Geçmiş olsun arkadaşım...
Geçmiş olsun arkadaşım...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
cok gecmiş olsun bu gibi insanların (insan demeye bin şahit ister ya!) hiç sıkılmadan korkmadan karsısındakini öldürmeye calışması ve sadece kendini tatmin etmek istemesi insanlık namına cok korkunc ne hallere kaldık.bırak insanı bıcaklamayı bi hayvanı bile yaralı görsek üzülmemiz lazım.bunlar insan dışı toplumu zehirleyen virüslerden başka bi şey degil.tekrar gecmiş olsun...
abi çok geçmiş olsun ....umarım cezalarını çekerler
geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. benzer olaylar memleketin her yerinde. ben artık tanımadığım yerlerde araba bile park edemiyorum, istanbul'da. suçluların cezasını bulmasını dileyeceğim ama hepimiz biliyoruz ki bu memlekette çekmeyecekler cezalarını.
sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
Allah belalarını versin böylelerinin. Onları orada barındıranlara da lanet olsun. Peki ya değnekçilere göz yuman belediyeler ve güvenlik güçlerine ne demeli? Emniyet iş işten geçtikten sonra müdahale edince görevini yapmış mı oluyor? O değnekçileri orada barındırmasalardı bu üzücü olay olmazdı. Çok geçmiş olsun "memin1857", umarım tez zamanda iyi olursun. İnşallah o cahlleri de 1 ay yatırıp sonra tekrar sokaklara salmazlar.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Ancak ne yazıkki o adiler hemen hemen hiç ceza almadan, sokaklara dönecekler, hepimiz biliyoruz. Allah belalarını versede kurtulsak böyle tiplerden.
Hayal ettiğin kadarsın.
memin1857, Geçmiş olsun.
geçmiş olsun ...
Kardeşim büyük geçmiş olsun cümle bile kuramıyorum bu allahsızlara....
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
geçmiş olsun inşallah tez zamanda cezalarını bulurlar
HELL FIRE
başka çözüm yok. tepkisizlik işe yaramadı yaramayacak.Liberte adlı üyeden alıntı
aslında çözüm halkın sokağa inip tek gecede 200 kişinin bacaklarını kırmak suretiyle cezalandırması. yetkililer ancak bundan sonra soruna eğilirler. bilmiyorum belkide kayıt dışı istihdam olarak bakıyorlardır. yani sosyal patlamayı engelliyor diye...
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Krom adlı üyeden alıntı
Sonunda hepimizi Kirli Harry moduna sokacak bu değnekçi, bıçakçı tipler, olacağı o. Kendi adaletini kendin uygula, o zaman da orman kanunuyla işler iyice karışacak.(Gerçi zaten orman kanunu moduna girdik gibi ama) Valla o sosyal patlama aslında tinerci, otoparkçı, mendilci, trvesti v.s. ile aslında sokaklarda yaşanıyor. Asıl bu millet bir patlarsa tam olacak, fındık meselesindeki gibi.
Bu arada MR. Cool bravo valla, dedektif gibi çalışmışsın. Memin tesbiti yapar umarım.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Şu an oldukça iyiyim, motosiklet araba rahat kullanıyorum ağrı sızı yok. 2 günde bir pansuman var 10 güne dikişim alınacak (bir tane dikiş var zaten) Herkesin yazdığını tek tek okuduğumu belirtmek isterim. Fakat aradaki bazı sorulara ayrı ayrı cevap veremedim, mazur görüle.MrCool adlı üyeden alıntı
Fotoğraflara gelince. İlk fotoğrafta gördüğünüz migros arabası götürdü beni hastaneye.
2 ile işaretli olan bize zaten bıçaklayanla babasının ismini soyadını veren diğer değnekçi. Bu kişi karakola gelip bıçaklayanın babasının 1 saat sonra karakola kendisinin geleceğini söyledi ama takip etmedim henüz.
İsim soyaddan karakoldaki kayıtlardan baktım zaten karakoldaki fotoğrafından teşhis ettim.
1 Numaranın tipi ve kıyafeti benziyor ama boyu kısa.
Bu arada bıçaklayanın ismi Serdar Çakmak, babasının ismide Yaşar Çakmak. Baba 50 yaşlarında kısa boylu toplu, goril suratlı (burnuyla üst dudağının arası şişik ve uzun) düz bembeyaz saçlı, sapsarı 20 yıldır fırça deymemiş dişler. Çocuk 15 yaşlarında babasından biraz uzun ama zayıf, tinerci kılıklı pis kıyafetler içinde, saçlarda yağlı ve düz.
Dediğim gibi bu şahısların isimleri belirlendi teşhis yapıldı. Yakalanmış veya kendileri gelmiş olabilirler, birkaç gündür geceleri düzgün uyuyamadım ondan arayıp sormadım takip etmedim henüz.
Eğer bu kişileri orada görürseniz yapacağınız Cumhuriyet meydanındaki iskeleyle aynı binada olan Kantar Polis Karakoluna (445 48 31 yada direk 155) ihbarda bulunmak. Yaşar Çakmak yada oğlu Serdar Çakmak derseniz hemen gelip alacaklardır.
Bu arada olay tam olarak ilk fotoğraftaki migros minibüsünün yanındaki çizgili gömlekli adamın önünde oldu.
Bu olayın sorumlusu aynı zamanda, orada bu kişilerin bu kılık kıyafetlerine davranışlarına rağmen barınmasına izin veren arabalarını yıkatan müşterilerinin tanıdıklarının kendilerinin otomobillerini park etmelerini isteyen Türk Hava Yollarının bulunduğu binadaki üst katlardaki müesseselerdir. Buna Şöförler Odasıda dahil.
Birileri bunlara orayı ihele etmiş olmasın, o saydığınız birileri. Nedense hiç de şaşırtıcı gelmez bunu duysak, değil mi? Klasik memleket manzaraları yani!!!memin1857 adlı üyeden alıntı
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Ya düşünebiliyormusunuz cebinde 20cm sustalı bıçakla dolaşan üstü başı pislik içinde tinerci kılıklı tiplere ortak işhanınınızın önünde araba yıkatıp otoparkçılık yaptırıyorsunuz para kazandırıyorsunuz besliyorsunuz. Yarın o bıçak sizede girer bunu düşünemiyormusunuz? Polise ihbar yapıp araba yıkatmazsanız yüz vermezseniz onlarda orada ekmek yok deyip barınamazlar. Besleyin kargayı oysun gözünüzü. Ama piyango bana vurdu benim gözümü oydular yawclint adlı üyeden alıntı
"Alıntı resim vardı, duyarlı arkadaşımızdan özelden gelen mesaj sonucunda ben de bu mesajdaki alıntı resmi kaldırdım.."MrCool adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu resimlerin bu sayfalarda yayınlanması ve hedef gösterilmesi doğru değil. Önce resimdeki insanların bıçaklama olayını yapan insanlar olduğunu teyid edip ondan sonra yayınlanması gerekir. Resimleri özelden gönderip eğer gerçekten sözkonusu şahıslarsa ondan sonra yayınlamanız daha doğru olurdu. Şu anda bu insanların resimlerini burada kabak gibi yayınlamanız suç teşkil ediyor, bu suçu işlememiş insanları hedef gösteriyorsunuz. Bir tanesi daha çocuk. Yukarıdaki adam da zaten suçluşarın ismini soyadını vermiş... (Bu resim dahil hepsinin silnmesi lazım) Yarın öbürgün bir grup motorcu hesap sormak adına gidip bu resimdekileri orada linç ederse bu site bunun sorumluluğunu alır mı? Sağduyulu olmak lazım. Bence o resimleri oradan acilen kaldırın, tatsız bir olay daha olursa başınız derde girer. Bunlar o adamların kankası veya tanıdığı bile olsa, madem suçu işleyen onlar değil o zaman resimlerini yayınlayıp hedef göstermeniz bence çok yanlış. Her koyun kendi bacağından asılır, bıçaklayanlar bunlar değilse bıçaklayan psikopatları tanıyor olmaları onları suçlu yapmaz, dolayısıyla resimlerini afişe etmeniz doğru değil.. (bkz: insan hakları). Bir kız kendi resmini outdoor billboard'larda yayınlanmış bir reklamda gördüğü için dava açıp kazanmıştı, bunu da hatırlatayım. İzinsiz olarak resmini halka açık yerlede afişe ettiler diye. Haklarının iihlali olarak görüldü, rızası alınmadan yapıldı diye.. Oysa kızın resmi kalabalık bir insan topluluğunun içinde görünüyordu, öyle tek başına olan bir resim değildi yani. Kaldı ki burada olay daha hassas. Suç işlediği kesin olmayan birini burada hedef gösteriyorsunuz.
Bu resimleri sitede yayınlamak yerine polisle paylaşmak, özellikle bıçaklanan arkadaşla özelden paylaşarak teşhisini almak ve sonra polise götürmek ve hatta arkadaşlar bu resimleri teşhis edip teyid ederlerse ancak o zaman burda yayınlamak uygun olurdu. Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Yanlış anlamayın ama doğrusu bu. MrCool, yanlış anlama, iyi niyetli gayretini takdir ediyorum ama bence bu etik olarak doğru değil, düşüncemi söylemek istedim.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
hedef gösterilmemiş. bunlar olmadığı da söylenmiş ama bence tanımlanma için koyuldu, tanımlandı ve artık kaldırılmalı. doğrusu bu. bunun dışında benim etikle işim yok. modernizmin ahlaka alternatifidir kendisi. herkesin kişisel seçimi...
alaka not; iki numaralı adam filmlerde çok rahat kötü karakteri canlandıracak karizmada. herhangi bir olayda ünlense rol teklifinde bulunulabilir. şahsen ben tuttum bu tipi. olumlu getirisi de olurmuş demekki.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)