Barış abimin (BBRR) ısrarları ve Gelişim Sürücü Kursu İbrahim'in cometini test etmem ile bende bir comet almaya karar verdim. Hatta aldım bile
Yerinde duramayan ve sağı solu kurcalamakta üstüne olmayan biri olarak motorda yapacaklarım ve karşılaştığım her şeyi (iyi-kötü) burada sizlerle paylaşacağım inşallah.
Motor gerçekten övüldüğü kadar kaliteli ve kullanışlı, hızlanması frenleri kıvraklığı süper. Trafikteki cambazlığımızı görmelisiniz (tabi sürücü faktörünü unutmamak lazım )
Kemikli bir vites yapısına sahip, test ettiğim RT 125 de böyleydi. Ben de hastasıyımdır tak tuk diye geçen viteslerin
Yanlız kemikli ve sert deyince yeni kullanıcılar bunu kötü algılamasın, zira Yamaha Fazer ın vitesi daha sertdir.
Şu an için hoşuma gitmeyen tek yanı normal şekilde giderken fren balatalarının diske sürtünerek çıkardığı ses (sanırım biraz sert bir balata kullanılmış) iki seçenek var; ya güvenli bir frenleme için bu sert balataların sesini dinlemeye devam edeceğim yada konfor için biraz daha yumuşak bir balata takacağım. Sanırım şimdilik fren ve balata temizleme sprey leri geçici çözüm olur.