DADYW DD250E-9 Motorum Gasp Edildi...
Reklamlar
-
27 Ağustos 2006, 17:10
Merhaba,
Evet yanlış duymadınız durum bu merkezde yardım edebilecek arkadaşlar varsa detayları her türlü iletebilirim. Tüm birikimim ve hayat da sahip olduğum tek şey elimden alındı konu adli makamlara intikal etti ama malesef şehir bir süreliğine çalışmaya gittiğim Hatay/Antakya ve benim ihtiyacım olan bir AVUKAT Şehir de hiç kimseyi tanımadığımdan ve çok çok özür diliyerek mesleğini yanlış kullanan insanlar olduğundan artık her şeyden korkuyorum bakıyorsunuz haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Hepsinden önemlisi motorumla beraber sahip olduğum her şeyi gasp ettiklerinden tabiri caizse beni çırılçıplak bıraktılar. İstanbulda konuştuğum Avukatlar her şeyini alırsın tüm bunları aldığın gibi üstüne tazminat bile alırsın dediler ama malesef bunları burdan yapman mümkün değil Antakyada davayı takip edecek bir Avukata ihtiyacın var dediler.Verebilecegim yeğane teminat motorun kendisi ve Trabzonda Babamdan kalan sonuçlanmak üzere olan evimin hissesi dava sonuçlanmak üzere izale şuu (İnşallah doğru yazmışımdır ). Ben artık her şeyden vaz geçtim ama eylemde bulunanların mutlaka cezalanmasını istiyorum ve bunun için her şeyi gözden çıkarttım gerekirse dava üstlenmeyi kabul eden bir Avukat bulduğumda Motorun devrini yada vekaletname bile verebilirim motoru altımdan aldıklarında 460 Km. idi.
Motoru gasp edenler tüm emegimle beraber motorumuda çalmak istiyorlar adları adresleri gereken tüm bilgiler mevcutdur.Faturası ve ruhsatı elimde dolayısıyla hepsi üzerime borcu yoktur haczi yoktur...
Saygılarımla,
(Konuyu 2 yere birden açtım maduriyetim dolayısıyla özür dilerim...)
Reklamlar
-
27 Ağustos 2006, 17:42
geçmiş olsun.işallah bulunur
-
27 Ağustos 2006, 17:47
büyük geçmiş olsun inşallah motorun kısa sürede bulunur ve işalla hala sağlam dır motorun.tekrar geçmiş olsun
[COLOR="Red"]T-[/COLOR][COLOR="Blue"]ThaN[/COLOR] [COLOR="Red"]SİNCE[/COLOR] [COLOR="Blue"]1986[/COLOR]
-
27 Ağustos 2006, 17:54
-
27 Ağustos 2006, 18:08
Arkadaşlar yazmadım özür dilerim...Ben 42 yaşında bir insanım motorum çalışmaya gittiğim yerdeki insanlar tarfından gasp edildi adları adresleri her şeyi belli ben sadece bana yardım edebilecek AVUKAT arıyorum..Tekrar özür dilerim...
-
27 Ağustos 2006, 18:51
Gecmis olsun kardesım ... Umarım en kısa zamanda motoruna kavusursun suclularda suclarını cekerler ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
27 Ağustos 2006, 18:55
ilk yapman gereken savcılığa suç duyurusunda bulunmaktır, bunu yaptınmı, sana zaten avukat isteyip istemediğini sorarlar, istersin, önce bunu yap,sonrasında sorun varsa yine yardımcı olmaya çalışırız. allah yardımcın olsun...
-
27 Ağustos 2006, 19:26
geçmiş olsun arkadaşım ama nasıl ya????? biliyo musun kimin çaldigini???
-
27 Ağustos 2006, 20:11
Öncelikle geçimş olsun. Üzücü bir olay ama bildiğiniz gibi şerefsizler çoğaldı etrafımızda. Benim bildiğim kadarıyla dediğin gibi motorun zorla tehditle veya bıçak,silah vs zoruyla alındıysa bu zaten kamu davasına girer. Yani adli makamlar bu olayın peşini bırakmaz. Ayrıca sen hatay dan avukat arıyorsun. bunu en kısa yoldan hatay baro sundan avukat talebinde bulunarak yapabilirsin.
-
27 Ağustos 2006, 20:43
Büyük geçmiş olsun inşallah motorun bulunur dostum...
