geçmiş olsun. umarım son kazan olur. iyi dileklerimiz seninle
geçmiş olsun. umarım son kazan olur. iyi dileklerimiz seninle
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Yasemın Gercı telefonda konusmustuk ama bır kere de burda gecmıs olsun dıyeyım dedım..
Bır de olayın guzel yonune bakmalısın bence... Ne kadar cok sevenın varmıs kı topic dolmus tasmıs.. Bır cogumuzun bır elın 5 parmagını gecen dostları yok artık bu alemde..
Imrendım ve gıpta ettım..
Tekrar gecmıs olsun ve arkadasına rahmetler dılıyorum..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
gecmis olsun jasmin...az daha dikkat lutfen seni sevenleri uzme...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
geçmiş olsun yasemin.. umarım iyiysindir ve geçirdiğin bu kaza motor hevesini kırmaz... çok çok geçmiş olsun
...........KARAALİ.........كاراالط
GeÇmİŞ Olsun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çok çok geçmiş olsun tekrar topiclerde görmek dileği ile
Buradan bütün dostlarıma tekrar tekrar teşekkürediyorum çok haklısın trader bu konuda gerçektende şanslıymışım sizlerin bu sevgisi ilgisi ölmek isteyen Yasemin i yeniden canlandırdı dostumu kaybettiğim için ölmek istedim ama görüyorum ki beni seven ve benim için üzülen dostlarımda var.Sizleri üzmeyeceğim yine başınızın belası motorcu olarak sizlerle olacağım.Allah beni siz dostlarımdan mahrum bırakmasın.
Bu arada motorumu sattım Bazı arkadaşlarımız bu konuda iyi olmadığımı belirtmişler ancak onlar gördükten sonra da 4000 km. yol yaptım evet çok profesyonel olduğumu iddia etmiyorum bu yaz kullanmaya başladım sadece sevgi ve azimle üzerine gidiyorum.Ancak bu kazalarda ölen çok profesyonel olduğunu da biliyorum.müşteri aracını teste çıkarıp 140-160 km. hız yaparak tır a mı yoksa motora mı girsem diye düşünerek tercih yapan bi sürücü karşısında da ancak bu kadar profesyonel olabildim.
Hepinize tekrar teşekkürediyorum kucak dolusu sevgiler.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Geçmiş olsun ...
canım benim, büyük geçmiş olsun..
would I still see suspicions in your eyes?
Sevgili Yasemin simdi haberim oldu..Büyük geçmiş olsun...
S&S
geçmiş olsun yasemin e artık o kız senle anlaşamıyordu yenisini alman dileğiyle
[U]AYGÜN MOTOR[/U]
Hayırlı sürüşler diler.....
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
geçmiş olsun en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
büyük geçmiş olsun:(((
]
Yasemin çok büyük geçmiş oLsun veriLmiş sadakan varmış ufak atLatmışsın.Arkadaşın içinde çok üzüLdüm.Başın sagoLsun,mekanı cennet oLsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
geçmiş olsun arkadaşım jasmine umarım en kısa zamanda aramıza geri dönersin..
Çok geçmiş olsun Yasemincim, inşallah kısa zamanda iyileşirsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)