hayırlı olsun hep çok ağır motor gibi geldiği için defalarca almayı düşünüp ürkütmüştür beni , bel fıtığı olunca olurda devrilirsek kalkamayız diye :D
hayırlı olsun hep çok ağır motor gibi geldiği için defalarca almayı düşünüp ürkütmüştür beni , bel fıtığı olunca olurda devrilirsek kalkamayız diye :D
Teşekkür ederim kazasız belasız kullanmak dileğiyle.
iyi gunlerde kullanmanız dilegi ile hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşaallah.
Nasıl bir his ata binmek
Valla açık ve net bir şekilde söyleyebilirim. çok güzel bir hissi var. 12 yaşında motor olmasına rağmen orjinal selesi bile konforlu, hani gücü hissedip gücü kullanmamak vardır ya,buda öyle birşey inşallah daha iyileri sizlerin olur
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler tekrar
ağırlığı var evet hocam fakat bunu size hissettirmeyen bir kuvveti var. hatta kendinizden ağır birini arkaya aldığınızda dahi sürüş esnasında onun ağırlığını hissettirmiyor,ancak söylediğiniz gibi düşürme olayı tabi ki zor. ama bunun içinde farklı yöntemler var. genede biz en kötüsünü düşünmeyelim
Çok teşekkür ederim. şehir içi kullanıyorum. yaklaşık şimdiye kadar üç depo benzin aldım. her aldığımda fullerim, ve bir depoya yani 19 LT ye gittiği 340 KM felan. hava filtremde sorun olabilir. bu ay başında motora genel bakım yaptıracağım. o sıra değiştireceğim. gs sahibi olan kişi arkadaşım, 2018 mdel sanırım hız sabitleme olduğu için az yakıyor. kendi gözümle gördüm 100km de 5 litre yazıyordu
Çok teşekkürler levent abi. zaten çoktan kastım o yav. şimdilik 6 litre bazında yakıyorum.
Amin çok teşekkürler hocam.
Çok teşekkürler hocam,daha iyileri sizlerin olsun.
Hahahaha. çok teşekkürler hocam, açıkcası bende öyle düşüyorum. geçmişte ki motorlarım tecrübe oldu, bu şey gibi sanki, bir kaç kızla takılırsın tecrübe kazanırsın sonra evlenecek bir kız bulursun o tecrübelerini kullanırısn ya, aynı o durum gibi
Okuduğunuz için çok teşekkürler entrasan şeyler yaşadım, bir çok kişi yapma etme desede kafama dik oldum yaptım. şimdi pişman değilim ama bir daha olsa asla yapmam :D tekrar çok teşekkürler
Çok teşekkürler hocam
Çok teşekkürler, Amin inşallah
Hayırlı olsun güle güle kullan güvenli sürüşler
6x7 olarak hesaplayınca çok geliyor bize
Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız. DL 650 motor ömrü çok olan avrupada 300-400 bin kilometrelerde hala kullanıcılarının olduğu güzel bir motor. Biz de ne hikmetse 100 bin kilometreyi deviren yada yaklaşanlar elden çıkarmaya başlıyor.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hayırlı olsun, keyfini çıkara çıkara binin.
Hele bir de eskiden beri istediğiniz bir motosiklete sahip olmak. İşte bunu tadı bambaşkadır
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
5,6 lt tüketmişsin , şehirdışı yüksek tempolu bir sürüş ise normal sayılabilir , DL başlığında da yazmıştım , şekli aynı olsada modele göre DL hava filtreleri farklıdır , yanlış filtre takılmış ise yeni bile olsa tüketimi veya performansı etkiliyor , birde bu V motorların senkron ayarı oldukça hassas bir iş , 50bin km den önce bozulmaz hassas derken iyi ayar tutturmak uzun sürüyor , aslında işlem çok basit , iki metre plastik hortum iki kelepçe bu iş için yeterli ama maalesef ustalarımız ortalama bir ayar çekip 10 dk da işi bitirme derdinde , kendiniz yaparsanız çok daha verimli sonuç alırsınız..
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız güle güle kullanın.
Çok teşekür ederim, Amin
Amin çok Teşekkürler
Aynen abi ben senin söylediğinden feyiz aldım açıkcası bu yüzden ilk bakım garanti olsun diye bilindik bir yetkili servise gidip biraz kazık yiyeceğim kartalda altan motor var orayı önerdiler, benim 600 lira hesapladığıma 1000 dediler. ama olsun, aslan besleyen sütünü esirgemez demişler bundan sonra ki bakımlarına kendim yapacağım. ve 5,6 litreyi şehir içi düşük tempoda yaktı. sanırım filtre...
Çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim, inanin her gün sabah ve akşam iş çıkışı heyecanla biniyorum
evet yahu, daha küçüktük 4 sene önce felan. muhabbetini kuruyorduk vstrom ne güçlü motor be felan. hatta bir keresinde şahit olmuştum bmw leri felan geçiyordu. tabi bu hızlı olduğu için değilde, aklımda öyle kalmış ve çok istiyordum enduro bir motor. sonunda kısmet oldu daha iyileri sizin olsun inşallah
Çok teşekkür ederim
evet kazandığımız paralara baktığımız zaman aylık ortalama işe gidip gelmek için cebimden 400 TL çıkıyor ki bunun gezmesi var maaşımın yarısını benzine ayırdım bu ay benim motorum 83 bindeydi şuan 84 bin. ağır bakımları yapılmış ama ben genede ayın 29 unda bir yetkili servise gidip kontrol ettireceğim. içim rahat etsin, ben muhtemelen bu motoru 2-3 sene kullanırım gibi. satmak gibi niyetim asla yok. sadece yeni nesil bir motora geçecek olursam satarım diye düşünüyorum
Çok teşekkürler hocam, hepimiz güvenli sürelim inşallah
hayırlı olsun güzel seçim
sen küçük cc den geldiğin için yakıt ilk zamanlar çok gelebilir kaldı ki v storm sınıfının en az yakanlarından dır
yakıtından daha şikayet eden duymadım
Hayırlı olsun. Heyecanınız konuyu açış şeklinizden belli.
Kazasız belasız nice kilometrelere
hayırlı olsun kardeşim,sana şimdi yol dayanmaz
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Teşekkürler, kısmetse pazartesi bir yola çıkacağım
Çoook teşekkürler valla her an heyecanım tavanda çok mutluyum açıkcası, hep beraber güzel kilometrelere inşallah
evet hocam bencede kesinlikle küçük cc den geldiğim için çok geliyor. en son 20 LT 143 TL den aldım dün, 80 i geçmeden geziyorum :D
Hayırlı olsun
Sende bir ara BMW F800 yok muydu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)