hayırlı olsun.. aynı durumdaymışız işallah bende bi şekilde ulaşcam
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
ah be kardes gecmis olsun. nasil oldu kaza?
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
ara bi yerde cillop gibi asfalt vardı keskin dönüş varmış yolunda nasıl bittiğini anlayamadım hızlıda gidiyodum en son 70 ti dönemedim orda kaldırımı yolda ayıran yerden 50 cm yüksekliğinde demir vardı ona çarptım ve düştüm motorun altında kalmıştım allah kimseye kaza bela vermesin motorum parçalandı onu servisine götürüp yaptırtçaz motorunda bişey yok ama kasa parçalandı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Kardeş geçmiş olsun ya nazar değdi heralde Neyse sende bişey yok ya motor nasıl olsa tamir olur... Dikkat et kardeş Allah hepimizi korusun...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Hayırlı olsun SAKAL kardeş! Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadasım senın hıkaye baya bır enteresan olmus :9 ben daha zor sekılde almıstım.sonum keeway arn tunıng ve acı son oldu ogunden bu yana motora bınemıyorum.cunku garajda hurda duruyor.bana getırısı 550 ytl verıp a2+b ehlıyet almıs olmamdı para buldugum taktırde super bırsey yapmayı dusunuyorum.senın matrıx super modıfıye olur.el emegı goz nuru.cok dıkkatlı ol.saga sola cok dıkkat et.allah zeval vermesın.gule gule kullan kardesım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)