Ömür boyu mutluluklar dilerim hocam...
Ömür boyu mutluluklar dilerim hocam...
Saygılarımla...
Kardeş Allah hayırlı etsin. Tamamına erdirsin. Evinizden mutluluk sevgi saygı aşk hiç eksik olmasın... Bak bu duaları en yakınıma bile kolay kolay etmem haa ona göre Şaka bi yana Allah bir ömür boyu mutluluk ihsan eder inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Abi Allah tamamına erdirsin... İnşallah bi yastıkta kocarsınız..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocatsın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kemal kardeşim sana BODRUM dan yazıyorum iş için burdayım, nişan haberi beni sevindirdiği kadar üzdü,nedenmi? kardeşim aramızdan ayrılacağın için, çünkü ben biliyorum ki sen motora elveda edceksin dolayısıyla bizede, yenge hanımın motora evet diyeceğini sanmıyorum, zaten bütün kadınlar böyledir, motoru herzaman kuma gibi görüyorlar ancak, "evlenin çoğalın" bu ALLAHIN emridir, sende en isbetli kararı vererek evliliğe adım atıyorsun inşallah nikahını da görürürüz, boy boy çocuklarınız olur onları vatana faydalı insanlar olarak yetiştirirsiniz.
Kadınına her zaman sevgi ve saygı göster, unutma cennetin anahtarı annelerin ayakları altındadır, yahu ben de baba gibi konuştum.
KARDEŞİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN, İKİNİZİDE BİR YASTIKTA KOCATSIN, ÖMÜRLERİNİZ UZUN OLSUN, İKİNİZİNDE ÖMRÜ AYNI OLSUN.
mutluluklar dilerim, allah tamamına erdirsin..bu arada hic bizi davet etrmek yok
Sağolun dostlar.
Özellikle Müslüm abi söylediğin sözlerden çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Motora veda eder miyim bilmiyorum ama hayatımın en anlamlı veisbaetli kararını verdiğime inanıyorum.
ALLAH bir yastıkta kocatsın.darısı benim gibi tüm bekarların başına.AMİN
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah mesut etsin.
Bir yastıkta kocayın.
Sevgi sizi bırakmasın.
Mutluluklar...
mutluluklar
bulosele adlı üyeden alıntı
Aileler arasında olacağı için kimseyi davet edemedik. Ama özellikle nikahta 300 motorla konvoy oluşturmazsanız ne diyiyim ki artık
Bu arada tebrik eden arkadşlara çok teşekkür ederim.
hayırlı uğurlu olsun dostum Allah 1 yastıkta kocamanızı nasip etsin
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ömür boyu mutluluklar dilerim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Sevgili kemal internet bağlantı sorunum nedeni ile 2 gündür nete giremedim ....Allah tamamına erdirsin ...ikinizide gözlerinizden öpüyorum..işallah bir ömür bir yastıkta kocarsınız..eee zamanı gelmişti dimi hatta geç bile kalmışsın ..heyecan da ikinizi öpüyor ..en kısa zamanda bu sefer sizleri evimize bekliyoruz ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Fotolarda gösteriyor ki birbirinize çoook yakışıyorsunuz... Tekrar tekrar Allah tamamına erdirsin diyorum,nazar değmesin size,gülen gözlerinize
Allah tamamına erdirir de bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
hayırlı olsun tebrikler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
BBRR adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim Barış. Bu son hafta nasıl geçti anlatamam. Nişana ne yazık ki kimseyi davet edemedik. Ama nikahta mutlaka sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Heyecan'a çok selam tatlı kızını benim için öp. Balayında mutlaka sizede uğrayacağız. Çok selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)