Arkadaşlar nolur hız yapmayın(Kazam)
Reklamlar
-
Dün gece İzmir-Çeşme otobanına arabamla 120/130 kmh civarı biz hızla giderken önümdeki sorumsuz ve gerizekalı bir şahsın kullandığı kamyondan düşen bir sandalye yüzünden refüjlere çarptım.Araba pert oldu ancak Allah'ıma bin şükür kazayı sadece eşimin bileğindeki bir kırık ve ufak sıyrıklarla atlattık.Arkadaşlar yalvarırım size hız yapmayın zira yollar gerçekten kötü sürprizlerle dolu ve insan hayatı pamuk ipliğine bağlı.
Satılık Asya125t-Spidi mont
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
abi geçmiş olsun, 4 tekerde bu kadar risk altındayken ya 2 tekerde ?
-
Çok geçmiş İzmirin yolları böyle malesef sorumsuz kazma kaynıyor inşallah eşiniz bir an önce iyileşir...
-
Abi çok geçmiş olsun
-
Tabii ki gereksiz yere hız yapılmamalı, ama buradaki kazanın hızla pek ilgisi yok bence, 70-80 ile gidiyorken de aynı şey olabilirdi. Yükü zayıf bağlanmış kamyonun arkasında durulmamalı. Tekrar geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun,Acil şifalar sizlere.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
büyük geçmiş olsun arkadaşım.
-
Geçmiş olsun arkadaşım
386-DX adlı üyeden alıntı
Tabii ki gereksiz yere hız yapılmamalı, ama buradaki kazanın hızla pek ilgisi yok bence, 70-80 ile gidiyorken de aynı şey olabilirdi. Yükü zayıf bağlanmış kamyonun arkasında durulmamalı. Tekrar geçmiş olsun.
70-80 ve 120-130 km arasında fark var. Hemen hemen iki katı... Fren mesafesi çok değişir. Belki arkadaş 70-80 ile gitseydi bu kaza olmayacaktı..(polemik maksatlı değildir)
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
geçmiş olsun arkadaşım...üzüldüm...allah korumuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
geçmiş olsun dostum allah korumuş
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
keyfide burdaya, hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilmek...geçmiş olsun
-
arkadaşım geçmiş olsun seni iyi anlıyorum
başkalarının yüzünden bende bikaç kaza geçirdimde
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun bizim millet malesef çok düşüncesiz hem malzeme taşıyorlar
kamyonla veya kamyonetle hemde yetersiz önlem alıyorlar
-
gecmis olsun. Allah korumus sizleri.
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
-
Çok geçmiş olsun dostum...
-
Geçmiş olsun banada arabadan atılan sigara denk geldi havalar sıcak olduğu için montun önü açık yavaş yavaş giderken acamdan atılan sigara montumun arasına girdi tshortümde delik oldu sağ tarafımdada yanık izi panik yapmamak için yanmak zorundaydım bu tip krolar yüzünden kaza yapıyoruz zaten sonra da bunlar serseri deyip geçerler bu krolardan daha serserisi olamaz herhalde aman dikkat diyorum.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Çok geçmiş olsun. Hız yapmamak tabiki en güzel çözüm ama yerine zamanına konumuna göre hızını ayarlamak en mantıklısı gibi geliyor bana. Neyse eşine ve sana çok geçmiş olsun, eşine acil şifalar
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
-
geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler