Çok süper bi motor bu yaa hayırlı olsun
Gerçekten çok güzel bir motor.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
Saygılarımla...
aldığın gün hayırlı olsun demiştim ama buradan bir kez daha hayırlı olsun diyorum. gerçekten müthiş bir motor. alışmaya başlamışsındır herhalde. kazasız, belasız kullanmak nasip olur inşallah
ALPAY
topiği yeni görüyorum. motosiklet fuarında da incelemiştiniz hatta resimleriniz bile vardı bu motorun üstünde. en sonunda almışsınız.
umarım kazasız ve güzel günlerde kullanırsınız hayırlı olsun...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
AKREPAHMET,
teşekkürler !
komtan,
teşekkürler !
fragrance_chaplin,
teşekkürler !
tmrbaykal,
teşekkürler ! . Mavi de güzel ama ben siyahı daha çok beğendim, hem zaten öbür motor koyu mavi...
kuvva,
teşekkürler !
007,
teşekkürler !
necdet,
teşekkürler !
ataper,
teşekkürler !
blackhawk,
teşekkürler !
PIERzig,
teşekkürler !
MaRaNtZz,
teşekkürler !
explorer,
bir daha teşekkürler !
ylmzzz,
teşekkürler !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Abi hayırlı olsun
Unutmuşum sölemeyi
Gerçi MSN de demiştim
abi olcayda aldı kafasını yedim valla ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun abi gerçekten çok şık bir motor..
kazasız belasız binmek nasip olsun abime..
sitemizde hyo patlaması yaşanıyor ya hadi hayırlısı olsun bakalım
Hayırlı olsun der motorun sizi mutlululuklara sevk etmesini dilerim....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eyong,
teşekkürler
popeye,
teşekkürler
muratd,
teşekkürler
mete_han,
teşekkürler
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Çok güzel bir motor.. Sanada çok yakışır sanırım abicim. Hayırlı olsun
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Bu gün bayideydim abi bi tanede siyah burda var ...Allah seni inandırsın yarım saat inceledim ...çok dehşet bi alet yaaa valla sınıfında rakibi yok ...şekli biraz harleyin 100. yıl için ürettiği özel modele benziyo ....ama çok süper bi alet ...copper sevmem ama bu copper değilki naked copper kırması köpek balığı gibi bişi ...ben senin alete ism taktım abi bu gün black shark
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız mutlu ve huzurlu günler geçirmen dileğiyle
hayırlı uğurlu olsun ledo
çok güzel ve sana yakışan bir motosiklet sahibi olmuşsun
allah kazasız belasız güzel sürüşler nasip etsin
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Allah kaza gostermesin hayırlı ugurlu olsun altinda eskisin dostum
Hayırlı olsun , gülegüle kullan,
Körfez pistinde test etmiştim o canavarı. Çok keyifli günler seni bekliyor
Less is more...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)