Yeni yol arkadaşım Honda CBR 250R
Reklamlar
-
Herkese Adana'dan selamlar. Uzun zaman sonra artık yeni yol arkadaşımı almış bulunmaktayım. 4 tekerin yanına 2 teker de eklemiş olduk
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Şehirimizin yolları malum. Dikkatli sürmekte fayda var.
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız
-
-
Sariaslan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız ? Kaç kmde ?
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler .
-
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız ? Kaç kmde ?
Teşekkür ederim. Her şeyi ile 17 ye mal oldu bana 18 bin km de
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------
mfBulut adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Şehirimizin yolları malum. Dikkatli sürmekte fayda var.
Şehirimizin yollarından çok şöförleri malum o yüzden en sakin şekilde kullanıyorum.
-
İlerleyen zamanlarda motorunuza masraf yapmak isterseniz ilk işiniz o lastiklerinizi değişmeniz sizin için her konuda iyi olacaktır.
İRC Road Winner Radyal olmayan yani Çapraz bir lastik bizim rezalet yollarımızı göre çok sert hamurlu ve berbat ıslak zemin performansına istinaden cok
-
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
İlerleyen zamanlarda motorunuza masraf yapmak isterseniz ilk işiniz o lastiklerinizi değişmeniz sizin için her konuda iyi olacaktır.
İRC Road Winner Radyal olmayan yani Çapraz bir lastik bizim rezalet yollarımızı göre çok sert hamurlu ve berbat ıslak zemin performansına istinaden cok
Önerin için teşekkür ederim. Zaten yol tutuş olarak çok tatmin etmiyor. Yaza doğru motoru yükselteceğim için şimdilik bu lastik ile devam ederim.
-
-
batuhanaslan adlı üyeden alıntı
17 ye bedava
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1114168/detay/
Hocam piyasa bir garip,bu benimki
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Temiz baktın mı ederine gidiyor ama işte herkes ederine göre hareket etmiyor. Hasarlıya bile yüksek fiyat yazanlar çok.
-
Sariaslan adlı üyeden alıntı
Temiz baktın mı ederine gidiyor ama işte herkes ederine göre hareket etmiyor. Hasarlıya bile yüksek fiyat yazanlar çok.
Maalesef öyle
-
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Cbr 250r ile 1 seneye yakın eğitimi aldıktan sonra satıp yerine uzun süre bineceğim dün itibari ile Honda Cbr 600rr aldım.
[IMG][/IMG]
-
-
Seneye alacağın 1000rr da şimdiden hayırlı olsun
-
ben ilkine hayırlı olsun dicektim 2.si varmıs 1 seneki sonraki fotoyu bekliyorum.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Amin,cümlemize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
mustick adlı üyeden alıntı
Seneye alacağın 1000rr da şimdiden hayırlı olsun
Piyango vurmadığı sürece hedefim 2-3 sene binmek olacak buna
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
kenan_gül adlı üyeden alıntı
ben ilkine hayırlı olsun dicektim 2.si varmıs
1 seneki sonraki fotoyu bekliyorum.
Zaten ilki eğitim amaçlı alışma motoru idi. Ufak bir hayalimiz vardı onuda aldık çok şükür, 1 sene sonra yine kısmetse aynı motor ile gezdiği yerlerin fotoğrafları düşer buraya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)