yeni şehir içi yoldaşım (kymco) kayınço x-town 125i :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten tasarım ve şekil olarak şahane duruyor. Çok yakışıklı bir 125lik.
125cc nin en büyük esprisi bence ne yaktığı, malum şehir içi ekonomi motoru. İlerleyen dönemde yakıt tüketimi, son hızı vs ile ilgili bilgileri de paylaşırsanız seviniriz
Yeniden hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin...
-
Hayırlı olsun. Çok güzel motor. Sele çok konforlu duruyor.
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten tasarım ve şekil olarak şahane duruyor. Çok yakışıklı bir 125lik.
125cc nin en büyük esprisi bence ne yaktığı, malum şehir içi ekonomi motoru. İlerleyen dönemde yakıt tüketimi, son hızı vs ile ilgili bilgileri de paylaşırsanız seviniriz
Yeniden hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin...
Teşekkür ederim. yakıt konusunda henüz belirleyici birşeyler yazamam. daha 100 km bile olmadı motor. ama 1000 kadar tecrübe ettikten aonra yazacagım. hem rodajda tamamlanmış olur. bu arada son hızı ara ara denediğim oluyor kısa süreli. 120i biraz geciyor. konforu gerçekten mükemmel. sele inanılmaz rahat. şimdilik söyleyeceklerim bu kadarla kalsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Çok güzel motor. Sele çok konforlu duruyor.
sağolun sele göründüğünden daha da konforlu. konfor sele gibi. puff minderler olur ya ona benzeteyim forza 250 den inen bir arkadaşım bunun selesine oturunca bu ne abii diye tepki verdi
-
N-max 155 miydi arkadaşınız motoru? Performans olarak n-max daha tatmin edicidir diye düşünüyorum. Siz ilk izleniminiz nedir? Kalkışlar falan nasıl? İlk kavrama yumuşak mı? Yoksa biraz devirli mi kalkıyor?
-
Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
-
Blackhoney adlı üyeden alıntı
N-max 155 miydi arkadaşınız motoru? Performans olarak n-max daha tatmin edicidir diye düşünüyorum. Siz ilk izleniminiz nedir? Kalkışlar falan nasıl? İlk kavrama yumuşak mı? Yoksa biraz devirli mi kalkıyor?
nmax çok hafif bunun avantajını elbette kalkışta kullanıyor kayınço için birşeyler yazacağım rodaj bi bitsin de
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
Alper_tim adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
sağolun alper bey hep beraber....
-
Kayınço hayırlı uğurlu olsun
-
Hayırlı olsun abi. Yalnız v-stromu bu motorla değişmenize ağladım.
-
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın!
Vstrom mu 125lik’ti
Şaka bir yana gerçekten heybetli görünüyor.
Vstrom’un yanında bile ben buradayım diyor resmen
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi. Yalnız v-stromu bu motorla değişmenize ağladım.
sağolun. vstromla 20bin km kadar gezdim. tracer 900üm duruyor. şehiriçinde scooter büyük rahatlık. vstrom da yabancıya gitmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
tomass adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullanın!
Vstrom mu 125lik’ti
Şaka bir yana gerçekten heybetli görünüyor.
Vstrom’un yanında bile ben buradayım diyor resmen
evet baya heybetli ve konforlu teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
vlad1462 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.
teşekkür ederim
-
Öncelikle hayırlı olsunbende aldım yeni çok memnunum taksi gibi ilk 300 km yağ bakımı yaptık şimdi 1000 km Bakımı yapılacak yakıtı hesapladım daha yeni olduğu için 100 km ye 3.30 yaktı ama ilerleyen zamanlarda alışınca dahada düşücek herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim inşallah
-
XEmrahx adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun��bende aldım yeni çok memnunum taksi gibi ilk 300 km yağ bakımı yaptık şimdi 1000 km Bakımı yapılacak yakıtı hesapladım daha yeni olduğu için 100 km ye 3.30 yaktı ama ilerleyen zamanlarda alışınca dahada düşücek herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim inşallah
Merbaha hayirli olsun sizede. Bende ilk depo olcumumde 3.1 lt tespit ettim 100 km rede
173 km re yol yapip tekrar fulledim. 5.3 lt yakit aldi. Konfor denge ve frenler inanilmaz iyi bu arada siz nereden aldiniz ?
