Bu akşam İnternational Hosbital'a ziyaret amaçlı gitmet için yola çıktım hatta gitmeden Serkan79 arkadasımlada msn de konuşup gelmek isteyip istemediğini sordum motorunun anahtarını iş yerinde unuttuğu için gelemeyeceğini söyledi neyse çıktım yola şirinevlerden ataköy istikametine doğru yavaş yavaş gidiyorum sahilden yeşilköy yoluna girdim bayada gittim yol üzerinde acayip su birikintileri olan bir yer vardı yavaş yavaş geçtim ne olur ne olnaz diye sonra sağa goğru bir viraj cıktı hızım ya 35 ya 40 motor aniden kaymaya başladı bölge çok karanlık ama sisler ve farlar yanıyodu motoru ayaklarımla dengede tutmaya çalışırken ne olduğunu anlayamadan bi anda asvalta yapısıverdim. arkamdan gelen arabalarda cok yavaş olduğundan hemen durdular, yaşlı bi amca arabadan inip hemen yardıma geldi ben yerde yatıyorum okadar hızlı olduki ne olduğunu anlamadım sadece motorun altımdan kaydığını hatırlıyorum bide sağ elmacık kemiğimi asvalta vurduğumu, amca ''oğlum alıyosunuz böyle motorları...'' falan bişeyler diyodu tam anlamadım birşey olup olmadığını sordu sağolsun, sonra teşekkür edip amcayı gönderdim. motoru kaldırdım sağa çektim ilk basışça çalıştı ortam karanlık olduğundan net hasar tesbiti yapamadım sadece sağ sis farımın camı kırılmıştı bir iki dokunuştan sonra yandı ama sağ elim ve kolum sürtünmeden dolayı biraz sıyrılmış bide sağ ayak bileğim ağrıyodu belli belirsiz.Dörtlü flaşörleri yatım, Serkanı aradım (insan birine ihtiyaç duyuyo )bi sigara yakıp olayın şokunu atmaya çalıştım.
Sonuç sitedeki arkadaşların bas bas bağırmasına rağmen tam korumasız motora binmeyin diye ben hava sıcak olduğu için yarım kaskını almıştım ve montumu giymemiştim ama dizliklerim vardı (hatta sağ dizlik çatlamış) onedenle dizim hariç tüm sağ tarafım acıyo ve suratım çok ufak sıyrılmış, alalı daha 6 ay olmasına rağmen birkere motor yaptırdım(sekman,subab,piston değişti) 2 ay motor yattı zaten soğumuştum bide bu olay iyice bi tuğaf oldum neyse işte böyle dostlarım heves meves kalmadı hanımdan yediğim fırçanın haddi hesabıda yok ne yapacam bilmiyorum.
Görüşmek üzere herkeze kazasız belasız sürüşler.