Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Herkese Merhaba
Konuyu açtığım tarihe bakarsanız belki birazda olsa tebessüm kalmış olabilir...27-08-2006, 16:10 PM ...Arkadaşlar motorumu bu akşam teslim aldım makina 4.000 km olmamış ama neler yapıldığını neler yapılmadıgını bilmiyoruz geç saat de kargoda olduğumdan çok detaya giremedim ama diri görünüyordu. Ne kadar süre karakolda yattığını bilmiyoruz hepsi bir muamma ama bilen biri bakmadan da kontağını çevirmek istemiyorum. Motor 400 km de kaybolmuştu.. Sizlerden ricam ben Hasekide oturuyorum makina fındıkzade de kargoda kafes yaptırmış arkadaşım motorcuya bence iyi bir sevkiat gibi duruyor...Öncelikle toplanması lazım sevk için ön lastik sökülmüş ve beraberinde gidon tabi... Bana bu konuda ve tabi bu zamandan mümkun olduğu kadar ((tabii hepsi duygusal)) fiyat ve ödeme konusunda yardımcı olabilecek birini tanıyorsanız çok sevinirim...
Saygılarımla,
Ne binek isterim ne yük taşırım,
Ne kulum var ne de kimseye köleyim,
Ne fakirim ne zenginim;
Ancak isterimki bu hal ile öleyim ...
Fındıkzade cerrahpaşa hastanesi ile samatya devlet hastenesine inen yokuşta Regal Raptor bayiisi bilen motor vardır.Teknik servis hizmeti verip vermediğini açıkçası bilmiyorum. sizi en iyi burası yönlendirecektir.telefondan arayıp konuşun. umarım sorunlarınıza çözüm bulursunuz.
mehmet Bilen
Telefon (İş) +90-212-6329678
Telefon (Cep) +90-533-7392121
Çok sevindim abi hayırlı olsun. tekrarı yaşanmasın...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
gözün aydın abi...
geçmiş olsun
bu topiği tesadüfen farkettim.
geçmiş olsunda 2 yıl sonra mı kavuştun motoruna
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
geç olsun da güç olmasın :S nese kavuştun ya üstat hayırlı olsun ya bıde sonra bazı ınsanlara neden katil oldu die sorarlar çogu kısı böle bişi başına geldıgı zaman... nesekı hocam sen yanlış bişi yapmamısın tekrar geçmiş olsun
Peki hocam işin adli boyutu ne oldu sonuçlar hakkında bilgi verirmisin.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
çok gecmiş olsun gec olmuş ama genel de türkiye de olan bu adelet geç çalışır ama muhakkak çalışır sevindinmi bilmiyorum ama ben bu kadar zaman da çıldırır kafayı yerdim sabrından dolayı seni tebrik ediyorumeminim pek çok arkadaşın motoru falan çalınıyor gidiyor ama gec olsada sen alabilmiş olman ben harika senin adına sevindim emin ol hemde bir rabtor rıder s olarak
Bu motor kaybolduğunda da birşey anlamamıştım bulunduğunda da birşey anlamadım neden derseniz motorum gasb edildi demişsiniz kişiler belli adres belli demişsiniz 2 senede polis gidip almadı mı motoru bence ya gasb değil ya da başka birşey neyse sonra 2 sene geçiyor motoru teslim aldım demişsiniz nasıl aldınız nasıl bir süreç yaşadınız gasb edenlere ne oldu siz orada zor durumdaymışsınız en son yazdığınızda nasıl çıktınız işin içinden herşey muamma yani
Malesef başından sonuna komedi anlatsam inanmayacaksınız bu motor satılmış bile alan kişi trafik tarafından alınmış olmasaydı hala bulamamış olacaktım. Şayet bir gazeteciysen elimde belgelerimde mükemmel bir trajedi var (Belgeli)... Ülkenin bilinen gerçekleri ama kimsenin kabul etmediği...
Bu arada benim hala motoru gösterecek birine ihtiyacım var yoksa bakımlarını yapıp kontagı çevirecegim
Ne binek isterim ne yük taşırım,
Ne kulum var ne de kimseye köleyim,
Ne fakirim ne zenginim;
Ancak isterimki bu hal ile öleyim ...
Sevgili Peyote,
Öncelikle geçmiş olsun. Hikayeni yaz ki paylaşılmış bir şey olsun. Ne başlığı açarken detay vermişsin, ne motorun bulunduğunda.
Başlığı açarken detaylı bir şekilde olayı anlatsaydın belki motorun 400km. olarak geri gelecekti...
abi diğer konunada yazdım burayada yazıyorum dikilitaştaki ali usta....
Geçmiş olsun.. Konuyu anlamadık ama, sonu sevindirici olduğu belli..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)