-
Teşekkürederim ben alanya dan aldım zaten birtane gelmişyarın bin km bakımı yapılacak bakalım gayet güzel konforlu rahat frenler dengesi 125 lik ama beygiri yüksek olduğu için gidişi güzel.amartisörleri bire aldım biraz daha yumuşadı.maxi scootor sonuçta giderken 80 90 da ellerimi bırakıyorum ok gibi gidiyor.ama bi el freni konulabilirdi sanki ağır inşallah kazasız belasız bineriz hepberaber
-
Teşekkürederim ben alanya dan aldım zaten birtane gelmiş��yarın bin km bakımı yapılacak bakalım gayet güzel konforlu rahat frenler dengesi 125 lik ama beygiri yüksek olduğu için gidişi güzel.amartisörleri bire aldım biraz daha yumuşadı.maxi scootor sonuçta giderken 80 90 da ellerimi bırakıyorum ok gibi gidiyor.ama bi el freni konulabilirdi sanki ağır �� inşallah kazasız belasız bineriz hepberaber��
Amartisör ayarını nasıl yaptınız ? birde ilk 300 bakımında ne yaptılar ? 1000 bakımında ne yapacaklar merak ettim ? lastik basınclarını ön arka kaç ps basıyorsunuz birsürü soru sordum. bu arada el freni bence de olmalıydı. göstergeler çok güzel. ama anlık tüketim yok. onun dışında yolda görenler bu ne abi diye tepki veriyorlar çok şık bence. koltugu zaten efsane rahat
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
Teşekkürederim ben alanya dan aldım zaten birtane gelmiş��yarın bin km bakımı yapılacak bakalım gayet güzel konforlu rahat frenler dengesi 125 lik ama beygiri yüksek olduğu için gidişi güzel.amartisörleri bire aldım biraz daha yumuşadı.maxi scootor sonuçta giderken 80 90 da ellerimi bırakıyorum ok gibi gidiyor.ama bi el freni konulabilirdi sanki ağır �� inşallah kazasız belasız bineriz hepberaber��
Amartisör ayarını nasıl yaptınız ? birde ilk 300 bakımında ne yaptılar ? 1000 bakımında ne yapacaklar merak ettim ? lastik basınclarını ön arka kaç ps basıyorsunuz birsürü soru sordum. bu arada el freni bence de olmalıydı. göstergeler çok güzel. ama anlık tüketim yok. onun dışında yolda görenler bu ne abi diye tepki veriyorlar çok şık bence. koltugu zaten efsane rahat
-
İlk 300 km de sadece yağ değişti.1000 km bakımı bakalım bugün yada yarın fırsat olursa yaptırcam 950 km de motor.amartisörleri elinizle çevirebiliyorsunuz çok basit 😊ben ön lastiği 26 arkayıda 30 yaptım
-
İlk 300 km de sadece yağ değişti.1000 km bakımı bakalım bugün yada yarın fırsat olursa yaptırcam 950 km de motor.amartisörleri elinizle çevirebiliyorsunuz çok basit ben ön lastiği 26 arkayıda 30 yaptım
anladım teşekkürler. amartisörleri bence 1 yapayım bakalım nasıl olacak. bin bakımından sonra 5bin bakımımı gelecek ? bakım aralıklarını sormadım ben hiç bayiye
-
maxi scootera 125cc 12BG motor koymak sırf ekonomi olsun diye yapılmış olmalı. Ancak alet 183kg, durkalk trafikte yine çok yakacaktır. Start-stop var mı?
Sym de bir benzerini çıkarttı ama bilemedim ara hızlanma falan ağırdır. Bir de uzun yola gitmeyecekse maxi boy olmasının ne anlamı var gibi. Şehir içi de çok kıvrak olmaz pcx ve nmax gibi aralara giremez.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
maxi scootera 125cc 12BG motor koymak sırf ekonomi olsun diye yapılmış olmalı. Ancak alet 183kg, durkalk trafikte yine çok yakacaktır. Start-stop var mı?
Sym de bir benzerini çıkarttı ama bilemedim ara hızlanma falan ağırdır. Bir de uzun yola gitmeyecekse maxi boy olmasının ne anlamı var gibi. Şehir içi de çok kıvrak olmaz pcx ve nmax gibi aralara giremez.
beygiri az ama devirli motor. 10 bin dv maksimum. bu ne nedenle sesi bence çok güzel. ben dur kalk trafikte kullandım birde otobanda karışık kullanım. rodaj da olmasına rağmen 3.1 lt ortalama yakıt tüketimi var. bence bu boyutlarda ve ağırlıkta bir motosiklet için iyi değerler. uzun yol için kullanılacak motosiklet değil bencede haklısınız. ama şehiriçi için ideal ve konforlu. ha bu arada nmax 155 kullandım bir hafta kadar. kymco nunda namaz 155 ten eksiği yok. sadece nmaz in ara hızlanmaları iyi. kalkış ve son hız ikisninde aynı sayılır. nmax ile 117 görüyordum maksimum. kymcko ile çok zorlamadım rodajda oldugum için ama 120 üserine biraz çıkıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)