Hayırlı olsun
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hayırlı olsun. kazasız sürüşler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
Güle güle kullan...
Kazadan, hasardan ve cezadan uzak olman dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
teşekkür hepimize kazasız belasız sürüşler
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı olsun belki değiştirmezler diye düşünüyodum ama helal olsun değiştirmişler güle güle kullan
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Değiştirdiler ama nasıl değiştirdiler BwS yi geri verdik(200km de idi) birde üzerine 250ytl verdik patronun oğlunun YBR sini aldık ama sıfır oda çocuk 300km yapmış bırakmışkenya adlı üyeden alıntı
ben BwS ile iki günde 200km yaptım
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
Hayırlı olsun.
iyi günlerde kullanın.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
lütfen dikkat ve yavaş
hayırlı olsun ..allah kaza bela vermesin bu yazın tadını çıkarman dileğiyle..sağlıcakla kal..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegi ile...
HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...
Değiştirebilmene sevindim, bu çok daha iyi bir motor tecrübesi olacak mutlaka. Hayırlı olsun, korumasız ve ehliyetsiz kullanma.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Ehliyet geliyor(işallah) 26 ağustosta sınava girecez tabi şöyle birşey var;clint adlı üyeden alıntı
ben "B" sınıfı ehliyet alıcam ilk önce sonra "A2" neden derseniz;
ikisini aynı anda almaya kalktığımda trafiğe 2 sefer para yatarmam gerekecek ama "B" yi almaya hak kazandığımda "A2" inin trafik parasından kurtulacam böylece ucuza mal olucak
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)