Çok çok geçmiş olsun arkadaşım en yakın zamanda iyileşmen dileğiyle
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım en yakın zamanda iyileşmen dileğiyle
geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum inşallah biran önce iyileşirsiniz tekrar geçmiş olsun
Yasemin çok geçmiş olsun, inşallah sağlığı yerindedir...
Saygılarımla...
gecmis olsun yasemin, daha cok dikkat lutfen.
Gather ye rosebuds while ye may
geçmiş olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
geçmiş olsun,ama yaseminin nasıl motor kullandığını biliyorum bence çok ucuz atlatmış....Onunla ilgilenmek lazım bu şekilde olmayacak hakkaten....Ben bunun böyle olacağını biliyordum ama yapacak bişey yok..Motor kullanmada denmezki...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Geçmiş olsun ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok büyük geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum
ayrıca başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Büyük gecmiş olsun.Allah beterinden korusun.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
çok büyük geçmiş olsun arkadaşımıza.en kısa zamanda iyileşir.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
yasamincim çok büyük geçmiş olsun kalıcı birşey olmadan düzelirsin eski sağlıgına kavuşursun işşallah....
Rüzgar gibi geçti
Büyük geçmiş olsun acil şifalar..
başın sağolsun allah sabır versin ve kaza için de büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına ve motoruna kavuşursan
şok oldum ya yasemin çok geçmiş olsun yarın arayacağım seni ....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
gelmiş geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
Geçmiş olsun.
Arkadaşın için de üzüldüm, başın sağolsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yasemincim başın sağolsun çok üzüldüm allah sabır versin.. ayrıca sanada geçmiş olsun çabucak iyileşmen dileğiyle...
Geçmiş olsun Yasemin arkadaşım.Bizimde bu haberlere daha uzak kalmamız için dikkatli olmamız lazım arkadaşlar.Acil şifalar diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)