Uçuyoruz ne güzel kamikaze
Önümüze çıkacaklar
.
.
.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
arkalarında bırı varken yarısmak..solenıcek soz yok yanı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Yazık olmuş :(
Allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hız, ve Dikkatsizlik kazaların oluşmasına etken iki faktör. Keşke olmasa diyoruz ama, İnsanın ihmalkarlığı ve dikkatsizliği söz konusu olunca kazalar sadece yollarda değil her yerde her an olabilir. Bu nedenle bir kere daha insanlar zaaflarına yenik düşüyor. Pek keyifli bir konu değil kazalar ama gerekli... Ders almak için gerekli...Ben 33 yıldır motosiklet üstündeyim. Kros yarışmalarına katıldım.Hız yapmadımmı yaptım ama her şey yerinde ve zamanında güzeldir. Bazen soruyorlar Racing makine alacağım. Motoru bırak bisiklete bile binmemiş insanlar... Hemde 600 lük makina alıp binmeye kalkıyorlar. Ben de onları caydırmaya çalışıyorum. Desteklesem alacak makineyi huyunu suyunu anlamadan verecek gazı... Sonra ... evet sonra... Belki kendisi de bir kaza haberi olacak... Bunun için onları eğitmeye motosiklet felsefesini anlatmaya çalışıyorum. Her neyse keşke kazalar ebediyyen yeryüzünden silinse... Ne zaman insan kendi değerini öğrenecek o zaman daha dikkatli ve sorumlu davranacaktır. Kazalar o zaman azalacaktır. Ölenlere Allah Rahmet eylesin... Kalanlara acil şifalar ne gelir ki elden...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Sevgili arkadaşlar, bu haberi okuduğumda ve televizyonda izlediğimde çok üzüldüm, nacizane hatırlatmak istediğim birkaç konu var, lütfen sollama yaparken çok yakından geçiş yapmayalım, aynalarımızı sürekli kontrol edelim, çok yakın takip yapmayalım, aynalarımızın ölü noktaları olduğunu ve arkadan gelen aracı göremeyebileceğimizi unutmayalım, sollama yaparken far sellektörü ve korna ile uyaralım ve herşeyden önemlisi lütfen KASK olmadan yola çıkmayalım, hepinize kazasız, belasız ve keyifli sürüşler diliyorum...
Her koyun kendi bacağından asılır allah rahmet eylesin…………..
[B]lastiği yakkkkk ruhunu değilllll[/B]
Allah rahmet eylsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)