evt arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda bende artık aranızdayım ve motorlu dostlarımın arasında yerimi aldım
inş. bundan sora bende aranızdaki yerimi alacağım motorumla
bakalım lakabım değişecekmi
evt arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda bende artık aranızdayım ve motorlu dostlarımın arasında yerimi aldım
inş. bundan sora bende aranızdaki yerimi alacağım motorumla
bakalım lakabım değişecekmi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
vah vaaah site sertifikalı milli artçısını kaybetti öylemi kardeşim hayırlı uğurlu olsun motorun güle güle kullan allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin
bu nedir?
gemi gibi :o
allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin (gözüm kaldı ) bu arada motosikleti kısmını deiş hazır görmüşken :D birgün bende böle bi topic acacam ama hangi gün onuda allah bilir ....
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ....
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
hayırlı olsun alperim...
çoook sevindim leee..
kazasız belasız inşallah..
tekerin düz bassın..
bu akşam gelsene incirli boyner önüne saat 8 de..
le farkındamısın benmi zekiyim plaka yok..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Alper hiç kimsenin motor almasına bu kadar sevindiğimizi zannetmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız günlerde kullan.
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı olsun arkadaşım. darısı motoru olmayanların başına
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun kardeşim
allah kaza bela vermesin
güle güle kullan
kapışırız artık senle
usta bu arada bişi fark ettim b.köyde otoroumussun inş.bi ara karsılasırız bende artçıyım ama alıstım artık üzülmüom
beni yandaki avatar psikosuyla görürsen KESİN tanırsın
(b.köyün ne tarafı)
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
hayırlı olsun... darısı olmayanların başına
Hayırlı uğurlu olsun Allah Kaza Bela göstermesin
Rüzgarın Bol Olsun
hayırlı olsun yeni motorun güle güle kullan
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
kazasız belesız kunlan gülle güle kunlanma deli derler :D
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
ALLAH KURTARDI BÜTÜN SİTEYİ...
NEYDİ O ABİ BENIDE ALIRMSIN YOK OYLE BİNİLMEZ ARKAYA VS VS
ALLAH KURTARDI SENİDE BİZİDE..
ŞAKA BİR YANA ALLAH KAZA BELA VERMESIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Valla yeni motorun hali başka oluyor. Cillop gibi parlıyor. Maşallah.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)