Arkadaşlar bugün ehliyetimi alabilmek için gerekli olan formu İzmir Çankayada şöförler odasından almak için motosikletimi binanın önüne parketim. Otoparkçı (değnekçi) ve tinerci kılıklı oğlu iki kişi motosikleti parketmememi söyledi. Bende 2 dakika form alıp gelicem dedim. Yukarıdan formu aldım geldim ve aşağıda motora arkadaşımla binip giderken aynı iki kişi geldi. Kavga bile çıkmadı, doğru düzgün tartışma bile olmadan 15 yaşlarında olan çocuk 20cm uzunluğunda (sapı dahil) bıçağı arkadaşımın (Sargonnas) arkasından dolandırarak defalarca saplamaya çalıştı. Herkesin içinde hemde, yüzlerce insanın olduğu bir mekan. Orkide alışveriş merkezi, Migros, Türk Hava Yolları, Otobüs durakları var olayın olduğu yerde.
Sırtıma bıçak dikine girdi ve kolumda kesildi. Arkadaşımın sırtının, bıçak tutan kolu şansına bloke etmesi sayesinde bıçak iç organlarıma kadar girmedi ve ölümden döndüm. Arkadaşımda hasar yok.
Birden çok midem bulandı ve başım döndü baya korktum içeride nerelere girdi diye ama hemen Migrosun müşteri servisi aracı ile hastaneye yetiştik. Rapora göre bıçak 2.5cm sırtıma girmiş, kolumda dirseğimdede kesik var.
Hastaneden çıkıpta polislerle olay mahalline gittiğimizde oradaki tüm insanların bu kişileri tanımalarına rağmen yardımcı olmaması, aman benden uzak dursun mantığıyla isim vermekten çekinmesi beni çok üzdü. Polisler, vatandaşların bu vurdumduymazlığı yüzünden haklı olarak iyice sinirlendiler ve bu adamlar yarın sizin çocuğunuzuda bıçaklar diye çıkışarak isimleri almayı başardık. Bu kişiler orada sürekli otopark işlerini yapan araba yıkayan herkesin bildiği kişilerdi.
Adları sanları belli, hapse girecekler. Karakolda kayıtları vardı zaten oradan teşhis ettim. Ama olan oldu, hemde bana oldu. Aşağıda tişörtümdeki deliği ve sırtımdaki yerini görüyorsunuz. (Tişörtün altında dikiş bandaj vs var tabiki)
Çok ucuz kurtuldum, bıçağı sallayanın kolu arkadaşımın sırtına takılmasa çok daha derine iç organlarıma girebilirdi.
Büyük şehirden nefret ediyorum.
Yaın ehliyetimi teslim alacak olmam ve DOĞUM GÜNÜM OLMASIDA ilginç bir detay tabi...