Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Motosikletimin üstünde BIÇAKLANDIM!

REKLAM ALANI
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun arkadaşım...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    cok gecmiş olsun bu gibi insanların (insan demeye bin şahit ister ya!) hiç sıkılmadan korkmadan karsısındakini öldürmeye calışması ve sadece kendini tatmin etmek istemesi insanlık namına cok korkunc ne hallere kaldık.bırak insanı bıcaklamayı bi hayvanı bile yaralı görsek üzülmemiz lazım.bunlar insan dışı toplumu zehirleyen virüslerden başka bi şey degil.tekrar gecmiş olsun...

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    abi çok geçmiş olsun ....umarım cezalarını çekerler

fevkalbesher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW 250E-9
    geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. benzer olaylar memleketin her yerinde. ben artık tanımadığım yerlerde araba bile park edemiyorum, istanbul'da. suçluların cezasını bulmasını dileyeceğim ama hepimiz biliyoruz ki bu memlekette çekmeyecekler cezalarını.

sevgiler,
    AA.
    34 GS xxxx, may the force be with you...
    MoER, MoMMO

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Allah belalarını versin böylelerinin. Onları orada barındıranlara da lanet olsun. Peki ya değnekçilere göz yuman belediyeler ve güvenlik güçlerine ne demeli? Emniyet iş işten geçtikten sonra müdahale edince görevini yapmış mı oluyor? O değnekçileri orada barındırmasalardı bu üzücü olay olmazdı. Çok geçmiş olsun "memin1857", umarım tez zamanda iyi olursun. İnşallah o cahlleri de 1 ay yatırıp sonra tekrar sokaklara salmazlar.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

Hayalperest1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Ancak ne yazıkki o adiler hemen hemen hiç ceza almadan, sokaklara dönecekler, hepimiz biliyoruz. Allah belalarını versede kurtulsak böyle tiplerden.
    Hayal ettiğin kadarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    memin1857, Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    geçmiş olsun ...

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Büyük gecmis olsun arkadasim.

De-Javu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim büyük geçmiş olsun cümle bile kuramıyorum bu allahsızlara....
    [B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]

minardi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R-R
    geçmiş olsun inşallah tez zamanda cezalarını bulurlar
    HELL FIRE

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    Alıntı Liberte adlı üyeden alıntı
    Yeniden gecmis olmus, esasinda BBRR ( Ya bu ne anlama geliyor??) abiminizin dedigi gibi ciddi bir dayanisma gösterip ile oraya Motosikleterle gidip, parkedip o P..c leri beklemek lazim, ne yazikki hepimizin basina gelebilecek bir olay.
    başka çözüm yok. tepkisizlik işe yaramadı yaramayacak.

aslında çözüm halkın sokağa inip tek gecede 200 kişinin bacaklarını kırmak suretiyle cezalandırması. yetkililer ancak bundan sonra soruna eğilirler. bilmiyorum belkide kayıt dışı istihdam olarak bakıyorlardır. yani sosyal patlamayı engelliyor diye...
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Krom adlı üyeden alıntı
    başka çözüm yok. tepkisizlik işe yaramadı yaramayacak.

aslında çözüm halkın sokağa inip tek gecede 200 kişinin bacaklarını kırmak suretiyle cezalandırması. yetkililer ancak bundan sonra soruna eğilirler. bilmiyorum belkide kayıt dışı istihdam olarak bakıyorlardır. yani sosyal patlamayı engelliyor diye...

Sonunda hepimizi Kirli Harry moduna sokacak bu değnekçi, bıçakçı tipler, olacağı o. Kendi adaletini kendin uygula, o zaman da orman kanunuyla işler iyice karışacak.(Gerçi zaten orman kanunu moduna girdik gibi ama) Valla o sosyal patlama aslında tinerci, otoparkçı, mendilci, trvesti v.s. ile aslında sokaklarda yaşanıyor. Asıl bu millet bir patlarsa tam olacak, fındık meselesindeki gibi.

Bu arada MR. Cool bravo valla, dedektif gibi çalışmışsın. Memin tesbiti yapar umarım.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

memin1857 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Alıntı MrCool adlı üyeden alıntı
    memin1857, Geçmiş olsun. Ben oradan bugün geçtim. Söylediğin yerdeki kişileri cep telefonu ile çektim. O yüzden pek net değil. Ama gene de belli oluyor. Hangileri seni bıçakladı bilelim. Bir gün yanlışlıkla oralara park ederiz de biz de bıçaklanmayalım. Numara koydum adamların üzerine. Söylersen sevinirim.
    Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Şu an oldukça iyiyim, motosiklet araba rahat kullanıyorum ağrı sızı yok. 2 günde bir pansuman var 10 güne dikişim alınacak (bir tane dikiş var zaten) Herkesin yazdığını tek tek okuduğumu belirtmek isterim. Fakat aradaki bazı sorulara ayrı ayrı cevap veremedim, mazur görüle.

Fotoğraflara gelince. İlk fotoğrafta gördüğünüz migros arabası götürdü beni hastaneye.
    2 ile işaretli olan bize zaten bıçaklayanla babasının ismini soyadını veren diğer değnekçi. Bu kişi karakola gelip bıçaklayanın babasının 1 saat sonra karakola kendisinin geleceğini söyledi ama takip etmedim henüz.
    İsim soyaddan karakoldaki kayıtlardan baktım zaten karakoldaki fotoğrafından teşhis ettim.
    1 Numaranın tipi ve kıyafeti benziyor ama boyu kısa.
    Bu arada bıçaklayanın ismi Serdar Çakmak, babasının ismide Yaşar Çakmak. Baba 50 yaşlarında kısa boylu toplu, goril suratlı (burnuyla üst dudağının arası şişik ve uzun) düz bembeyaz saçlı, sapsarı 20 yıldır fırça deymemiş dişler. Çocuk 15 yaşlarında babasından biraz uzun ama zayıf, tinerci kılıklı pis kıyafetler içinde, saçlarda yağlı ve düz.
    Dediğim gibi bu şahısların isimleri belirlendi teşhis yapıldı. Yakalanmış veya kendileri gelmiş olabilirler, birkaç gündür geceleri düzgün uyuyamadım ondan arayıp sormadım takip etmedim henüz.
    Eğer bu kişileri orada görürseniz yapacağınız Cumhuriyet meydanındaki iskeleyle aynı binada olan Kantar Polis Karakoluna (445 48 31 yada direk 155) ihbarda bulunmak. Yaşar Çakmak yada oğlu Serdar Çakmak derseniz hemen gelip alacaklardır.
    Bu arada olay tam olarak ilk fotoğraftaki migros minibüsünün yanındaki çizgili gömlekli adamın önünde oldu.
    Bu olayın sorumlusu aynı zamanda, orada bu kişilerin bu kılık kıyafetlerine davranışlarına rağmen barınmasına izin veren arabalarını yıkatan müşterilerinin tanıdıklarının kendilerinin otomobillerini park etmelerini isteyen Türk Hava Yollarının bulunduğu binadaki üst katlardaki müesseselerdir. Buna Şöförler Odasıda dahil.

hakomzitr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    truva 150t-18
    coook gecmıs olsun

asasas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN 500

asasas

geçmiş olsun

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı memin1857 adlı üyeden alıntı
    Bu olayın sorumlusu aynı zamanda, orada bu kişilerin bu kılık kıyafetlerine davranışlarına rağmen barınmasına izin veren arabalarını yıkatan müşterilerinin tanıdıklarının kendilerinin otomobillerini park etmelerini isteyen Türk Hava Yollarının bulunduğu binadaki üst katlardaki müesseselerdir. Buna Şöförler Odasıda dahil.
    Birileri bunlara orayı ihele etmiş olmasın, o saydığınız birileri. Nedense hiç de şaşırtıcı gelmez bunu duysak, değil mi? Klasik memleket manzaraları yani!!!
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

memin1857 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Alıntı clint adlı üyeden alıntı
    Birileri bunlara orayı ihele etmiş olmasın, o saydığınız birileri. Nedense hiç de şaşırtıcı gelmez bunu duysak, değil mi? Klasik memleket manzaraları yani!!!
    Ya düşünebiliyormusunuz cebinde 20cm sustalı bıçakla dolaşan üstü başı pislik içinde tinerci kılıklı tiplere ortak işhanınınızın önünde araba yıkatıp otoparkçılık yaptırıyorsunuz para kazandırıyorsunuz besliyorsunuz. Yarın o bıçak sizede girer bunu düşünemiyormusunuz? Polise ihbar yapıp araba yıkatmazsanız yüz vermezseniz onlarda orada ekmek yok deyip barınamazlar. Besleyin kargayı oysun gözünüzü. Ama piyango bana vurdu benim gözümü oydular yaw

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı MrCool adlı üyeden alıntı
    memin1857, Geçmiş olsun. Ben oradan bugün geçtim. Söylediğin yerdeki kişileri cep telefonu ile çektim. O yüzden pek net değil. Ama gene de belli oluyor. Hangileri seni bıçakladı bilelim. Bir gün yanlışlıkla oralara park ederiz de biz de bıçaklanmayalım. Numara koydum adamların üzerine. Söylersen sevinirim.

"Alıntı resim vardı, duyarlı arkadaşımızdan özelden gelen mesaj sonucunda ben de bu mesajdaki alıntı resmi kaldırdım.."

Arkadaşlar bu resimlerin bu sayfalarda yayınlanması ve hedef gösterilmesi doğru değil. Önce resimdeki insanların bıçaklama olayını yapan insanlar olduğunu teyid edip ondan sonra yayınlanması gerekir. Resimleri özelden gönderip eğer gerçekten sözkonusu şahıslarsa ondan sonra yayınlamanız daha doğru olurdu. Şu anda bu insanların resimlerini burada kabak gibi yayınlamanız suç teşkil ediyor, bu suçu işlememiş insanları hedef gösteriyorsunuz. Bir tanesi daha çocuk. Yukarıdaki adam da zaten suçluşarın ismini soyadını vermiş... (Bu resim dahil hepsinin silnmesi lazım) Yarın öbürgün bir grup motorcu hesap sormak adına gidip bu resimdekileri orada linç ederse bu site bunun sorumluluğunu alır mı? Sağduyulu olmak lazım. Bence o resimleri oradan acilen kaldırın, tatsız bir olay daha olursa başınız derde girer. Bunlar o adamların kankası veya tanıdığı bile olsa, madem suçu işleyen onlar değil o zaman resimlerini yayınlayıp hedef göstermeniz bence çok yanlış. Her koyun kendi bacağından asılır, bıçaklayanlar bunlar değilse bıçaklayan psikopatları tanıyor olmaları onları suçlu yapmaz, dolayısıyla resimlerini afişe etmeniz doğru değil.. (bkz: insan hakları). Bir kız kendi resmini outdoor billboard'larda yayınlanmış bir reklamda gördüğü için dava açıp kazanmıştı, bunu da hatırlatayım. İzinsiz olarak resmini halka açık yerlede afişe ettiler diye. Haklarının iihlali olarak görüldü, rızası alınmadan yapıldı diye.. Oysa kızın resmi kalabalık bir insan topluluğunun içinde görünüyordu, öyle tek başına olan bir resim değildi yani. Kaldı ki burada olay daha hassas. Suç işlediği kesin olmayan birini burada hedef gösteriyorsunuz.

Bu resimleri sitede yayınlamak yerine polisle paylaşmak, özellikle bıçaklanan arkadaşla özelden paylaşarak teşhisini almak ve sonra polise götürmek ve hatta arkadaşlar bu resimleri teşhis edip teyid ederlerse ancak o zaman burda yayınlamak uygun olurdu. Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Yanlış anlamayın ama doğrusu bu. MrCool, yanlış anlama, iyi niyetli gayretini takdir ediyorum ama bence bu etik olarak doğru değil, düşüncemi söylemek istedim.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    hedef gösterilmemiş. bunlar olmadığı da söylenmiş ama bence tanımlanma için koyuldu, tanımlandı ve artık kaldırılmalı. doğrusu bu. bunun dışında benim etikle işim yok. modernizmin ahlaka alternatifidir kendisi. herkesin kişisel seçimi...

alaka not; iki numaralı adam filmlerde çok rahat kötü karakteri canlandıracak karizmada. herhangi bir olayda ünlense rol teklifinde bulunulabilir. şahsen ben tuttum bu tipi. olumlu getirisi de olurmuş demekki.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler