geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
sevgili arkadaşlar orveg arkadaşımız için çok üzüldüm kendisine çok büyük gelçmiş olsun
Allah saklamış. araç sıkıştırmaları genelde daha kötü sonuçların doğmasına sepep olur.dün bende kaza yaptım ve bu kazadan sonra karar verdim motor hayatım sona erdi
kask olmadan kafa derimin asfalta sürtünmesi. ve asfaltın saçlarımı traş etmesi benim için yeterli bir sepep oldu
aslında bir diğer sebepte kazanın yok yere olması.. düz yolda giderken direksiyon yalpalamaya başladı ne kadar uğraştıysamda düzeltemedim ama uzun bir süre bunun savaşını verdim ne varki sonuç olarak metrelerce yerde sürüklendim hemde üzerimde hiç bir koruyucu aparat yoktu..şimdi kafada 4 dikiş ve klavyeyi kullanabilmek için büyük çaba sarfettiğim ağrı ve sızılar içinde kollarım ve ellerim var...ha birde omuzum.....şu durumda bile motordan kendimi alamıyorum hala içimden binmek geliyor ama artık bu bir irade meselesi karar verdim bundan sonra elimi bile sürmicem.....Allah kimseye göstermesin umarım bundan sonra hiç kimse kaza yapmaz güle oynaya kullanırsınız ama bana sorarsanız bu iş çok tehlikeli kardeşler canınızdandamı önemli....sadece siz değil o anda arkanızda bulunan çok sevdiğiniz bir insanıda kaybedebilirsiniz Allah korusun.... tekrar geçmiş olsun acil şifalar....
cok gecmıs olsun..antalya mtden 2.kaza bu sanırım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ARKADAŞLAR NE OLUR DİKKATLİ OLALIM KAZA HABERLERİ ÇOĞALMASIN MUTLULUK VE FİKİR HABERLERİ ÇOĞALSIN KARDEŞİME ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM AMMAN DİKKAT BU İNŞALLAH SON KAZA HABERİ OLUR
orveg ne zaman yaptın kardeş bu kazayı yaa ben antalyadayken mi yaptın.ayrıca nazar değdi kardeşim çok hevesli benzin protestosuna çalışıyordun nazar değdi kardeşim nazar allah daha beterinden saklasın
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
üzücü haberler çoğalıyor... bunlarla geçmiş olur umarım...
[FONT="Impact"]family portrait[/FONT]
ne oluyor bu antalya mt'ye bir nazar var arkadaşlar üzerinizde dikkat edin hepiniz
çok çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aman kardesim gecmis olsun.en kisa surede iyiles,don geri yollara.arkadaslar hepimiz cok dikkatli olalim bu kaza konusunda.etraf bilincsiz suruculerle dolu.mesela ben manisa-salihlide oturuyorum,nufus 80bin,ilcede 40bin motor var,her kirmizi isikta durdugumda etrafimda en az on tane motor duruyor.siz siz olun ,karsidakinin hatasini absorbe etmeye her zaman hazir olun...muhabbetle kalin...
zeda kardeş orvegi ziyarete gittiğinde benim içinde geçmiş olsun dileklerini bizzat ilet ve kardeşimize iyi bak oralarda
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
çok çok geçmiş olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Çok geçmiş olsun.Bugün yine Hürriyet te 2 motosikletli gencin ölüm haberi vardı.ikiside kaskları olduğu halde takmadan kazaya uğramışlar.Lütfen herkes çok çok dikkat etsin ve asla kasksız yola çıkmasın.
Abi çok çok geçmiş olsun Umarım en kısa zamanda iyileşirsin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
uff ardı arkası kesilmeyen kaza haberleri... trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artıyor... buda daha çok kaza sebebi demek tabi... biz yine çok tedbirli olmalıyız. allah acil şifalar versin...
Dorado V5
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.
Deneyimli arkadaşların kaza haberleri daha çok moral bozuyor.
Büyük geçmiş olsun acil şifalar
çok geçmiş olsun orhan dostum.
toros iyi günler diler
Büyük gecmis olsun orveg. Acil sifalar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)