Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Motosikletimin üstünde BIÇAKLANDIM!

REKLAM ALANI
    T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun, allah korumuş... belki bu olayı yaşamış olmak sana hayatın ne kadar güzel ve değerli olduğunu bizden çok anlama fırsatı vermiştir... doğumgünün kutlu olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    arkadaşım gerçekten çok üzüldüm inşşallah bulunur ve cezalarını çekerler sanada geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
    98 Beygir.....

bellikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial ft 110
    çok geçmiş olsun kardeşim, allah acil şifalar versin, ve tabii onlara da layıkını,...
    onlara da belasını versin diyecektim ama... neyse.....neye müstahaklarsa rabbim ona göre muamele etsin, ve öncelikle tüm motorcu kardeşlerimi her türlü kazadan ve beladan korusun..amin...

msutcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    98- suzuki gs 500
    gecmiş olsun..... bunları ve kim olduklarını bilipte soylemeyenleri bir araya toplayıp o bıcağı hepsinin teker teker gö.... sokmak gerek..... gerci onlar bundan bile zevk alırllar tekrar gecmis olsun.

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    geçmiş olsun abi,çankaya basmane dedinmi dikkat ediceksin,allah elbet belalarını vericektir onlarında..
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    İZMİRLİ OLARAK BU OLAYI YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM mahkeme gününü duyur bize elimizden gelen desteği verelim belediyenin hariç tüm deynekçileri toplayıp kaldırtalım
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum buyuk gecmis olsun , Izmir ekibinin sanirim simdi sana destek cikarak bu sahislari Polise teslim etmek icin elinizden geleni ni yapmaniz lazim.Aksi taktirde bu katiller can alacak. Ben Antalya da boyle bir olay duysam sahsen o insani hapishane sokmadan uyumuzdim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    Alıntı clint adlı üyeden alıntı
    Arkadaş yazdığımı iyi okusaydın sorunun cesaret sorunu değil aslında bozuk ekonomik ve sosyal yapı olduğunu anlatmaya çılıştığımı anlardın. Neredeyse aynı şeyleri yazmışsın daha önce.
    arkasından "Delikanlı milletiz ya güya." yazmışsın. buna istinaden cesaretsizlikten değil demiştim.

toplumda farklı kesimler arasında yabancılaşma ve kamplaşma artıyor. uzun saçı olan erkeği dışlayan kesimden birine uzun saçlı bir erkek yardım etmemeyi seçebiliyor. 2006 yılı istatistiklerinde hindistandan sonra en az hoşgörüye sahip ülke çıktık!
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

mustafatuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011)
    Bu nedir ya... Eşkiya kaldırıyor etrafı...

Keşke Öldürseydiniz onu orda , Nefs-i Müdafa Der yrtardınız...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    geçmiş olsun arkadaşım...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Abi allah korumuş. Ne diyeyim okuyunca şok oldum. Heleki doğum gününden bir gün önce bu olayı yaşaman beni dahada şaşırttı. Çok geçmiş olsun. Böylelerine hiç acimicaksın ağız burun kafa göz dağatıcaksın abi. Adam resmen arkandan bıçaklıyo
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Üzerinde motor montu yok muydu? Bu tip darbelerde bayağı etkili oluyor. Büyük şehirlerde bu tip olaylar artık o kadar sık oluyor ki insana artık sıradan geliyor. Bu tip insanların bu gibi hareketleri neden yaptığını sorgulamanın bile pek anlamı kalmadı artık. Adam psikopat, bir neden aramaya gerek yok. Ben bu tip adamlara hiç acımamak gerektiğini anladım. Fırsat bulduğunda eşek sudan gelene kadar dövecek, ağzını burnunu birbirine katacaksın.

