hayırlı olsun
hayırlı olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hayırlı olsun levent abi.
piaggio'yu ne yapacaksın, satacak mısın?
Abi vitesliye bi alış inan kullanması scooterden kolaydır sende göreceksin...İnsan dostları , Abileri böyle güzel aletlere binince ayrı bi grur duyuyo ...İşallah gülegüle binersin ...Çok doğru bi tercih
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
levent abi güle güle kullan motorunu.
çok güzel bir motor, kazasız belasız binersin inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
levent'cim gerçi biz görüştük seninle ama topik'ede hayırlı uğurlu olsun demek adetdendir,kazasız belasız sürüşler dilerim
abi fiziken hayırlı olsun dedim burdan da diyeyim,topiği ben açacaktım malum iş güç fırsat olmadı..Motor harika arkadaşlar ben bizzat kullandım race gibi giden cruiser....Aman abi dikkat et canavar var altında...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hayırlı uğurlu olsun
kazasız sürüşler dilerim
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
akalteke,
teşekkürler !
vedat kaya,
teşekkürler !
ARMAGEDON,
teşekkürler !
Nemrut,
teşekkürler ! Piaggio duracak, o bi tane
BBRR,
alıştım sayılır bugün 400 km oldu. İstanbula geldiğinde motor senindir, şaka değil !
LesPaul,
teşekkürler !
BRUCE,
bir daha teşekkürler !
ashes,
bir daha teşekkürler !
ccbbdd,
bir daha teşekkürler ! Merak etme, ben canavarlardan korkmam
Olcan,
madem İstanbuldasın bir buluşmada hallederiz
belifelesss,
teşekkürler !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ARKADAŞIM MOTORUN HAYIRLI OLSUN.KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
GÖKSEL...
ALINTI:
öncelikle teşekkürler ! sonrasında ise, ne dediğini tam anlamadım, herhalde "iyi" bir şey demişsindir. Barışın doğumgününü diyosan, o gün Barış'ın doğumgünü için gelmiştim. Ama sonrasında senin için biraz mesai yaptığım doğrudur, biraz da kredi kullandım tabii
##############################################
Aşkolsun levent abi
iyi bir şey demişsindir de ne demek şurda biz genç nesile (gerçi35 olduk) örnek teşkil eden gerek yazılarınızı gerekse tutar ve davranışlarınızı örnek aldıgımız yol gösteren 3-5 abimden bitanesi sensin her ne kadar çok fazla teşvik-i mesaimiz olmasada nadirende olsa şu zamanlarda sizin gibi abilerimizle tanışmak onurlanmıştır bizi.
saygılarla.
not:abi bir tur versene bayılıyorum bu modele iyi dogru ve sana yakışan bir seçim.
levent abi hayırlı olsun sana da böylesi yakışırdı, kazasız belasız kullan
Hayırlı,uğurlu olsun Levent abi...
Kazasız ,belasız sağlıklı günlerde kullan inşallah!
MAAŞALLAH!!!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
hayırlı olsun levent abi.güle güle kullan.
çok güzel bir makina . mavi rengi daha hoş duruyor du bana göre.
keşke mavi alsaydın.
çok çalışmam lazım çoook.:)
allah içine sindirsin, kazasız keyifli sürüşler dilerim,
lütfen dikkat ve yavaş
Hayırlı olsun Levent güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kardeş,sevgi ve saygılarımla...
Cüneyt Eralp
hayırlı olsun levent abi rüzgarın bol olsun darısı bizim başımıza
Hayırlı olsun, güle güle kullan abi,
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Allah utandırmasın kardeşim
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)