Geçmiş olsun üzüldük ...
YAHU CİHAN SANA İNANAMIYORUM YAAA O KADAR KONUŞUYORUZ KORUMASIZ ÇIKMAYIN DİYE NEDEN YAPIYORSUN KARDEŞİM, YA SANA BİRŞEY OLSAYDI BİZ NE YAPARDIK, BEN BIKTIM BU KAZA HABERLERİNDEN YA BİRAZ DİKKAT EDİN KARDEŞİM, İNAN ÇOK SİNİRLENDİM, BEN SÜREKLİ BİZİM GRUBUN HERKESE ÖRNEK OLMASI İÇİN ÇABALIYORUM SEN GİDİP KORUMASIZ MOTORA BİNİYORSUN OLACAK ŞEY DEĞİL, NEYSE YAA ANİDEN CELALLENDİM YİNE, SENDE FAZLA BİŞEY OLMADIĞINA SEVİNDİM, MOTORU SİKTİRET NASIL OLSA HALLOLUR AMA BAK BİDAHA BU ŞEKİLDE MOTORA BİNERSEN BEN SENLE Bİ YERE GELMEM.
BU YOL ÇALIŞMASI YAPAN MÜTAHİTLERİN,İŞİ KARACAHİL İNSANLARA YAPTIRANLARIN...........??????????
Duyunca aniden celallendim ama arkadaşlar CİHAN kardeşimizin üstünde korumaları varmış yoksa böyle ucuz kurtulamazdım dedi.
Bende koruma demiri ile kurtuldum, sokmek degil gozum gibi bakiyorum ona. O beni hayata bagliyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Cihan geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden saklasın. Kendinize dikkat edin iyi bakın selamlar
KArdeş öncelikle geçmiş olsun bende iki gün önce düştüm abimle beraber bizim hızımız fazla olmadığı için çok sürüklenmedik ama MOTOR KORUMA DEMİRİ sayesinde motorda ve bende bişey yok abimin az buçuk bacağı ağrıdı. Gerçekten küçük ama çooook etkili Umarım ilk ve son kazan olur...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
zeda3000 adlı üyeden alıntıKesinlikle katılıyorum... Olduğu gibi.. Bu arada avatarına hastayım haberin olsun dostum..
Aksu adlı üyeden alıntıAbi çok sağol... Amin diyelim..
kenya adlı üyeden alıntıKenya dostum çok sağol... Motor koruma demirsiz gerçekten olmuyor eğer olmasaydı benim sol bacak PERT! İnşallah ilk ve son olur.. Sağol tekrar..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
kardeşim büyük geçmiş olsun allah beterinden saklamış
bi ihtiyacın olursa bir ALO kadar yakınım biliyosun
arkadaşım geçmiş olsun...
bu motor koruma demiri gerçekten çok işe yarıyo arkadaşlar , yeni motor alıcaklar yada model yükselticekler bence kesinlikle koruma demiri takılır motorlardan almalı , full kapalı grenajlı motorla düştükleri taktirde hem bi dünya grenaj masrafı çıkar hemde motorla birlikte sürüklenme ihtimalin daha da çoğalır (koruma demiri genelde yan yatırmalarda sürücüyle motoru ayırıyo)
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
gecmiş olsun demir,kask ve mont cok önemli kullandıgın için sanslısın...
Göksel abi saolasın abi..
sağolun arkadaşlar.. Teşekkür edrim.. Motor koruma demiri... gerçekten çok ama çok önemli.. öylesine faydası var ki... düşünüyorum da koruma demirini sökmüş olsaydım bacağımın pert olduğu yetmezmiş gibi biri motoru kaldırmadan kalkamazdım tabi e-5 orta şerit
kim hemen yardıma koşabilir ki??? Sonrasını düşünmek bile
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
cıhan cokk gecmıs olsun
ıyı olmana sevındım....
____it's my life_1982____
cihanım tekrar gecmıs olsun sen merak etme ben o inşaat demırlerıyle yetkililere temel atmayı düşünüyorum
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
cok gecmıs olsun
m € c l ü q
çoook geçmişolsun dostum umarım bu son kazaz olurrr.
KAMP ADAMLARI
aslında motor koruma demiri değilde ,
bacağı motordan koruma demiri desek belki bazı insanlarda sempati uyanırda sokmezler..
Wildgoose Rider - Transalp 650
ya boyle bi durum "gelişmiş" diye tabir edilebilecek bi ulkede olsa oyle buyuk yasal sorumlulukları olurdu ki devlet adına.... bizde? gecmiş olsun derler işte boyle ancak... sinir bozucu... gecmiş olsun.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
abim çok geçmiş olsun motorla kazanın ne olduğu bilirim çok feci bir şeydir özellikle motosiklet takla atarken ben yaşadım ordan biliyorum bostancı köprüsünün aşağısında inaşallah fazla birşeyin yoktur
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
birde konunun tarihine bakılsa zahmet olmazsa tabi 2006 arkadaşlar lütfen bakalım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
çoooookkk eski mevzuuu bunlar,yaraları deşmeyin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)