Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyeti alıyorummmmmmmm..

REKLAM ALANI
    ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Selam arkadaşlar, az önce direksiyon sınavına girdim. Sonuçlar yarın belli olacak. Bizim kursta jinlun ve kanuni seyhan vardı. Jinlun hoşuma gitmemişti zaten. Komisyon geldi ve başladık ilk ben sürdüm şans işte. İnanın araba ehliyetinde heyecanlanmamıştım. Zaten kullandıgım birşeydi. Ama A2 biraz heyecan yaptırdı bana. ilk önce düz gidip sonra 4 tane dubadan slalom yaparak geçtim. Komisyon sonuçları göstermese de haince ve sinsice yanına yaklaşarak "GEÇTİ" yazısını görmeyi başardım

Dikkatimi çeken ise komisyonun bu konuda ciddi olduğuydu dönemeyenyada sinyal vermeyi unutanlara tekrar yaptırdı. Aferin dedim içimden. Özetle haftaya ehliyetliyim ilk işim gidip bir trafik polisinin yanından geçmek olacak
    sizinle paylaşmak istedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayvalikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi MAch 1
    Hayırlı olsun arkadaşım. Bende istanbul'a döner dönmez alıcağım .Bu arada sabah bir kursla görüştüm , herşey dahil 310 YTL dediler . Sen ne kadar 'a aldın ehliyeti ?

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ayvalikli aşağı yukarı o kadara denk geliyo. 300 civarı aldım bende herşey dahil. Bu gün bende girdim sınava frahat 200 den fazla motor vardı etrafta
    Okan ACAR

kwd2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yeni Sattık Şimdilik Yok
    ninya aynı yerde girdik ama seni göremedik kanuniyi gördüm senden sonra birisi düşmüştü bende 250 MCT kullandım bende geçtim sanırım bizim sertifikalar bi sonraki hafta salı çıkacakmış neyse hepimize geçmiş olsun
    Plakam Olsada Yazsam Ahh işte Motorsuzluk çok kötüymüş bea

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Alıntı kwd2005 adlı üyeden alıntı
    ninya aynı yerde girdik ama seni göremedik kanuniyi gördüm senden sonra birisi düşmüştü bende 250 MCT kullandım bende geçtim sanırım bizim sertifikalar bi sonraki hafta salı çıkacakmış neyse hepimize geçmiş olsun

ben cok aradım senide bulamadım bana demiştin arkasında yazılı AMD64 t-shirtim olacak o kadar baktım ama göremedim.

sanada hayırlı olsun

Ben kurs ücreti 130 YTL verdim baska bişey ödemedim.

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    arkadaşlar ben de geçtim heralde ancak şöyle bir sorun var demin motordayken montumu çıkarmıştım ve sınav giriş kartı ve yanındaki başka bir kağıt o da direksiyon sınavı giriş kartıydı gallib gömlek cebimden uçmuş gitmiş. napıcam şimdi bir fikri olan var mı? kurs yetkilileri sınavdan sonra alıcaz onları diyorlardı ancak istemediler ben de unuttum vermeyi.
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    dostum sadece kimlik sordular gösterdik o kadar bizden baska bişey istemediler yani seninki baska kursmudur nedir bizden hiç bir evrak istemediler. Direksiyon sınavına giriş kartı diye bişey vermedilerki bize. Kimliği gösterdim direksiyona girdim. Valla baskasınada versem kimliği o bile girerdi. bu konuda pek dikkat eden yok.

a.c.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    economical obstacles,you know...
    hayırlı olsun darısı bizim başımıza

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    hayırlı uğurlu olsun.sen genede polise nispet olsun diye yanından dikkat çekerek geçmemeye bak.istedimi muhakkak bişey bulurlar ceza falan yazacak

kiss_of_death_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondialcıyız sonuna kadar - RS 151
    evet ben de girdim arkadaşlar direksiyon sınavına çok basit geçti. Herkes kendi motosikletiyle girmeye ikna ettik komisyonu.Biraz zorluk çıkardı ama sonunda herkesin istediği oldu ve kendi motoruna atlayan geçdi dubaların arasından.

Şimdi herşey tamamda.Bu ehliyeti ne zaman gidip alacaz emniyetten.Ulan polislerin yanından vızır vızr geçicem beeee

İnandına m.köyde ali samiyen stadının yerini sorucam polislere
    --->>>Alemin Kralı Şampiyon Fener<<<---

a.c.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    economical obstacles,you know...
    ehehe oldu olacak abi hela nerde çişim geldi fln gibi sacma sapan sorular sor

chooper777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondıal 250
    Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun ehliyetleriniz.

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biz de dün kaptık A2'yi. Zaten duyduğuma göre herkesi geçirmişler direksiyondan arkadaşlar. Düşenler falan olmuştu, onlar bile geçmiş. Sana da hepimize de hayırlı olsun. Benim için şimdi sırada motoru almak var. Bi de paramızı denkleştirebilseydik.

Bize hem kimlik soruldu hem de sınavdan önce bi kağıt imzalatıldı. Sınav sonunda da sınav giriş kağıdı ile diğer kağıt alındı. Sanırım onlarla trfk.şb.den sertifika dosyasını alıcak kurs. Biz de haftaya gidip kusrtan kaatları alıp trfk.şb. gideceğiz.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Bizim kurstakiler önümüzdeki hafta içinde alırsınız dediler (Bursa) İstanbul çok yoğun olduğu için belki gecikme olabilir.
    Okan ACAR

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Hayırlı olsun arkadaşlar.

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    arkadaşlar 300 ytl ne masrafı olacakmış anlamadım ben.90-100 ytl masraf yapılacak diye biliyorum ben.
    bir de ben sınava girerken nüf.cüz-bir önceki sınava giriş belgem,kursun sabah bana imzalattığı derslere girdiğime dair bi belge ve geçip geçmediğimizi yazacakları kağıt olmak üzere 4 parça verdim komisyona.geriye de sadece nüf.cüzdanımı aldım.
    ayrıca benim giriş belgemdeki fotoğrafa-nüfüs cüzdanımdaki fotoğrafa baktı adam sonra da yüzüme bakıp bakalım aynı kişi mi giriyor sınava dedi...
    demek ki adamına göre değişiyor.
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    bizim komisyonun aklı havadaydı birde bir bayan vardı ehliyet alacak sanırım akşamdan kalmaydı gece kıyafetiyle gelmiş sınava herkes ona bakıyodu kimi iç geciriyo kimide yuhluyodur kesin. Ama kız o kıyafetle motora binince komisyon falan kalmadı dagıldı millet. daha fazla detay yazamıycam fena oluyorum

kiss_of_death_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondialcıyız sonuna kadar - RS 151
    Alıntı a.c.t adlı üyeden alıntı
    ehehe oldu olacak abi hela nerde çişim geldi fln gibi sacma sapan sorular sor

Adamlara ehliyetimizi haftaya alıcaz butun sınavları geçtik desekte iplememiyorlar

EEee ne yapalım bizde ehliyeti alınca yaparız fırlamalıkları
    --->>>Alemin Kralı Şampiyon Fener<<<---

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    kursücreti ve sınav harcı 155 ytl sağlık raporu 40 ytl vesikalık resim 10 ytl ve emniyet müdürlüğü 85 ytl toplam maliyet 290 ytl tutor sadece kursa 300 verenler büyük kazık yemiş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler