Hayırlı olsun, ben de firmayı kutluyorum. Hem güzel bir olaya vesile olmuşlar hem de gözümüze sokmadan çok akıllıca bir reklam yapmışlar.
Hayırlı olsun, ben de firmayı kutluyorum. Hem güzel bir olaya vesile olmuşlar hem de gözümüze sokmadan çok akıllıca bir reklam yapmışlar.
Hayırlı olsun abi.
Kazasız belasız keyifle sür inşallah
Yeni motosikletin ile yeni gezilerini bekliyoruz.
gerçekten aynı duygular içerisindeyim, ismet abi benim gözümde bir başarı öyküsü...çimlerde yatarken uyuşuk bir şekilde kalırsam, adapazarında dövdüler beni derim geçerim gibi birşeyler yazmıştı hala çok gülerim...
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice güzel anılar biriktirin. sevgilerle
halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok
hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim yeni motosikletinizle yeni videolarınızı bekliyoruz tekeriniz düz bassın.
Hoş bir uygulama yapmış Kolat ve Cengiz Motor. Onları ve sizi tebrik eder, hayırlı olmasını dilerim.
Çok sevindim İsmet abi.Hayırlı olsun.
Yanlız bunun arkasına plastik kasada bağlanmaz.Masraf çıkacak
İsmet Abi, yanlış anlama ama videoda konuşurken çok fazla duraksıyorsun. Edit ile bu duraksamalar kesilebilir. Bunun için bana ulaşabilirsin istersen. Seve seve yardımcı olmak isterim diğer videolarında.
Abi hayırlı olsun. İnanır mısın yazılarını okurken falcon diye bir markadan haberdar oldum.
Müthiş bir reklam yüzü oldun abi.
Hayırlı olsun abi. Umarım tüm yollarda seni memnun eder. Şekli şemali hoş bir motormuş. Kazasız belasız...
Adamlar motosiklet hediye etmiş. Bir link koyalım bari. Linki Tıkla Bilmeyenler öğrensin. Çin ve yerli montaj ağırlıklı çalışan bir firma. Şase burada yapılıyorsa "onada şükür" derim.
Tekerine taş değmesin abi. Yeni maceralar seni bekliyor
Hayırlı uğurlu olsun abi. Nice sağlıklı Km'lere
Hayırlı olsun İsmet abi.
Güzel günlerde kullanman dileklerimle...
Hayırlı olsun. Geçen hafta gezi videosunu izlerken gördüm sevindim.
İsmet Bey'in doğrudan motorun peglerinin üzerine su bardağı koyarak yaptığı denemede motorda hiç titreşim olmaması dikkatimi çekti. Genel olarak da titreşimsiz olduğunu söylüyor. Gerçi Youtube'da bazı genç arkadaşlar üst devirlerde var diyorlar ama onların "üst devir" tanımı genelde kırmızının dibi olduğu için çok da kaale almıyorum. Titreşimsiz motor bende 1-0 önde başlar.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın, yeni motosikletinizin tadını çıkartın. Öncekine nazaran çok daha keyifli olacağına eminim, lakin yakıt tüketimi bir önceki motosikletinizden de biraz fazla olacak haliyle.
Ama gerçekten de böyle bir hediye almanıza çok sevindim. Lütfen lastik değişimini ihmal etmeyin, yeni ve keyifli rotalarda videolarınızı da görmek dileğiyle
Hayırlı olsun yeni gezilerde güle güle kullanırsınız artık.
Teşekkür ederim. Bu hafta sonu bir Orhangazi ( Bursa ) yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Teşekkür ederim. Sadece Orhangazi ( Bursa ) gezisi yaptım. o gezimin de videosunu çektim kısmetse en kısa zamanda onu da sizlerle paylaşacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
Sağ ol. Kafamda bir sürü rota oluştu kısmet artık hangisini ne zaman yapacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Paylaşımın için teşekkür ederim. Sağ olasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Teşekkür ederim. Çok sağ ol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Söz İstanbul'a geldiğinde ilk motosikletimle istediğin kadar tur at. Tabi ilk motosikletim hakkında bir karar veremedim hala bendeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Sevinmenize bende sevindim. Kafamda bir çok rota var ama hangileri kısmet olur zaman gösterecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Sağ ol. Cümlemize kazasız belasız günler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Teşekkür ederim. Ceza derken geçtiğimiz pazar bir Orhangazi ( Bursa ) gezisi yaptım. Dönüşte ışıklarda debriyajdı frendi derken kırmızı ışıkta geçtim galiba emin değilim geçtiysem motosiklet ile ilk cezamı yemiş olacağım. Kısmet artık olur böyle şeyler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Amin. Teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız günler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Sağ ol. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Sağ ol. Sevgimiz karşılıklı bende sizleri seviyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Evet birazda ekipman işini ciddiye alsam iyi olacak. Videomu beğendiğiniz için memnun oldum. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni videolarım ile buluşmak benden istiyorum kısmet artık.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Teşekkür ederim. Yeni motosiklet demek yeni hevesler demek bende bir çok geziye heves ettim. Bakalım hangileri nasip olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda yeni yol videolarda buluşmak dileğimle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Sağ ol. Artık kategori atladık dört köşe bir top case düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Yapıcı uyarın için teşekkür ederim. Acemilik zamanla düzelteceğimi zannediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Teşekkür ederim. Niyetim sadece kendi halimde gezmek onları da sizlerle paylaşmak. Fazlası olduysa tesadüf.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Teşekkür ederim. Beğendiğiniz için memnun oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Cümlemizin tekerine taş değmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Sağ ol. Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Teşekkür ederim. Umarım yeni gezi yazılarım ve videolarımda buluşuruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)