çok geçmiş olsun, allah korumuş... belki bu olayı yaşamış olmak sana hayatın ne kadar güzel ve değerli olduğunu bizden çok anlama fırsatı vermiştir... doğumgünün kutlu olsun
çok geçmiş olsun, allah korumuş... belki bu olayı yaşamış olmak sana hayatın ne kadar güzel ve değerli olduğunu bizden çok anlama fırsatı vermiştir... doğumgünün kutlu olsun
arkadaşım gerçekten çok üzüldüm inşşallah bulunur ve cezalarını çekerler sanada geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
98 Beygir.....
çok geçmiş olsun kardeşim, allah acil şifalar versin, ve tabii onlara da layıkını,...
onlara da belasını versin diyecektim ama... neyse.....neye müstahaklarsa rabbim ona göre muamele etsin, ve öncelikle tüm motorcu kardeşlerimi her türlü kazadan ve beladan korusun..amin...
gecmiş olsun..... bunları ve kim olduklarını bilipte soylemeyenleri bir araya toplayıp o bıcağı hepsinin teker teker gö.... sokmak gerek..... gerci onlar bundan bile zevk alırllar tekrar gecmis olsun.
geçmiş olsun abi,çankaya basmane dedinmi dikkat ediceksin,allah elbet belalarını vericektir onlarında..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
İZMİRLİ OLARAK BU OLAYI YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM mahkeme gününü duyur bize elimizden gelen desteği verelim belediyenin hariç tüm deynekçileri toplayıp kaldırtalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Dostum buyuk gecmis olsun , Izmir ekibinin sanirim simdi sana destek cikarak bu sahislari Polise teslim etmek icin elinizden geleni ni yapmaniz lazim.Aksi taktirde bu katiller can alacak. Ben Antalya da boyle bir olay duysam sahsen o insani hapishane sokmadan uyumuzdim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkasından "Delikanlı milletiz ya güya." yazmışsın. buna istinaden cesaretsizlikten değil demiştim.clint adlı üyeden alıntı
toplumda farklı kesimler arasında yabancılaşma ve kamplaşma artıyor. uzun saçı olan erkeği dışlayan kesimden birine uzun saçlı bir erkek yardım etmemeyi seçebiliyor. 2006 yılı istatistiklerinde hindistandan sonra en az hoşgörüye sahip ülke çıktık!
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Bu nedir ya... Eşkiya kaldırıyor etrafı...
Keşke Öldürseydiniz onu orda , Nefs-i Müdafa Der yrtardınız...
geçmiş olsun arkadaşım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Abi allah korumuş. Ne diyeyim okuyunca şok oldum. Heleki doğum gününden bir gün önce bu olayı yaşaman beni dahada şaşırttı. Çok geçmiş olsun. Böylelerine hiç acimicaksın ağız burun kafa göz dağatıcaksın abi. Adam resmen arkandan bıçaklıyo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
boy adlı üyeden alıntı
Okan ACAR
Krom adlı üyeden alıntı
Ben de tam da bunu anlatmak istemiştim o sözle, iki yüzlülük giderek artıyor. Bi olay oluyor kimsenin kimseye yardım ettiği yok, işte bak memin'in başına gelen olay, kimse yapanın kim olduğunu bile söylemiyor. Yoksa alay etmek değil derdim malumu ilan etmektir. Aslında aynı şeyi farklı söylemişiz sanırım. (Ben bu ülkede bazı kavramların hep abartıldığını ve içinin boş olduğunu, kendine güveni olmayanın kendine paye vermekte en başı çektiğini anlatmaya çalıştım.) Giderek yozlaşıyoruz, olayları hafife almamak lazım, herkesin başına gelebiliyo çünkü, o yüzden ben de o olayı anlattım. O anda hissettiklerimi yazsaydım herhalde burada topa tutarlardı beni. Çünkü yanlış anlamaya çok müsait ve önyargılı bir millet olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz maalesef.
Neyse arkadaşımıza acil şifalar, yapan da en kısa zamanda yakalanır umarım. Ama o yakalanır belki, başkası başka yerde aynı haltı yapar. Olacağı o.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Arkadaşlar uzatmaya gerek yok ama güzel bizamanlamayla sıyırdık olayı ne bana geldi o bıçak darbeleri nede Mehmeti çok sağlam yaralıcak bişekilde geldi umarım yakalarlarsa zaten kantar da onları bi güzel dövücem ben hele o çocuğu yanımdan geçirdiği o bıçağın hesabını sorucam o hapse girse orda havalandırırlar orda ben hesabını keserek oraya yollucam onun elimden o anda arkadaşım geldi o daha önemli olduğu için gidemedim ama gidicem çok fena yapıcam onları... umarım kimsenin başına gelmez böyle bi olay...
aslinda hep beraber abimizi bıçaklayanları yakalayıp sopa atsak mı? ne dersiniz?
21 ağustosa kadar her türlü fiili faliyette yer alırım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Yuh artık diyorum ya. çok geçmiş olsun. Şu Biber gazından alıp cebine koycan,kesinlikle gerekli bence. tavsiye ederim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
danger0 adlı üyeden alıntı
Valla biber koysan nolacak, adam aniden arkadan gelip bıçaklıyo. Bibere fırsat vermiyo ki .uşt!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Biber gazı değil imkanın olacak alacaksın bir taşıma ruhsatı takacaksın beline. Kaçarken 5 tane sıkıcaksın ayaklarına kırılacak kemikleri. Yakıcaan sıgarını beklicen polisi... Adamı arkasından bıçaklıyolar biber gazını çıkarana kadar onlar 5 metre ileri gider.
Okan ACAR
artık bu kadarına geçmiş olsun demek az gelir allah korumuş daha beter olabilirdi
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten tahlıhsız bı kaza ama senden kavırma teknığını kullanarak kurtarmanı beklerdık.
sana ve arkadaşına geçmiş olsun
çok enteresan bi olay bu ne günlere gelmişiz yaaa. yazıklar olsun.
Allah sana acil şifalar versin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)