çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Geçmiş olsun dostum....
acil şifalar dilerim
sıkıştıran arabanın dingili aksı ve bilimum şanzIMAN parçaları yerinden çıksın...
amin...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun. migrosun kavşağı ve minibüsün yavşağı birleşince işte böyle kazalar oluyor. Allah beterinden korusun...
+1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111 keşke bunları yazmak zorunda kalmasaydıkSAVASXXL adlı üyeden alıntı
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
orveq çok geçmiş olsun dostum. konya yolculuğunda nazar değdi herhalde ya. çabuk iyileş ve aramıza dön.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
canım kardeşim çok geçmiş olsun daha protestolarımız var gezilerimiz var sabır diliyorum kardeşime gönlümüzdesin bir an evvel iyileş eski heyecanına kavuş ...
kardeşimi yanaklarından öpüyorum açil şifalar diliyorum ahhh ah bilirimmm 40 gün alçı da yaşadım ama sevdamdan kopamadım...bu panelvanlar gerçekten bela olmaya başladı tesadüfmü nedir buya...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
cok uzuldum
acil sifalar diliyorum
cok cok gecmiş olsun
ne danalar sevdim aslnda yoktular
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
Okan ACAR
Orveg çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)