Arkadaşlar Motrumu Değiştirdim...
Reklamlar
-
12 Ağustos 2006, 20:39
kazasız belasız kullanman dileğiyle.hayırlı olsun.
Reklamlar
-
12 Ağustos 2006, 20:41
nice km ler
-
12 Ağustos 2006, 20:46
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
13 Ağustos 2006, 00:32
Kardeş hayırlı olsun Bu arada eklemeden geçmiyim bende senin motoru aldığın yerden Lazer kask aldım. Müşteri memnuniyeti güzel Bora abi hoş insan ödemelerde kolaylık ve indirim kısaca işini düzgün yapan bi yer (( reklam yapmıyorum sadece memnun kaldım ))
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
13 Ağustos 2006, 00:42
hayırlı olsn...
-
13 Ağustos 2006, 11:04
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
çok tşk ederim dostum...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
13 Ağustos 2006, 11:05
kuvva adlı üyeden alıntı
kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim.
lütfen dikkat ve yavaş.
çok tşk ederim... eet keewayden sonra gerçekten hızlı geldi motor....
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
13 Ağustos 2006, 11:06
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Bana da regal raptordan sonra oldukça farklı ve güvenli gelmişti.
Sana tavsiyem, gezerken rodaj kurallarına riayet etmen. Motorunun renginden ve alçaklığından ötürü görünebilirliği düşük buna da ayrıca dikkat etmelisin.
Grenajın yer görmesin.
eet sanırım rodaj 1000 de bitiyor.... max kaç devirlerde gitmeliyim rodaj aşamasında??
-
13 Ağustos 2006, 11:10
giallorosso adlı üyeden alıntı
bende motorumu ordan almıştım çok iyidir oranın sahibi kendisinde de v-storm var
dün senin motoru gördüm ben orda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan eğer kızmassan üstüne de oturdum
bende sarısından almayı düşünüyorum
krediyle mi aldın motoru .?
eywallah saolasın... kızmak ne kelime yaw... rica ederim.... kredi kartına taksik yaptı bora saolsun....
-
13 Ağustos 2006, 11:12
arkadaşlar herkese tşk ederim.... inşallah ilk fırsatta güzel güzel resimlerini çekip göndericem sizlere.... sevgiler...
-
13 Ağustos 2006, 11:24
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...Global motorun sitesine ulaşırsanız orada rodaj ile ilgili tavsiyeler var bize söylenilen çok fazla düşük devirde ilerlemeyin ve ara ara çok zorlamadan hafifçe sıkıştırın oldu Rodaj aslında 1800 km de bitiyor aramıza hoşgeldiniz...
-
13 Ağustos 2006, 11:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza
-
13 Ağustos 2006, 11:33
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
necdet adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza
abicim 500 cc'lik motordan sonra 250 cc nasıl olur bilmem
şimdi aklıma şey geldi bizim sıtkı amca güven61 daha önce regal raptor vardı ve satmadan CBF 500 aldı aradan 2 hafta sonra regal'i satmak için üstüne bindi vites 1 ama kendi 3.viteste zannetmiş ee tabi dedim 500 cc den sonra 250 cc çekilmez
-
13 Ağustos 2006, 23:09
hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmanızı veeeeeeee
kısmetse seneye yaz başında aynısının sarısından bana da nasip olmasını
dilerim........
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler