Ehliyetimi Aldım Nihayet!
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 00:02
Evet geçen kış sonunda yeniden gönlüme düşen motor sevdası sonucunda, öncelikle A2 belgesi almaya niyetlenmiştim. Bu site aracılığıyla evime yürüyüş mesafesindeki Gelişim Sürücü Kursunu buldum. Ve onların sayesinde geçen Perşembe (10.08.2006) ehliyetimi aldım. Umarım kış çıkışında da motosikletimi almış olurum.
Buradan öncelikle motosiklet konusunda beni destekleyen eşime, sonra Gelişim'in Değerli çalışanlarına, özellikle de ilk kez vitesli motor kullanma konusunda pratik anlatımı ve içtenliğiyle bana yardımcı olan İbrahim'e ve sonra Habil Hocaya ve tabii ki sitemize çok çok teşekkür ediyorum.
Darısı olmayanların başına diyorum.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Reklamlar
-
14 Ağustos 2006, 09:39
Ehliyet tarihimiz aynıymış kardeşim artık yollar bizim neydi o ya kasa kasa motor kullanıyorduk. Yok Polis çıktı çıkacak. Oh Be Dünya Varmışşş.
-
14 Ağustos 2006, 09:50
hayırlı olsun ben de 10unda aldım ehliyetimi. VipSeyahat ın ceza macerası olduğu için epey canı sıkkındı, ona duble hayırlı olsun
-
14 Ağustos 2006, 10:20
Eyvallah kardeşim sağol sanada hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile.
-
14 Ağustos 2006, 22:30
İlginize teşekkürler, hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Bir de motor alabilirsek, gönül rahatlığıyle dolaşacağız ama, bakalım ilkbahara kaldık artık...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler