hayirli ugurlu olsun. ehliyetini gururla sun bakalim
hayirli ugurlu olsun. ehliyetini gururla sun bakalim
Hayırlısı olsun kazasız sürüşler dileklerimle buarada bende yeni dosyamı aldım trafiğe gidip kartı bastıracağım b den b - a2 ye geçiyorum 300 ytl gibi bi masrafım oldu sadece a2 alanlarda aynı masrafı yaptılar sen biraz pahalı almışsın ama olsun sonuçta almışsın ya onun keyfi yetiyordur
hayırlı olsun bınde bız alabılseydık
hayırlı olsun ama ehliyet tam çözüm değil benimde her evrak var ama geçen 49,00ytl kask takmadım diye yazdılar bilgin olsun istedim
iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim dostlarım
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
ehliyetsiz 5000 km yi geçtim...aahh ahh keşke alabilsem gel 2007 mayıs gel
ustaoğlu kazasız belasız içimdeki ferahlığı anlayabiliyorum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hemde o kadar ferahlık varki içimde anlatamam bur-k@ çook rahatım Allah'a şükür
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
sonradan çıkan 50 ytl masraftan dolayı ehliyetimi daha şimdi ıslatmaya başladım
hayırlı olsun ...kazasız belasız...
hayırlı ugurlu olsun kardeş. inşllh sıra bizede gelecek. tatlısını ne zaman yıyoruz??
hayırlı olsun bakalım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hehahehahe benımde var ehliyetım.. Hem B Hemde A2 .... Ama daha ehliyet soran olmadı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
teşekkürler
bana geçen sordular çok komik oldu
çevirme vardı polis durdurdu ve aynen şöyle oldu
ben:polis hiç bir şey demeden ben hemen seleyi açtım ehliyetimi ruhsatımı ve kimliğimi verdim
polis:(kaskımı havalı bir şekilde çıkartmamdan herhalde)senin ehliyetin var herhalde dedi ve
ben:evrakları eline verdim
polis:telsizden hemen plaka temiz mi değil mi diye soru
ben:(içimden)daha yeni yıkadım motoru görmüyon mu
polis:buyrun beyfendi
ben:iyi çalışmalar ve bastım gittim
başlığı görünce biri beni anıyo diye sevinmiştim ama benle bi alakası yokmuş hayırlı olsun
Kasklı ve ehliyetli günler ,
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)