Hayırlı olsun olcay.. DArısı olmayanların başına... Barış marmaristen saldırıyı yapmış karşı atağı bekliyoruz
Hayırlı olsun olcay.. DArısı olmayanların başına... Barış marmaristen saldırıyı yapmış karşı atağı bekliyoruz
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Hayırlı olsun ,allah kaza vermesin çok güzel bir motor güle güle keyifle kullanın .
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
hayırlı uğurlu olsun olcay.sevindim böyle güzel bi motor almana.darısı bizim başımıza.artı hatunlarda motora pek güzel yakışmış.aksesuar olarak veriyorlarsa yarın aldım bitane
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
hayırlı olsun.güle güle kullan
maşaallah.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
olcay hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi hayırlı olsun Şunu farkettim de ilk olarak moderatör abiler basmış hayırlı olsunu anlaşmalı olarak mı açtınız abi konuyu
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)