Arkadaşlar motorumu teslim aldım
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 13:17
muratd adlı üyeden alıntı
dostum hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...
arkadaşların önerilerini dikkate al mutlaka..
bir de bu motor kaç hp?
Teşekkürler.8 Hp
Motor bu arkadaşlar rengi gri.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 16:48
-
24 Ağustos 2006, 17:02
resim açılmamış. motorun ağırlığı bayağı bir varmış. mondial zat larda öyle. acaba o motor o ağırlığı kaldırabiliyormu. hep merak ettim ama nedense soramadım daha... sende cevaplamış olursun bu arada
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
-
24 Ağustos 2006, 17:06
hayırlı olsun kardes gule gule kullan ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
24 Ağustos 2006, 17:07
hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
-
24 Ağustos 2006, 17:36
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
24 Ağustos 2006, 17:58
hayırlı olsun hocam kazasız belasız.....
-
24 Ağustos 2006, 18:03
hayırlı ugurlu olsun dostum,
taksilere ve minibuslere dikkat ve polislere ;)
Güle güle kullan.
-
24 Ağustos 2006, 18:08
-
25 Ağustos 2006, 01:08
allah kazasız belasız seyirler nasip etsin . inşallah motorun seni üzmez bol km ler yaparsın yapdıkcada motorun perfonmansını bizlerle paylaşırsın. bende almayı düşünüyorum inşallah nasıp olur.
-
25 Ağustos 2006, 01:19
Kazasız belasız mutlu ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun!
Ayrıca "MAAŞALLAH" da diyelim nazar değmesin...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
25 Ağustos 2006, 18:49
Hade hade kaptın motoru durma hadi koş yollara elciğe dokunan elin sesi motorun kulaklarına fısıldasın.Motorda yollara haykırsın özgürlüğü.Aşkın vukuu bulsun şehvetiyle motorun.Koş yollara koş bayıra koş çayıra çıkar doya doya tadını.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.kazasız belasız inşallah. DARISI BAŞIMA
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
25 Ağustos 2006, 21:26
Hayırlı olsun
Kazasız Belasız Sürüşler Kardeş
-
25 Ağustos 2006, 22:45
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
28 Ağustos 2006, 13:11
cardoso adlı üyeden alıntı
Hade hade kaptın motoru durma hadi koş yollara elciğe dokunan elin sesi motorun kulaklarına fısıldasın.Motorda yollara haykırsın özgürlüğü.Aşkın vukuu bulsun şehvetiyle motorun.Koş yollara koş bayıra koş çayıra çıkar doya doya tadını.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.kazasız belasız inşallah. DARISI BAŞIMA
Darısı başına cardoso
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=senator
Resimlerde burada.
ozkansava adlı üyeden alıntı
Dün itibariyle Bisan Senator 150 motorumu teslim aldım.Tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana ve ayrıca ağırlığı fazla (143 kg).Bakalım alışacağız inşallah.Ayrıca seri bir motor,söylenildiği kadar ağır kalmıyor.Yakında resimleri paylaşırım sizlerle.Sevgiler.
ozkansava adlı üyeden alıntı
Dün itibariyle Bisan Senator 150 motorumu teslim aldım.Tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana ve ayrıca ağırlığı fazla (143 kg).Bakalım alışacağız inşallah.Ayrıca seri bir motor,söylenildiği kadar ağır kalmıyor.Yakında resimleri paylaşırım sizlerle.Sevgiler.
-
28 Ağustos 2006, 16:40
sevgili arkadaşım;
öncelikle gecikme dolayısıyla özür dilerim.Allah iyi günlerde kullanmayı,kazasız belasız sürüş zevkini nasip etsin.
-
28 Ağustos 2006, 16:43
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
-
28 Ağustos 2006, 16:47
harfendaz adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşım;
öncelikle gecikme dolayısıyla özür dilerim.Allah iyi günlerde kullanmayı,kazasız belasız sürüş zevkini nasip etsin.
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.
bell adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
Teşekkürler.
-
kaza bela vermesin Allah
hem kendine hem trafikteki dier sürücülere dikkat et toprağım
-
dostum hayırlı olsun kazasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler