Allah rahmet eylesin başınız sağolsun dostum
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun dostum
Göksel abi başın sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah... Çok güzel yazmışsın.
Okan ACAR
ALLAH rahmet eylesin,başınız sağ olsun.ALLAH size ömür versin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Başın sağolsun
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
allah hepinizden razı olsun
dostlar sagolsun
eh be akalteke [tamer] hep senmi yazacaksın bırakta arada birde bizimde duygularımız kabarsın yüregimizden gelen sese kulak verip oturup şu gavur icadının başına paylaşalım yaşanmış olsun dedim.
evet dik duruşumun altındaki eyvallahsız gökselin resmidir.
akıttıgın gözyaşlarının intikamıdır (ben böyle düşünmemiştim ama sen iyi tespit etmişssin her zamanki gibi)
ah be topragı bol olasıca dedem bak ne hallere koydun gittin beni.
senin gibi bir atam olmandan dolayı onurlanmamı söylettin dostlara.
belki birerde fatiha aldın onlardan.
son nefesinde yetemedim yanına bitemedim baş ucunda vallaha duymadım billaha duymadım beni çagırdıgını.
kara topragına 1 şişe su dökmek varmış kısmetimize
sagdan soldan büyük kaya parçalarını dizmek varmış
koca palamutun altındaki mezarına.
dedemin mezarına...
Göksel Cim Telefonda Da Konuştuk Gerçi Ama Emin Ol çok üzüldüm Başin Sağolsun Mekani Cennet Olsun....
Allah Geride Kalanlarina Sabir Sihhat Versin....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Başın Sağolsun
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Başın sağolsun kardeşim.Allah mekanını cennet eylesin,size de sabır ihsan eylesin..
başın sağolsun kardeşim.ALLAH(CC) sizlere uzun ömürler versin.dedenin mekanı
cennet olsun inşaallah.
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür versin. Çok etkileyici yazmışsın, kimbilir belkide annanem 25 senedir bizimle yaşadığı için beni çok etkiledi yazdıkların. Yaşlılar evimizin bereketi onları üzmemek baştacı yapmak, sağken mutlu etmek lazım, sonradan üzülsende giden gelmiyor yaşanan yaşandığıyla kalıyor. Tekrar başın sağolsun
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
sizler sagolun , dostlar sagolsun
Sevgili dostum Göksel;
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Allah rahmet eylesin.Sizlere sabrı cemil ihsan buyursun.Onu peygamberimizin şefaatine nail eylesin,mekanı cennet olsun.
Beni dedem büyüttü ve daha 14 yaşımdaydım ki,kaybettim onu.İnan bazen anam babamı bile onun kadar özlemiyorum.Ahh canım dedem!Sağ olsaydın dizinin dibinden ayrılır mıydım?
ALLAH(cc) rahmet eylesinharfendaz adlı üyeden alıntı
amin
ALLAH(cc) cümlemizi Cennetini hak edenlerden eylesin.
başınız sağolsun!
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
Allah rahmet eylesin .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
başınız sağolsun göksel kardeşim mekanı cennet olsun
başın sağ olsun abicim allah sizlerle sabır versin.mekanı cennet olsun dedemiz'in...
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Dostum başın saolsun allah rahmet eylesin .geride kalanlarada sabır versin
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
abi başın sağolsun ruhu şad olsun yeri mekanı cennet olsun
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)