Bugün başıma geldi kaza. olay şöyle, yolda ilerliyodum, ilerde sağda carrefour un müşteri servislerinden biri birini indirip bindiriyodu. Yanından geçmeye çok az kalmışken gideceğim yolu tamamen kapatacak şekilde sola dönüş yaptı.minibüs döner kavşağın etrafından dönmek yerine direk iç tarafından döndüğünden bu haraketi hiç beklemiyordum. Bende ani frenleme sonucu yoldaki mıcırın etkisiyle motoru devirdim. Bende ve artçım tolgada hiçbir şey yok neyseki. motorda hafif hasar var. ayna kötü çizildi, koruma demiri ezildi ve çizildi, sinyal kırıldı, depoda ufak çizik var (mıcır denk geldi sanırım) bide ön kafa grenajı sürtündü ve yamuldu.
Daha sonra polis çağırdım ama adam beklemedi ve gitti. Bu durumda trafik polisi olaya bakmıyormuş , bizi karakola gönderdiler. karakoldan alkol muayenesine gittim, sonuçlarıyla beraber yeniden karakola gittim ve ifade verdim. Şimdi davalık olduk adamla , büyük ihtimal kazanıcam.
Olay anını fotoğrafladık bu arada, savcılığa onları da sunacağım. adam kaçmadan önceki pozisyonu , kaçtıktan sonraki pozisyonu çektik. Fotoğrafları da birazdan koycam buraya.
Fotolar geldi.