çok geçmiş olsun tinercilerin önüne malesef geçilemedi nasılda geçilcek
onuda bilmiyom ama korkarımki birkaç gün sonra çıkarlar yine
çok geçmiş olsun tinercilerin önüne malesef geçilemedi nasılda geçilcek
onuda bilmiyom ama korkarımki birkaç gün sonra çıkarlar yine
Birader geçmiş olsun diyeceğim ama biliyorum geçmez.İzmir şu işi bir görüşse çözüm bulsa ne güzel olur değilmi?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Üzerinde motor montu yok muydu? Bu tip darbelerde bayağı etkili oluyor. Büyük şehirlerde bu tip olaylar artık o kadar sık oluyor ki insana artık sıradan geliyor. Bu tip insanların bu gibi hareketleri neden yaptığını sorgulamanın bile pek anlamı kalmadı artık. Adam psikopat, bir neden aramaya gerek yok. Ben bu tip adamlara hiç acımamak gerektiğini anladım. Fırsat bulduğunda eşek sudan gelene kadar dövecek, ağzını burnunu birbirine katacaksın.
Örneğin sadece İstanbul gibi metropol bir il için ufak bir hesap yaparsak, İstanbul'un nüfusunu 20 milyon olarak kabul edersek, bu nüfusun %10 kadarı normal olmayan, akıl hastası, psikopat insanlardan oluşsa bu rakam 2 milyon ediyor. Ki ben bu oranın gerçekte %40 kadar olduğunu düşünüyorum. 2 milyon insan az buz değil, gün içerisinde yanımızdan geçip gidiyor bu insanlar. Psikopatların içinde yaşıyoruz, sadece günün birinde başımızdan senin geçirdiğin gibi bir olay geçerse bu insanlarla muhattab oluyoruz. Aman dikkat!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Büyük geçmiş olsun Yüce Türk adaleti bu adamları layık olduğu yere tıkarda senelerce yüzlerini görmeyiz. Hatta bana kalsa mezarlarını kazmaya tabirim.
Abi geçmiş olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Temizlik şart...Hemde kökten bir temizlik. Artık İzmir ve diğer iller bu pisliklerden temizlenmeli... Dağdan inip bağdakini kovuyorlar...
-çok büyük Geçmiş olsun.....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
Çok büyük geçmiş olsun umarım sen ve arkadaşın en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve o serserilerde hakkettikleri cezayı alırlar.
vay şerefsizler!
büyük geçmiş olsun..
would I still see suspicions in your eyes?
cok cok gecmis olsun kardes..
bu heriflerden nasil kurtulacaz bilmiyorum olacak belinde bi tabanca cekecen vuracan adileri iste o zamanda adam sayacaklar ceza sana kesilecek..ALMANLARIN BI SOZU VAR..SIZ TURKLER TESADUFI YASIYORSUNUZ,BIZ ALMANLAR TESADUFI OLURUZ..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
bu ne ya gün geçtikçe malsef bu tip olaylar gittikçe çoğalıyor büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş
çok geçmiş olsun valla şok oldum ya !
sen büyük şehir diyorsun ben bazen yaşamaktasn nefret ediyorum ya adam
çarpıyor benim düştüğümü görüyor yavaş yavaş gidiyor ya !yakalıyorum
diyorum nereye ya kusura bakma farketmedim ya kafasını kıracaksın bu
seferde abi sana yakışıtyormu yok adalet var bilmemne ! bi yandan milletin için
de sana bıçak saplamışlar yok emniyet giremiyormuş şiştim ya !abi emniyete
hepimiz toplu mail yollayalım organize et valla buradan 100 lerce katılım olur ne
bileyim ya şaşırdım valla !ya fazla girse bıcak seni kaybetsek allah rahmet
eylesin bitti bu kadar basit! millet te zaten ..... korkuyor şahit olmaz anan
baban yansın neyse çok geçmiş olsun sevgili kardeşim yapabileceğimiz bişey
olursa buradayız kendine iyi bak yoksa kimse kimseye bakmıyor valla sevgiler.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
bunların kökünü dağlarda kazımaya çalışıyorlar.ama it gibi ürüyor bunlar..sorarım size bundan on yıl once araba camına yapışıp mendil satmaya çalışanlar varmıydı?varsa oran ne kadardı?şimdi ne kadar..
YÜCE TÜRK MİLLETİ bu pisliklere tavır göstermedikçe bu olayların ardı arkası kesilmez.
bir tanesinden 12 çocuk ..biri mendilci biri kapkaçcı biri travesti olur biri değnekçi...bunlardan birisi mutlaka gün gelir size zarar verir.
neymiş fakirlikmiş,devlet gereken desteği vermiyormuş bilmem ne...
bunların hepsi hikaye.
cahil doluymuş burası bee..
Çok büyük geçmiş olsun...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
dostum büyük geçmiş olsun. bellik taksaymışsın kurtulacakmışsın ama ben de takmıyorumki sana keşke kullansaymışsın diyeyim. tabi bu bana da ders oldu. gidip alalım...
bizim millet kızını öptünmü birleşip linç eder seni. sonuçta yetişen nesiller bir çok yönden özürlü oluyor işte. ama herkes böyle olduğu için hasta yetiştirildiğimizi bilmeyecek kadarda cahiliz.watercolours adlı üyeden alıntı
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
kardeş çok büyük geçmiş olsun allahın belası herifler bulurlar cezalarını inşallah.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
çok geçmiş olsun
Memin geçmiş olsun.
Bundan 8- 10yıl önce, kimi zaman arkadaşlarıma ve aileme İstanbul için derdim ki, insanlar ve devlet kayıtsız kaldıkça bu tinerci çocuklar büyüyünce insan öldürecek, kadınlara tecavüz edecekler. Sokaklarda kağıt mendil satan kız çocukları telekıza dönüşecek, erkeklerde haydut'a. Bu lafları 10 yıl önce söylerken gülerdi insanlar bana. Evet sorunun altında aslında ekonomik nedenler var ama, bana dokunmayan bin yaşasın zihniyeti de var. Kadıköy'ün göbeğinde eşime gündüz saat 15:00'de kolu kıvrılarak kapkaç yapıldı geçen yıl. İş bankasının ordaki üstü kapalı yaya yolunda, direnip çocuğun dizine tekme bile atmış eşim, yüzlerce insan öylece izlemiş. Çocuk çantayla koşarken içinden parayı alıp atmış çantayı, geçtim birilerinin engel olmasını (hadi can tatlı korktular belki ama), eşim ağlayarak çantasını toplarken bi Allahın kulu bile yanına gelip ne yardım etmiş ne de kızım, bacım bir şeyin var mı diyen olmuş. Delikanlı milletiz ya güya. Benim bu işler böyle gittikçe ilerisi için büyük şehirlerden hiç umudum yok.
Tekrardan büyük geçmiş olsun. Umarım sağlığın bir an evvel düzelir, büyük badire atlatmışsın gerçekten.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
dostum yukarıda demeye çalışıp diyemediğim bir şeyler var fakat bil ki sorun cesaret değil. arkadaşı için akşam kafe çıkışında bıçaklı iki tinercinin üzerine vücuduyla yürüyen insanda görüyorsun bu durumda bir şey yapmıyor. bu bir tavır. ama neye karşı tavır onun yorumunu yapamam.clint adlı üyeden alıntı
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş seni.. şu bana dokunmayan yılan mantığı kadar saçma bir şey yok.. eninde sonunda seni de bulacak sonuçta o yılan...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)