Balkanlar'ın ve Ortadoğu'nun en ağır moderatörü
İyiki doğdun, iyiki varsın
Balkanlar'ın ve Ortadoğu'nun en ağır moderatörü
İyiki doğdun, iyiki varsın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
en karizmalısı bunu yazmayı unutmuşşun olcayBalkanlar'ın ve Ortadoğu'nun en ağır moderatörü
Doğum günün kutlu olsun sayın Şuşut
Dile kolay 52 sene
İyi ki doğdun Barış Abi...
Hep beraber nice ağır, nice karizmatik senelere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
nice senelere
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
nice mutlu yıllara barış bey
saygılar
52 mı
ulen daha yaşlı gösterıyor bu adam , valla zamana nasılda direnmiş adam helal olsun...
ben en az 55 vardır diyordum....
nice mutlu yıllara
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
iyi seneler barış...
S&S
dogum gununuz kutlu olsun modum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Doğum Günün kutlu olsun Adaş, nice yıllara.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
benim büyük ailem .....çok sağolun çok duygulandırdınız beni ....ilk hatırlayan sizler oldunuz...iyiki varsınız...iyiki sizleri tanıdım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Doğum gününüz kutlu olsun.
Sağlıklı,mutlu nice senelere...
ağırlığıyla* dünyaya nam salmış yegane moderatörün doğum gününü kutlar yapım ve yönetimde emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
esen kalın
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yeni yaşının sağlık ,mutluluk, başarı ve bolllll turist getirmesi dileğiyle
iyiki doğmuşsun abicim ve iyiki seni tanımışız...
Ducatista:)
Mutlu yıllar, herşey gönlünce olsun !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Heppi pörttey tu yuuuu
İyi ki doğdun BBRR, nice mutlu yaşlara
May the Force be with McLaren Mercedes
Barış abi 37 sine basmış, maşşallah nazar deymesin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
52 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii????? okadar varmıııı ??? daha genç gösteriyorSkullhunter adlı üyeden alıntı
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)