gecmıs olsun
gecmıs olsun
gıcık
gecmis olsun çok üzüldüm umarım hevesin kaçmamıştır, keske daha dikkatli olsaydın. yinede allah beterinden saklasın ne diyelim yeterki sana bisey olmasın
geçmiş olsun ehliyet alana kadar motorda yapılır daha hazırlıklı bir şekilde sürüş yaparsın her işde bir hayır vardır
geçmiş olsun dostum ucuz atlatmışsın cana gelene kadar mala gelsin nasıl olsa yapılır bende iki gün evvel araçların arasından önümefırlayan iki kıza çarmamak için manevra yaparken aynam kızn koluna çarptı ve ben dengemi kaybedip kaldırıma çarptım ayağım motorla kaldırım arasında kaldı ayağımmdabüyük bir sıyrık ve ezikler var iyileşmesi zaman alacak bütün motorcu arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
kardes gecmıs olsun sana bısıy olmamısya yıne yenılersın takma kafana şapkadan başka bışıy (bide bandaana)
tekrar gecmış olsun
Gelmiş geçmiş olsun allah tekrarını nasip etmesin
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"]35 AT 0406 B.AVCILAR 0 Rh (+)[/SIZE][/FONT]
geçmiş olsun,umarım sende bir şey yoktur,herşeyin yedek parçası bulunur,insanın yedek parçası olmaz dostum,ucuz atlatmışsın,artık daha dikkatli kullanırsın
Hayır hiç bir sorun olmadı ailem destek verdi daha çok ve motoru yaptırcaklar bana bişey olmadı diye göbecikler attılar
Yok hevesim kaçarmı hiç ben üniversteye gece okuluna yerleştim gündüzleri çalışçam seneye hedefim hysoung karion almak, bu arada korkunun ecele faydası yoktur
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bence senin karızma cizilmis kardesim
Karizma yerlerde anlayacagin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
geçmiş olsun ya!
üzüldüm,dikkat et kendine!!!
ben de edirnede çok kulllanıyorum motorsikleti.Bu günlerde görüyorum son derece arttırılmış trafik önlemleri alınmış.Kasksızlar ve ehliyetsizler toplanıyormuş.Bence çok da iyi oluyoru.Böyle olursa herkes daha dikkatli olacaktr.Hem motorsiklet daha farklı bi ulaşım aracı olduğundan yani arabadan üstün olduğundan,bana göre kullananlar daha farklı kişilikte insanlar.Böyle devam ederse motorsiklet kullanıcılarının daha bilinçli ve kültürlü kesimden çok çıktığı anlaşılır bence.Ruhsatsızlara ve plakasızlara da iyi bi ceza yazmaları gerek bence
geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın senı ve bütün motorcu arkadaşları...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Doğuş seninle şimdi görüştük gerçi msn den ama yine tekrar edeyim istedim kardeş.Allah beterinden korusun inşallah,tekrar geçmiş olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
geçmiş olsun
dostum geç oldu ama geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin.
geçmiş olsun kardeş allah daha beterinden korusun.....!!!!!!!
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
resimleri görünce yaptığım kaza aklıma geldi(hussarla).. arkadan taksiye öyle bir gömdümki ön grenajı ( grenaj, far, çamurluk vs.vs.) yerden toplayıp ayaklarımın altına koymuştum. daha sonra bantla yapıştırp bir kaç saat kullandım.. sonra dooru servise bekle babam motor gelsin
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
ben sana laf atmicam ,, ama bana attığın laf pek hoş değildi kabul et
neyse geçmiş olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)