-
27 Ağustos 2006, 20:53
seytan dior
tak beline makineyi git sık boğazlarını
-
27 Ağustos 2006, 21:00
geçmiş ölsun karşı koyamadınmı
-
27 Ağustos 2006, 21:34
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur yaa :(
-
27 Ağustos 2006, 22:45
locco adlı üyeden alıntı
seytan dior
tak beline makineyi git sık boğazlarını
Arkadaşım anlıyorum kızgınsın ama bu tip yönlendirmeler bence yapmayalım senin tavsiye uyup gidip vursa dahamı iyi neyse geçmiş olsun savcılığa verirsen gerisi iplik söküğü gibi gelir hiç merak etme
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
28 Ağustos 2006, 02:15
Arkadasım kusura bakma ama derdini net ve acık olarak anlatırsan belki yardımcı olabiliriz.
Ben sadece sunu analadım çalısmaya gittiğin yerde motoruna el koymuslar.
Ruhsat senin üzerine ise çalıntı ıhbarı yap. Polis gerisini halleder (adresi verince) Sende polsiden teslim alırsın (buna avukat bile gerekmez...anladığım kadarı ile yorumum bu ....
-
28 Ağustos 2006, 02:58
sanırım arkasın evıne kurtarma gıbıde bı derdı var bu sorun ıcınde yardım ıstıyor galıba elınden bırsey gelebılecklerden.
gecmıs olsun kardesım ınsallah evın satılmaz motorunada kavusursun.
-
28 Ağustos 2006, 08:32
Çalınma demiyor zaten, gasp diyor, hırızlık değil yani.
Umarım aradığın avukatı bulursun, çok geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
-
28 Ağustos 2006, 11:21
Sevgili Kardeşim Gasp Ciddi bir suçtur. Cezasıda oldukça fazladır. Olay hatayda olmuşsa... Ruhsatının fotokopileriyle bir şikayetdilekçesi hazırlayarak Cumhuriyet Savcılığına vermen gerekiyor. Bu durumda savcılık senin motorunu buldurmak ve sana teslim edilmesini sağlamak ve suçlular ile ilgili amme davası açmak zorundadır. Bu girişimleri yap. Adana Hatay'a yakın ben sana Adana'dan Sağlam avukatlar bulabilirim... Bana özelden mesaj atarsan sana mailimide verebilirim. bana ulaşırsan sana yardımcı olmaya çalışırım. Motosiklet net kardeşliği adına ... sevgiler tekrar geçmiş olsun...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
28 Ağustos 2006, 11:38
-
28 Ağustos 2006, 14:56
entellektüel adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim Gasp Ciddi bir suçtur. Cezasıda oldukça fazladır. Olay hatayda olmuşsa... Ruhsatının fotokopileriyle bir şikayetdilekçesi hazırlayarak Cumhuriyet Savcılığına vermen gerekiyor. Bu durumda savcılık senin motorunu buldurmak ve sana teslim edilmesini sağlamak ve suçlular ile ilgili amme davası açmak zorundadır. Bu girişimleri yap. Adana Hatay'a yakın ben sana Adana'dan Sağlam avukatlar bulabilirim... Bana özelden mesaj atarsan sana mailimide verebilirim. bana ulaşırsan sana yardımcı olmaya çalışırım. Motosiklet net kardeşliği adına ... sevgiler tekrar geçmiş olsun...
Hepinizin alakasına çok teşekkür ederim...Aynen bu söylenenleri yaptım Ruhsatımın ve Faturamın fotokopisini dilekçeme ekledim ve Antakya Cumhuriyet Savcılığına gönderdim (Temmuzun 5inde)...İstanbulda konuştuğum 3 adet Avukat herşeyi geri alırsın hatta dava sonuçlandıktan sonra tazminat bile alırsın AMA BİR AVUKAT OLARAK BUNU SÖYLEMEKTEN UTANIYORUM MALESEF BU İŞLERİ BURDAN HALLEDEMEZSİN Mutlaka birinin seni orda temsil etmesi lazım dedi....Ben 1100 km uzaga zaten çalışmak için gitmiştim 30 yıllık meslek hayatımda sahip olduklarıma, motoruma ve onlar için İstanbuldan giderken kredi kartı ile malzeme almıştım ver biz yatıralım dediler yatırmadıkları gibi kartımlada 1000 kontur çekmişler buda slipde imzam olmadığından usulsüz kullanıma giriyor Kısaca her türlü kaybetme şansımız yok ama beni madur ettiler iş hayatıma bile devam edemiyorum sahip olduklarım onlarda kaldığı için.İşin kabadayılık kısmı çok kolay ama yaşım 43 ve daha 5 yaşında kızım var tüm bunlar olmasa belki şimdiye kadar gazetelere 1. sayfadan çıkardım zaten....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler