Uzun uğraşlar sonucu A2 ehliyetime kavuştum.Gelişim Sürücü kursuna ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.Mustafa Beşe
Uzun uğraşlar sonucu A2 ehliyetime kavuştum.Gelişim Sürücü kursuna ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.Mustafa Beşe
Bana göre gelişim sürücü kursunun hakkı ödenmez bana yaptıkları iyikleri saysam valla sayfalar yetmez her zaman söylüyorum ne aldığın değil nerden aldığın önemlidir. Senide tebrik ederim hayırlı olsun
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Daha yeni bir arkadaşımız için ricada bulunduk gelişime durumu müsait değil diye ...İbrahim elinden geleni yaptı ve arkadaşımız önümüzde ki dönem ehliyeti alıyo...İbrahim gözlerinden öperim İşallah bu sektörde senin gibiler artar...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Dostlarıma -İbrahim ve Habil kardeşlerime-benden de teşekkürler,her hafta görüşmek alışkanlık yapmış ,en kısa zamanda oradayım sağlıcakla...
gerçektende siteye katkısı olan gelişime bende teşekkürlerimi bir borç bilirim
teşekkürler
Valla ben bu teşekkürü tebrik ve taziye forumunda zaten yapmıştım ama, buradan bi daha yapayım. Özellikle İbrahim'e sonra Habil Hocaya ve diğer çalışanlara teşekkürler. Ben de aldım A2'yi sayelerinde. Umarım motosikleti alınca ileri sürüş eğitimi için de Gelişimde buluşuruz.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
hiç hesapta yokken ehliyet almam sebep olan sevgili kursuma bende burdan teşekkür etmek isterim
valla ben de gelişime bi pm attım hala cavap bekliyorum iki hafta oldu bilemicem.
gerçi sonradan baktım bilgi sitesinde mevcutmuş ama en azından bilgi sitemizde mevcut diyebilirlerdi.
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ibrahim bir tanedir sağolsun..
would I still see suspicions in your eyes?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)