lautreamont adlı üyeden alıntı
Valla bir anda oldu bende anlıyamadım gerçi hala tam olarak ne oluyor bile bilmiyorum ama müthiş farklı bir duygu.
Valla bir anda oldu bende anlıyamadım gerçi hala tam olarak ne oluyor bile bilmiyorum ama müthiş farklı bir duygu.
ömür boyu mutluluklar dilerim...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
@Scud
bir ömür boyu mutluluklar dilerim ....
]
Kemal Abi,
Bizim sayfadan tebrik etmiştim ama yine edeyim.
Abicim nice nice uzuuuuuuuuun bir evlilik diliyorum yengeyle.
ALlah mesut etsin.
Dediğin gibi kaçırmak en mantıklısı. Ben koydum kafaya. Kaçırıcam benimkini. Kim aklına düşürdü derlerse ben seni göstericem. Haberin olsun
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
allah tamamına erdirsin.
ipleri sakın eline verme.
çok çalışmam lazım çoook.:)
allah tamamına erdirsin bir motorda kocayın
Kemal kardeş ALLAH tamamına erdirsinKemal adlı üyeden alıntı
Yalnız sıkılmana gerek yok,artık eşinin babası seninde baban olacak nasipse.Aslında kayın babandan emanet devralıyorsun.Sen ne kadar sevip değer veriyorsan nişanlına o da aynı duyguları evladı için düşünüyordur.Dolayısıyla rahat ol kendine güven ver ki nişanlının aileside rahat olsun.Sen de onların oğlu olacaksın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
mutluluklar allah bi yastıkta kocatsın inşallah saglık sıhhat mutluluk içinde yuvanızı kurun inşallah...mutluluklar
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
Asıl kızın başı yandı beee
Şaka bi yana uzun soluklu bi mutluluk olsun, tebrikler.
Sağolun arkadaşlar. Valla ben bir şekilde vakit geçirecek bir şey buluyorumdu nişanlım yarım saatte bir beni arayıp duruyor.
@İHTİYAR
Valla babası acaip sert biri ama nasıl olduysa beni beğendi. Arabayla mı geldiniz diye soru evet dedim demek araba kullanabiliyorsun dedi ne diyeceğimi şaşırdım. Yok bende motor var onu sürüyorum dedim şöyle bi baktı.
@GÖKSEL...allah tamamına erdirsin bir motorda kocayın
Valla bu sabah dayanamadım sabahın köründe evleerine gittim. Bir parça motorla dolaştık ama zor olacak gibi. Bilirsin ben yavaş ve tedbirli kullanırım ama daha kalkışta 40 km hıza gelmeden çok hızlı sürüyorsun yavaş git dedi. Tüm yol boyunca sağda araba var önde tümsek var diye komut verdi durdu. Hatta bi ara baktım millet yürüyerek bizi geçiyor.
@tameripleri sakın eline verme
Akıl vermek için çok geç kaldınız. Verdik bile ipleri.
allah mesut etsin ama inşallah motoru sever yoksa yandın
kemal abi tebrikler...
allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın allah sıkıntı ve dert vermesin...
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
allah tamamına erdirsin baba...
ömür boyu mutluluklar...
bi yastıkta hep genç kalın sana kocamak yakışmaz abi
@necdet
Valla nişanlımda yamaç paraşütcüsü. Bana sende paraşütle atla bende motora biniyim diyor. Yani anlıyacağın ya 3000 mt'den atacam kendimi ya da motorum garajda yatacak.allah mesut etsin ama inşallah motoru sever yoksa yandın
@zikzak
Valla ne diyim yaş 32 ama taş çatlasa 25-26 gösteriyordum ama bundan sonrası ne olur bilmiyorum.bi yastıkta hep genç kalın sana kocamak yakışmaz abi
@shyama
Aman duyurmayın. Ama oda beni alev alev yaktı vallaAsıl kızın başı yandı beee
Allah tamamanı erdirsin.sen necdet abinin dediğine bakma
sevmesin sonra yalnız dolasamazsın söylemedi deme eheheh
Allah tamamına erdirsin..mutluluklar dilerim.
Marmaris'te BBRR'nin yeni motorunu test ediyorduk BBRR'nin eşi bu motorda artçı olmak zor hele eşya filan taşınmıyor dedi. O an nişanlım asla böyle bir şey alamyacaksın dedi. Yalnız dolaşamam dolaşmaya kalksamda çarşı pazar torbalarını taşıyabileceğim bir motor almalıymışım.ABZAH adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)