1850ytl lik motorda 918 ytl hasar 151 rs mondial...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun iyiki sende bişey yok iki ayaklı hayvanlara dikkat et...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
Super Moderator
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun...
Bence başka servislere sormanda da fayda var. Daha önce farklı 2 servisin farklı fiyatlar vermesi gibi olaylara da rastlandı.
Bu fiyatın çok daha altı da üstü de verilebilir, kararını ona göre verebilirsin.
ya abi fiyat beni ilgilendirmiyoki exper motora bi baktı gitti gidiş o gidiş bidaha haber yok ama ben yarın ne yapıcagımı biliyom o sigortaya
ZealsunChopperSanlı adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun iyiki sende bişey yok iki ayaklı hayvanlara dikkat et...
o iki ayaklı hayvanlar daha dikkat edicem abi saolasın
-
geçmiş olsun, neyseki sende fazla hasar yok
-
geçmiş olsun.
sizdeki hasara bakılırsa korumanız zayıf olsa gerek,lütfen kıyafet konusunda daha dikkatli olun.
bahsettiğiniz iki ayaklı hayvanlardan çok var, onlardan kaçamazsınız ama önlem alabilirsiniz.
-
geçmiş olsun dostum..yenisini al bence..
-
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun dostum..yenisini al bence..
verseler alıcam da eskini bile alamıyom
has_adam adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
sizdeki hasara bakılırsa korumanız zayıf olsa gerek,lütfen kıyafet konusunda daha dikkatli olun.
bahsettiğiniz iki ayaklı hayvanlardan çok var, onlardan kaçamazsınız ama önlem alabilirsiniz.
evet haklısın hiçbir koruma yok ama alıcam söz zaten insanın başına kaza gelince akıllanıyo ama...
-
hocam gecmıs olsun oncelıkle experınle konus o kadar masrafla senın motor perte cıkar sende parasını alırsın motorun .
-
31 Temmuz 2006, 14:08
abi büyük gecmiş olsun sende ciddi bişe olmaması iyi motorun içinde gercekten cok üzüldüm...
Saygılar.....
HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...
-
31 Temmuz 2006, 14:16
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
31 Temmuz 2006, 14:18
büyük geçmiş olsun arkadaşım
motoruna çok üzüldüm.neyseki sen iyisin.
-
31 Temmuz 2006, 14:38
geçmiş olsun. söylediğine göre yenisini almanı sağlayacaktır sigorta şirketi merak etme.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler