çok geçmiş olsun abi.Bıktık bu tinercilerden ulan yolunda giden adamdan ne istiyosun!!!!!!!!!!
çok geçmiş olsun abi.Bıktık bu tinercilerden ulan yolunda giden adamdan ne istiyosun!!!!!!!!!!
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
çok geçmiş olsun, hayret birşey ya. Yasaların böyle yetersiz olması, eğitimsiz cahil kişilerin üst seviyelerde olması güzelim vatanımızı nerelere götürecek daha merak ediyorum. Geçmiş olsun dostum
Kardeşim büyük geçmiş olsun. Devlet 10 dakika yol kenarına parketseniz hemen tepenize biner ama kronik suçluları önlemek içinde birşey yapmaz. Maalesef otopark mafyası diye birşey var memlekette herkes bundan şikayetçi devlet dışında.
kardeş geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış veya vereceğin var
inanamaıyorum böle bişeye ya ama malesef türkiye nin ahlaki çöküşünün misali bu yaşadığın şey.
bunlar kalabalık tır yani orda misilleme yapsaydınız arkadan on adam daha gelirdi buna eminim
sanki teksas olmuş memleket yaa
ha bide bu suçlular bi kaç gün yattıktan sonra tekrar çıkacaklardır adım gibi eminim
hz ömer demiş ya adalet mülkün temelidir diye adaletin olmadığı yerde suçlular palazlanır
rüzgarın sesi
abicim çok çok geçmiş olsun bu insanlık nereye gidiyoooo!!!!!!
skyrider adlı üyeden alıntı
kardeşim çok geçmiş olsun.
yukarıda verilen mesaj alınmıştır.
abi cok gecmiş olsun
HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...
allahım bu tip kişilerin şerrinden korusun herkezi büyük geçmiş olsun kardeşim.
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
büyük geçmiş olsun arkadaşım... ama izmirin böyle olayları meşhur zaten ...silah taşıma ruhsatı şart oldu artık ama almak çok zor
...........KARAALİ.........كاراالط
Çok büyük geçmiş olsun arkadaş gerçekten büyük bir olay atlatmışsın iyiki daha fecisi başına gelmemiş. Yalnız tavsiyem adamlardan şikayetçi olduktan sonra haklarında tutuklama kararı çıkar ve kısa bir süre sonra yeniden dışarı çıkarlar. Ama dikkat et böyle insanlar intikam duygularıyla yaşarlar. Allah daha büyüğünden saklasın.
Toplum olarak itilmeye, kakılmaya ne kadar alışık ve ne kadar sessiz kalmışısız ki oradaki insanlar isim vermeye ve buranın otoparkçıları demeye ne çekinmişler. İşte bu suskunluk yüzünden tepemize binmeye çalışıyorlar ya.
Haksızlığın olduğu yerde kesinlikle susmayın arkadaşlar. Bugün bize yarın başkasına... Başkaları kendi haklarını korumuyorsa siz başkalarına önderlik edin ki başkalarıda sizden örnek alıp kendi haklarını ve başkalarının haklarını korumayı bilsinler.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Canının yandığına mı üzülelim, yoksa toplumun bu kadar vurdumduymaz, pısırık, aman bana bulaşmasıncı zihniyetine mi? Aslında ikincisidir bu tip insanları içimizde asalak gibi büyütüp cesaretlendiren. Bünyemizdeki paraziti çekip atmaktan korkar olduk azıcık canımız yanacak diye. Birkaç yıl önce bir gece rüyamda tinerci tarafından bıçaklandığımı gördüm, ertesi gün bir tinerci tarafından bıçaklanmakla tehdit edildim. Boy'un dediği pisikopatlar ordusu çoğaldıkça çember de daraldıkça daralıyor. Metropolde yaşayıp ailesinden bir fertin saldırıya uğramadığı kaç kişi kaldı aramızda? Eşim ve annem bir yıl arayla kapkaççıların saldırına uğradı, eşim ve kızımı yerde sürüklediler ve hepsi derin psikolojik travmalarla yaşamaya alıştırıldılar bu toplumda. Öyle bir toplum haline geldik ki, bilinçaltı ile gerçek birbirine karışır oldu. Korkuları içimizde büyüttükçe tepkisizleşiyoruz, gerçekle yüzleştiğimiz anda ise görmezden gelip sıvışmayı tercih ediyoruz. Bizler bunu haketmiyoruz, bugün arkadaşımızın başına gelenler yarın herhangi birimizin başına gelebilir. Evet, ille cengaver olalım demiyorum, ama en azından duyarlı olabiliriz, yapabileceğimiz o kadar çok şey var ki en azından birini yapabiliriz.
Kardeşim çok geçmiş olsun, VE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN (Bu arada, aynı gün doğmuşuz seninle )
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmışki daha kötüsü olmamış.
çok büyük geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
kardeşim çok çok geçmiş olsun ama bu olaylar artık bizimde sabrımızı taşırma noktasına geldi o adamları bi temiz sopalamak gerekiyor ama kanunlar varken bize iş düşmüyor kanunlarda AB uyumu çerçevesinde yaptırımlarını yitiriyolar ve bu topluma bu yasalar çok ucuz geliyor ve bizler gibi iyi niyetli insanların canı yanıyor ekonomik sıkıntısı olan insanların bir çoğu bi adam öldürüp hapse gireyim orda karnımı doyururumun peşinde olduğundan hepimiz sıkıntıdayız herkesi dikkatli olması konusunda uyarıyorum bırakın bulaşmayın yok yere canınızdan olmayın allah korumuş seni daha iki gün önce bostanlı sahilde görüşmüştük keşke bu olayı hiç yaşamamış olsaydın tekrar geçmiş olsun sevgilerimle
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
çok geçmiş olsun şaşılacak olay
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
Dostum çok geçmiş olsun.İnşallah cezalarını fazlası ile çekerler.
Saygılarımla...
abicim yuh diyorum başka bişey demiyorum...
geçmiş olsun acil şifalar....
Geçmiş olsun. Allah cezalarını fazlasıyla hem bu dünyada hemde öteki dünyada versin. Islah olurlarsa ıslah etsin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Valla pes artık yani. Söylenebilecek hiçbişi yok Geçmiş olsun ucuz kurtarmışsın
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)