hayırlara vesile olur işallah..
hayırlara vesile olur işallah..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
saolasın kardeşim seninde kandilin mubarek olsun.bu vesile ile inşallah bütün insanlık için hayırlara vesile olur.....
kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olması dileği ile EmRe UsTaOgLu
nice kandillere sağlık la !hayırlı kandiller...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Bu konuyu göremedim ve aynısını açmışım, pardon. Tüm islam aleminin Miraç kandili mübarek olsun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
herkezin kandili mübarek olsun
]
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, sevdiklerinizle daha nice kandiller geçirmeniz dileği ile...
Saygılarımla...
Ne Alt Kİmlİk Ne Üst Kİmlİk, Haİnlere KarŞi Dİmdİk, Vatanima Olsun Bİrlİk. TÜrk'Üm Dİyebİlene Selam Olsun. Kandİlİnİz MÜbarek Olsun..
Herkesin bu mübarek kandilini en içten dileklerimle kutlarım,nice kandillere huzur ve mutlulukla MT ailesi.
Semih.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
tüm islam aleminin miraç kandili hayırlı ve mubarek olsun.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
miraç kandiliniz hayırlara vesile olması dileği ile..
Herkesin Kandil i mübarek olsun arkadaşlar
Allah c.c. tüm milletimizin ve islam aleminin kurtuluşuna vesile kılsın bu mübarek geceyi.Amin...
nice hayırlı kandiller olsunn tüm mt ailesinin kandili mubarek olsun
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Miraç Gecesi vesilesiyle
hapinize sağlık afiyet dolu,kazasız günler dilerim
kandiliniz mübarek olsun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)