birilerinin göz zevki çok zengin
birilerinin göz zevki çok zengin
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Motorun hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim...
Saygılarımla...
hayırlı uğurlu olsun aradaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
BBRR abi ingiliz hatunu unutmuşsun o harikaydı
olcay abi dün sölemiştim ama..
motorunu güle güle kullan, allah kaza bela vermesin inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hayırlı olsun Allah tekerine zeval vermesin, darısı başımıza.
Hyosung size bayağı indirim yapıyor anlaşılan bende almaya karar verirsem birinizin ismini veririm tabi o zamana kadar içinizde hyosung almayan kalırsa.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hade hayırlı olsun bakalım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİMLE..............
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
haydi hayırlısı.... güle güle kullan...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hayırlı olsun olcay abi kazasız belasız kullanmak nasip atsin...allah nemuradın varsa versin allah tutduğunu altın etsin
Hayırlı olsun gerçekten hoş motor.Bu arada BBRR'ında zevkine hayran kalmamak mümkün deil.
vay vayy vayy...taş gibi motor bea...hey be yavrum...aslan parçası be...tek geçerim...yakışır sana be m üdür baş yardımcım...Hadi hayrını gör...depe depe kullan...gözün vardı cometde biliyorum be kanka...
abi herkes almaya başladı Hyosungu...ybr gibi oldu...herkes alınca tadı kalmıyor abi yav...bende Hayabusa hedefleyeyim...
Hacı kader bizi yine bir Hyosung ambiansında bi araya getirdi....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
EYONG KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN barış motoru sen aksesuarlarlamı aldın yoksa sonradan modifiyemi hava yastıkları eğer standart donanımsa bende bir tane alacağım opsiyonelse yanına geleyim sezonun bitmesini beklemeden
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hyosung size bayağı indirim yapıyor anlaşılan bende almaya karar verirsem birinizin ismini veririm tabi o zamana kadar içinizde hyosung almayan kalırsa.
bak olcay demiş ki 7250 pazarlıkla 7000 e aldım ...
bu arada olcay hayırlı olsun güle güle kullan
Cengiz
Benim motorda şeytan tüyü var...standart...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
barış abi senin motorun daha güzel gözüküyor. resimlerde de belli zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ne indirimi yaf, birde para mı vercez motor almak içinHyosung size bayağı indirim yapıyor anlaşılan bende almaya karar verirsem birinizin ismini veririm tabi o zamana kadar içinizde hyosung almayan kalırsa.
Ben bu modelini daha çok seviyorum. Ama zevk Tabi,
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız Belasız.
olcay kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde binesin
hayırlı olsun(hayırını gör).
toros iyi günler diler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)