Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gelişim Sürücü Kursuna Teşekkür

REKLAM ALANI

Uzun uğraşlar sonucu A2 ehliyetime kavuştum.Gelişim Sürücü kursuna ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.Mustafa Beşe

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana göre gelişim sürücü kursunun hakkı ödenmez bana yaptıkları iyikleri saysam valla sayfalar yetmez her zaman söylüyorum ne aldığın değil nerden aldığın önemlidir. Senide tebrik ederim hayırlı olsun
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha yeni bir arkadaşımız için ricada bulunduk gelişime durumu müsait değil diye ...İbrahim elinden geleni yaptı ve arkadaşımız önümüzde ki dönem ehliyeti alıyo...İbrahim gözlerinden öperim İşallah bu sektörde senin gibiler artar...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Dostlarıma -İbrahim ve Habil kardeşlerime-benden de teşekkürler,her hafta görüşmek alışkanlık yapmış ,en kısa zamanda oradayım sağlıcakla...

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    gerçektende siteye katkısı olan gelişime bende teşekkürlerimi bir borç bilirim
    teşekkürler

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla ben bu teşekkürü tebrik ve taziye forumunda zaten yapmıştım ama, buradan bi daha yapayım. Özellikle İbrahim'e sonra Habil Hocaya ve diğer çalışanlara teşekkürler. Ben de aldım A2'yi sayelerinde. Umarım motosikleti alınca ileri sürüş eğitimi için de Gelişimde buluşuruz.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    hiç hesapta yokken ehliyet almam sebep olan sevgili kursuma bende burdan teşekkür etmek isterim

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    valla ben de gelişime bi pm attım hala cavap bekliyorum iki hafta oldu bilemicem.

gerçi sonradan baktım bilgi sitesinde mevcutmuş ama en azından bilgi sitemizde mevcut diyebilirlerdi.
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

arelia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125 T
    ibrahim bir tanedir sağolsun..
    would I still see suspicions in your eyes?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler