[kaza] Gerçekten "Ya düşmüş motorcu varmış ya da henüz düşmemiş motorcu"...
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 08:38
dün gece işe gitmek üzere güngörenden taksime doğru gidiyordum, cevizlibağa geldiğimde (sağ şeritten gidiyordum.) güzide büyükşehir belediyemizin güzide yol çalışmaları için yola koydukları soldan gidiniz mesajını vermek üzere hazırlanmış dibi betonlu demir çubuktan oluşan arasına bant çekilmemiş ve bu sebepten gözükmeyen yol zıkkımlarından birine rastladım sola kaçtım ve kurtuldum fakat ikinci çok daha solda olduğundan kurtaramadım ve çarptım. hızım ortalama 80km/h falandı. orta şeride 40mt kadar sürüklendim.. motorda ciddi bir hasar yok.. hatta hala normal gibi yürüyor ama cıncık boncuk masrafı açacak. Ben ise olayı büyük şans eseri çok küçük iki sıyrıkla atlttım.. bu yönden gerçekten çok şanslıydım. izlenimlerim ve aldığım dersler....
KASK
MONT
MOTOR KORUMA DEMİRİ
Bu 3 şey olmasaydı... Bu kadar kolay kurtulamazdım... Allah'a şükürler olsun..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 08:47
-
09 Ağustos 2006, 09:13
ucuz atlatmışsın kardeşim onunla geçmiş olsun.
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
-
09 Ağustos 2006, 09:16
geçmiş olsun abicim Allah daha beterlerinden saklasın
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
-
09 Ağustos 2006, 09:18
geçmiş olsun kardeşim..
yazından anladığım kadarıyla ..
sende KASK MONT ELDİVEN yokmuydu ..
aylardır bangır bangır ful koruma diye bagıryınıyoruz..
bu ülkede yollar saniyeler içinde değişirken..
korumasız yola cıktıysan seni kınıyor ve adına üzülüyorum..
ama varda bunlar sayesınde 1-2 sıyrıkla kurtuldum diyorsan..
o zaman tebik ediyorum..aman dikkat edelim..
motor yapılır vidalardan oluşmuş bir cıhaz çünki..
söküp ya tamir ediyorlar yada değiştiriyorlar aynı gün gıcır gıcır cıkar..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
09 Ağustos 2006, 09:21
geçmiş olsun dostum, Her zaman daha dikkatli
-
09 Ağustos 2006, 09:25
Yav geçmiş olsun iyi bi kontrol ettir kendini
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
09 Ağustos 2006, 10:00
Geçmiş olsun...hergün kaza haberi duymaktan içime iyice sıkıntı doldu. motor kullanırken çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum. ayrıca istanbulda bu yaz yollar gerçekten çok kötü !!!!
-
09 Ağustos 2006, 10:16
olur mu öyle şey vedat abi kırmızı yazıların hepsi vardı.. mont olmasa olay fena olacaktı. motor koruma demiri ise bacaklarımı korudu. kaskım da vardı ama başımı bir yere vurmadım.. bu arada koruma demirini söken veya sökmey düşünen arkadaşlar... SAKINNNNNNNN !!!!!!!
bu arada herkese çok teşekkür ederim aman dikkat...
-
09 Ağustos 2006, 11:28
Dün akşam bana koko'cunun ordan ayrılırken söylediğini hatırlıyor musun!!
aynen devam..
çok geçmiş olsun ben akşama gidiyorum ve tamamlıyorum hepsini...
kendine dikkat et daha taşınacak çok ev var
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
-
09 Ağustos 2006, 12:43
kardesim cihanim cok gecmis olsun cok dikkat etmek lazim burasi turkiye
-
09 Ağustos 2006, 12:57
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben 2 kez kaza yaptım ve ikisinde de full koruma ile MOTOR KORUMA DEMİRİ sayesinde kurtuldum. Yerde sürüklenirken dizlik ve motn hayati önem taşıyor. Şans eseri ikisinde de kafamı vurmadım (gerçi kask vardı). Lütfen arkadaşlar, hava sıcak olsun olmasın, eldiven dahil tüm korumalarınızı giyin. Hayatınızı sakat olarak veya ailenizi acı dolu bir hayat devam ettirmesini istemiyorsanız giyin.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
09 Ağustos 2006, 12:59
geçmiş olsun arkadaş ucuz atlatmışsın kazasız sürüşler...
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
09 Ağustos 2006, 13:09
geçmiş olsun arkadaş..
ayrıca koruma için sana kocaman bir alkış
-
09 Ağustos 2006, 13:09
Gencadam adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben 2 kez kaza yaptım ve ikisinde de full koruma ile MOTOR KORUMA DEMİRİ sayesinde kurtuldum. Yerde sürüklenirken dizlik ve motn hayati önem taşıyor. Şans eseri ikisinde de kafamı vurmadım (gerçi kask vardı). Lütfen arkadaşlar, hava sıcak olsun olmasın, eldiven dahil tüm korumalarınızı giyin. Hayatınızı sakat olarak veya ailenizi acı dolu bir hayat devam ettirmesini istemiyorsanız giyin.
Dostum çok teşekkür ederim.. bu benim ilk kazam.. dizliğim yoktu eldivenim de.. zaten yara alan yerlerim de oralar.. biri bilekte diğeri de dizde küçük iki sıyrık.. kalın kot pantolon vardı o korudu.. enteresan olan polisler ve yoldan geçenler acaip bakıyolardı bu adam android ya da cyborg falan mı diye... ayrıca kask olmasına rağmen ben de kafamı vurmadım.. ucuz atlattım... ama tekrar etmeliyiz diye düşünüyorum... koruma demiri varsa sökmeyin... takılabiliyorsa taktırın arkadaşlar..
berkan sezgin adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaş..
ayrıca koruma için sana kocaman bir alkış
Sağol dostum sende de koruma varsa sana da alkış
-
09 Ağustos 2006, 13:36
kardeşim yeni öğrendim ınan buyuk geçmiş olsun yaa bana vermediğin dvd lerin ahı olabilermi acaba hahahahaa
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
09 Ağustos 2006, 13:37
cihan kardeşim. allahtan sana bişi olmamış...
bak benim halime
allah (cc) hepimize güç, kudret versin.. bu trafikte, bu yolarda motosiklet kullanmak gerçekten zor..
allah (cc) tüm motosiklet dostlarımıza sabır versin.....
-
09 Ağustos 2006, 13:41
Büyük geçmiş olsun dostum ! Allah beterinden korusun
-
09 Ağustos 2006, 13:49
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
09 Ağustos 2006, 13:58
frontier adlı üyeden alıntı
kardesim cihanim cok gecmis olsun cok dikkat etmek lazim burasi turkiye
hoca sağolasın... Çok şükür sağlamım ona 1000 şükür..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler