hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegi ilee...
hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegi ilee...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
hayırlı olsun doğuş.bende sinir krizi geçirsem alırlar mı acaba diye düşünmeye başladım motorun çok hoş ehliyeti alda rahatça gez.
***A H M E T***
hayırlı olsun kardeşim. iyi günlerde kullan...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hayırlı olsun kardeş. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hayirli Uğurlu Olsun. Ben De Seninkine Benzer Bir Olay Yaşadim. Ve Nişanlanmaak üzereyken, Nişan Alişverişine çikip Motosiklet Aldim. şu Anda Nişanli Değilim Anlayacağiniz...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun kanka. her nekadar ailelerimiz biz gençleri zor anlasada, hep bizlerin iyiliğini düşünürler. dikkatli sür ki onları üzüp pişman etme. bu arada scooter çok kıyakmış bu kasayı 150cc uçurur yaw. kaç kilo 90-100 arasıdır bence. diğer asya motorun falan 150cc leri 120-130 kilo. bence bu çoook atiktir. rodaj bitince 50km/h hıza kaç sn de çıkıyo bi ölç bakalım
kardeş aramıza hoş geldin öncelikle evet biraz sıkıntılı olmus ama hayırlı ugurlu olsun. allah kazadan korusun annenle helalleşsen iyi olur bence
vay bea kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun tekrardan
gerçekten güzelmiş kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun doğuşçum,kazasız belasız keyifli kullan.motosikletinin ismi biyerden tanıdık geldi sanki!alla alla
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Doğuş güle güle kullan arkadaşım..
yaw doğuş yeni gördüm senin motorun plakasının bir kısmını silmişsin görünmesin diye. arkada bi mondial 100 kh duruyo onun kinide silseydin
bu arada o kimin kuzeninmi.
ewet o kuzenin motoru aslında plaka silsek nolcak silmesek nolcak anlamadım gitti herkes siliyodu bende sileyim dedim
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Allah kazasız belasız surmek nasıl etsin ... Demekki cok isteyince hersey oluyormuşşşşş ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
en sonunda be sakal ben bu siteye üye olduğumdan beri motor alacağım diyip duruyordun sonunda aldın.allah kaza bela vermesin kardeşim.rüzgarın bol yolun açık olsun....
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Kardeşimin motoru hayırlı olsun. Güle güle eskit (biraz geç kalmışım yazmaya ama kusura bakma)
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Hade hade kaptın motoru durma hadi koş yollara elciğe dokunan elin sesi motorun kulaklarına fısıldasın.Motorda yollara haykırsın özgürlüğü.Aşkın vukuu bulsun şehvetiyle motorun.Koş yollara koş bayıra koş çayıra çıkar doya doya tadını.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.kazasız belasız inşallah. DARISI BAŞIMA
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Arkadaşlar kazasız belalsız dediniz ama olcağın önüne geçilmiyo bugün kaza yaptım motor paramparça oldu bende bi kaç sıyrık var ve dişim ağrıyo
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)