Örneğin sadece İstanbul gibi metropol bir il için ufak bir hesap yaparsak, İstanbul'un nüfusunu 20 milyon olarak kabul edersek, bu nüfusun %10 kadarı normal olmayan, akıl hastası, psikopat insanlardan oluşsa bu rakam 2 milyon ediyor. Ki ben bu oranın gerçekte %40 kadar olduğunu düşünüyorum. 2 milyon insan az buz değil, gün içerisinde yanımızdan geçip gidiyor bu insanlar. Psikopatların içinde yaşıyoruz, sadece günün birinde başımızdan senin geçirdiğin gibi bir olay geçerse bu insanlarla muhattab oluyoruz. Aman dikkat!
    Okan ACAR

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Krom adlı üyeden alıntı
    arkasından "Delikanlı milletiz ya güya." yazmışsın. buna istinaden cesaretsizlikten değil demiştim.

toplumda farklı kesimler arasında yabancılaşma ve kamplaşma artıyor. uzun saçı olan erkeği dışlayan kesimden birine uzun saçlı bir erkek yardım etmemeyi seçebiliyor. 2006 yılı istatistiklerinde hindistandan sonra en az hoşgörüye sahip ülke çıktık!

Ben de tam da bunu anlatmak istemiştim o sözle, iki yüzlülük giderek artıyor. Bi olay oluyor kimsenin kimseye yardım ettiği yok, işte bak memin'in başına gelen olay, kimse yapanın kim olduğunu bile söylemiyor. Yoksa alay etmek değil derdim malumu ilan etmektir. Aslında aynı şeyi farklı söylemişiz sanırım. (Ben bu ülkede bazı kavramların hep abartıldığını ve içinin boş olduğunu, kendine güveni olmayanın kendine paye vermekte en başı çektiğini anlatmaya çalıştım.) Giderek yozlaşıyoruz, olayları hafife almamak lazım, herkesin başına gelebiliyo çünkü, o yüzden ben de o olayı anlattım. O anda hissettiklerimi yazsaydım herhalde burada topa tutarlardı beni. Çünkü yanlış anlamaya çok müsait ve önyargılı bir millet olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz maalesef.
    Neyse arkadaşımıza acil şifalar, yapan da en kısa zamanda yakalanır umarım. Ama o yakalanır belki, başkası başka yerde aynı haltı yapar. Olacağı o.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

Sargonnas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar uzatmaya gerek yok ama güzel bizamanlamayla sıyırdık olayı ne bana geldi o bıçak darbeleri nede Mehmeti çok sağlam yaralıcak bişekilde geldi umarım yakalarlarsa zaten kantar da onları bi güzel dövücem ben hele o çocuğu yanımdan geçirdiği o bıçağın hesabını sorucam o hapse girse orda havalandırırlar orda ben hesabını keserek oraya yollucam onun elimden o anda arkadaşım geldi o daha önemli olduğu için gidemedim ama gidicem çok fena yapıcam onları... umarım kimsenin başına gelmez böyle bi olay...

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    aslinda hep beraber abimizi bıçaklayanları yakalayıp sopa atsak mı? ne dersiniz?
    21 ağustosa kadar her türlü fiili faliyette yer alırım
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Yuh artık diyorum ya. çok geçmiş olsun. Şu Biber gazından alıp cebine koycan,kesinlikle gerekli bence. tavsiye ederim
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı
    Yuh artık diyorum ya. çok geçmiş olsun. Şu Biber gazından alıp cebine koycan,kesinlikle gerekli bence. tavsiye ederim

Valla biber koysan nolacak, adam aniden arkadan gelip bıçaklıyo. Bibere fırsat vermiyo ki .uşt!
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Biber gazı değil imkanın olacak alacaksın bir taşıma ruhsatı takacaksın beline. Kaçarken 5 tane sıkıcaksın ayaklarına kırılacak kemikleri. Yakıcaan sıgarını beklicen polisi... Adamı arkasından bıçaklıyolar biber gazını çıkarana kadar onlar 5 metre ileri gider.
    Okan ACAR

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    artık bu kadarına geçmiş olsun demek az gelir allah korumuş daha beter olabilirdi
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

kanunisultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KaNuNi PoPcOrN & YaMaHa YbR
    çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten tahlıhsız bı kaza ama senden kavırma teknığını kullanarak kurtarmanı beklerdık.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    sana ve arkadaşına geçmiş olsun
    çok enteresan bi olay bu ne günlere gelmişiz yaaa. yazıklar olsun.
    Allah sana acil şifalar versin
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler