Kaza sezonunu açmıştım heralde neyse büyük geçmiş olsun kardeş
Kaza sezonunu açmıştım heralde neyse büyük geçmiş olsun kardeş
geçmiş olsun... ayrıca başın sagolsun Allah arkadaşının yakınlarına sabır versin
Cnm çok geçmiş olsun yeni haberim oldu inan.ve arkadaşın için çok üzüldüm allah rahmet eylesin lütfen daha dikkatli ol sen bize lazımsın .ayrıca kandil mesajın içinde çok teşekkürler seninde kandilin kutlu olsun seni seviyorum canım arkadaşım
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
yasemin büyük geçmiş olsun umuyorumki bu son olur.
çok geçmiş olsu yasemin abla
Canım dostlarım hepinize çok çok teşekkürediyorum.sonsuz sevgiler sizlerle olsun.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Jasmin,yeni haberim oldu çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..kendine iyi bak sevgi ve selamlar yolluyorum..
Yasemin kardeşim inşallah bu son olur senin kaza haberini yeni duydum, büyük geçmiş olsun, şu an durumun nasıl iyimisin?
motoru sattım demişsin, motora binmeyecek misin artık? başından geçenlere çok üzüldüm. bundan sonra umarım kazasız binlerce kilometre yaparsın. Ne yazik ki ülkemizde trafik canavarı çok olduğu için kimi durumlarda cambazlık derecesinde iyi kullanmamız gerekiyor motosikleti.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
teşekkürederim arkadaşlar,sizlerden aldığım moral desteği ile artık daha da iyiyim benim ilaca istirahate değil size ihtiyacım varmış sadece.
Artık aranızdayım.
sevgili aiga ben motorsuz bi hayat düşünemez oldum bu kazalar beni bu sevdadan vazgeçiremez daha önce de dediğim gibi ölüm gelecekse motorda gelsin motordan gelen herşeye razıyım.yenisini alıcam yamaha x max 250 yi araştırıyorum.o yüzden benim motoru satıyorum.ama satış işlemi bitmedi henüz duygusal olarak o kadar bağlanmışım ki kopamıyorum ondan bi türlü.sanki çocuğumu evlatlık veriyorum gibi geliyor bana.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
çok geçmiş olsun acil şifalar bende yeni kaza yapmış birisi olarak seni anlıyorum inşallah son olur
GEÇMİŞ OLSUN ABLA..
sen alma oyle 250 lik bi motor falan
senin motorun iyi devam et..
bir daha asfaltı görmezsin inşallah..
Büyük geçmiş olsun.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
yapabileceğimiz bir şey varsa
geçmiş olsun
Çok teşekkürler arkadaşlar motor konusunda son kararımı verdim artık ve ondan kopamayacağımı anladım önümüzdeki sene düşünüceğim değişikliği ama yine vitesli olacak.
Valla ben daha yeni aranızdayım gecmişolsun diyene kadar ayaklanmışsındır. Ama Yinede geçmiş olsun Düşe kalka öğrenilir bu meret Allah Daha büyüğünden sakınsın. Çok Çabuk cc yükseltmeni uygun bulmuyorum. tekrar geçmiş ola.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)