Kardeş hayırlı olsun Bu arada artçı muhabbeti hoşuma gitti benim artçı hiç bi işe yaramıyomuş yaa bi masaj bile yapmıyo
Kardeş hayırlı olsun Bu arada artçı muhabbeti hoşuma gitti benim artçı hiç bi işe yaramıyomuş yaa bi masaj bile yapmıyo
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
dostlarım walla bu başlığı atarken bu kadar iyi dilek mesajı alacağımı düşünmemiştim hepinize tek tek teşekkür ederim saolun
dostum sen buluşmalara getir artçını benle tanıştır ona eğitim vereyim bide ondan sonra dene artçını
dostlarım yakın bi tarihte hepimizin eğlenebileceği ve katarsis gecesinde verdiğim sözüde tutma amaçlı bir fasıl düzenleyeceğimi burdan bildiriyorum hem ıslatmışda oluruz motoru güzel olur ne dersiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
kardeş hayırlı olsun yeni motorun . kazasız belasız kullan
bu arada beylikdüzü yolları düzeldi mi bilmiyorum ama gönül yolları fena durumda
Alper_Tim İlk defa Mayıs ayındaki silivri gezisine katılınca seni tanımıştım. Hatta para toplayıp sana motor alacaktık, sen bizden önce halletmişsin. Çok beğendiğim bir motor regal raptor güle güle kullan sana da yakışır hani o boy poslan. Askerden sonra aranızdayım -şuan motorsuzum ama- neylenmi şimdilik niyetim yeni çıkacak cbf150 ilen ama Allah nasip edersede Hyosung GT250 Siyah. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Sayg.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
tekrar hepinize teşekkürler dostlarım
inş. yakın tarihteki fasıl gecemizde hepinizi görebilirim
herşey gönlünüzce olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper, desene MT usta artçısından oldu
bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
artık gelirsin gezilere bi tur binerim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
sevgili alper..
Allah kazasız belasız sağlıklı günlerde ağız tadı ile binmeyi nasip etsin...Ama sen bizim sertifikalı artcımız olarak hep gönlümüzdesin...
S&S
Ohoo Alper abim hayırlı olsun ne diyeyim. O kadar istedin ve sonunda oldu. Darısı motoru olmayanlara artık.
Tekrardan hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
bu olayı artçılara yapılmış bir hakaret olarak alıyorum
güvenle kullan hayırlı olsun
as125t
dostlarım hepinize tekrar tekrar teşekkürler
yalnız şimdi bi sorunumuz war benim artçı sayfasını kime devredicez şöle sağlam bi artçı kimi bulcaz acaba
Alper baba hayırlı olsun yeni gördüm topici akşam avcılar civarında 2 regal gördüm monttan tanıdım seni ama motor alsa haberim olurdu diye o değildir dedim ama sendin galiba allah kaza bela vermesin güle güle kullan
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
evt dostum dün akşam avcılar civarındaki RR cılar bizdik beylikdüzüne gidip geldim bi arkiye uğradım saol iyi dileklerin için allah motoru olmayan tüm dostlarımada nasip etsin süper bi duyguymuş üstüne binince daha iyi anladım
hepimize kazasız belasız sürüşler
sende saol kardeşim
hayırlı olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı uğurlu olsun.
kazasız belasız inşallah
darısıda başımıza artık
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)