çok büyük geçmiş olsun yasemin ancak artık iyice düşünüp bir karar vermen lazım...bundan sonraki hayatımda motor olacakmı,olmayacakmı
çok büyük geçmiş olsun yasemin ancak artık iyice düşünüp bir karar vermen lazım...bundan sonraki hayatımda motor olacakmı,olmayacakmı
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
geçmiş olsun arkadaşım.
en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...
çok çalışmam lazım çoook.:)
Geçmiş olsun ....Sen efsunlusun unutma...Ayrıca başın sağolsun...Mukadderat derler ya işte o ...Arkadaşın için çok üzgün senin kazan içinse ufak tefek sıyrıklarla atlattığın için sevinçliyim..Malesef yaşam bu Yasemin üzüntü ve sevinç bir anda da yaşanabiliyor..Üzüntüden uzak günler dileklerimle....
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
yasemin çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşir aramıza dönersin inşallah.
acını paylaşıyoruz, başın sağolsun.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Cok Cok Gecmis Olsun Yasemin... Yeter Artik Bu Kadar Bilincsizz Suruculer Arasin Da Motor Kullanmaya Calismak Beni Cildirticak.trafikteki Su Kendini Bilmez Otomobil Suruculerine Bir Ders Vermemizz Gerektigini Dusunuyorum...
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
Arkadaşlar gerçekten de ben efsunluyum sanırım çünkü korku nedir bilmem ve beni hiçbirşey kolay kolay yıldıramaz özelliklede sevdiğim bir şey veya sevdiğim biri sözkonusu olduğunda.Dolayısıyle beni yine motor üzerinde göreceksiniz öleceksemde motor üzerinde gelen ölüm başım üstüne derim.İnsan dilediği gibi yaşamadıkça yaşamış sayılmaz ve şunu da iyice anladım ki hayat çok kısa ve yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan pişman olabiliriz.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
çok geçmiş olsun Jasmine ve arkadaşına Allah'tan rahmet diliyorum sanada sabır. Bende bi vakit en yakın arkadaşımı kyabetmiştim bilirim acısını. Ama emin ol onlar gökyüzünde melek olup hep yanımızda oluyorlar...
Sevgilerimle...
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Kardeşim GEçmiş Olsun Acil Şifalar Diliyorum....
jasmine gecmiş olsun.hergün bir kaza haberi of of
jasmin çok geçmiş olsun. ii durumdasın umarım şu anda. ?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Büyük geçmiş olsun yasemin aramıza cabucak dönmen dilegiyle
geçmiş olsun üzüldüm duyunca allah beterinden korusun acil şifalar
canım arkadaşım haberi okudugumda inan tarifi münkün olmayan acı ve üzüntü duydum büyük gecmiş olsun yapabilecegimiz birşey varsa daima yanında oldugumu bil allah acil şifa versin ve beterinden korusun AYGÜN MOTORSİKLET GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİYLE
hepinize tekrar tekrar teşekkürederim canım arkadaşlarım.Sizler varken ben kesinlikle kendimi toparlarım.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Jasmin Geçmiş Olsun
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Geçmiş olsun Yasemincim.. Umarım çabucak toparlanıp aramıza dönersin..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)