çok güzel.
güle güle kullan. kazasız, belasız güzel günleriniz olsun.
çok güzel.
güle güle kullan. kazasız, belasız güzel günleriniz olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hayırlı olsun, nazarım değmez inşallah. Çok hoş bir motor.
May the Force be with McLaren Mercedes
Jazzbass,
teşekkürler
Mc_Engin,
teşekkürler
Luxor,
teşekkürler
prestijsigorta,
teşekkürler
Crayz_aplper,
teşekkürler
PHAETONW12,
teşekkürler
vedo,
teşekkürler
gurzan,
teşekkürler
watercolours,
teşekkürler
BBRR,
Ben de senin bahsettiğin sebeplerden tercih ettim zaten. Bulduğun isim çok uygun ama şöyle türkçe bir isim bulsak nasıl olur ? Tabii "siyah köpekbalığı" biraz uzun oluyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
abi herkese teşekkür etmişin bana etmemişin ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.HArley aldığın zaman satacak olursan haberim olsun
Satılık Asya125t-Spidi mont
Altınızda paralansın,selenin izi ardınıza çıksın,rüzgarından leş gibi olun,saçlarınız süpürgeye dönsün,ayağınız yere değmesin İİİİİNŞAAAALLAHHHHHH.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
BBRR,abi herkese teşekkür etmişin bana etmemişin ...
Teşekkür mesajlarımın ilkinde birinci sıradasın zaten...
Bkz: Bu konu 1. sayfa mesaj No:18
talkie,
teşekkürler
İHTİYAR,
teşekkürler diğer dileklerini bilemem ama saçlarım zaten fırça gibidir
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
levent abi bende bu makinadan almak istiyorum... sen bu motorla uzuuun yollar yapmışsındır. deneyimlerini alabilrimyim??? iyi ve kötü yönleriyle yazarsan çok sevinirim... saygılar. konuyu hortlatmış gibi oldum ama
Dorado V5
hayırlı uğurlu olsun .allah kazadan beladan korusun...
hayırlı olsun
evet konu hortlamış ama hayırlı olsun abi sorması ayıp kaça aldın ?Gerçi ayıp sorulmaz ama
lezzet gider,mesuliyet kalır...
koyulacivert,
Sana cevabı özel mesajla yolladım. Biraz bekle, bakarsın satarım diycem ama BBRR Barışa sözüm var. Aldığım fiyata ona satacağım
kozalak, adamınbiriyim, erdo2002, salih288,
Sevgili Arkadaşlar çok teşekkürler !
Ancak sizlerin de tarihlerden anladığı gibi bayağı bir zaman oldu alalı...
Nerdeyse eskidi diyeceğim
aşık oluncak bir motor almışsın. çok güzel hayırlı olsun.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ))
]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)