geçmiş olsun reha abi...
Benim iyi niyetlerimi sunduğum mesaj da gitmiş silenin canı sağolsun, problem değil...sanırım buraya 'geçmiş olsun' dan başka birşey yazmak yasak. Geçmiş olsun o halde
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Abi Allah beterinden saklasın... Umarım yengemiz sağlığına tez zamanda yeniden kavuşur...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
abicim çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...birşey olursa hiç çekinmeden arayabilirsin abi...
erkin:0505 844 73 10
çok geçmiş olsun.
acil şifalar. umarım yiyecek zehirlenmesi ya da ne bileyim güneş geçmesi falan gibi tamamen geçici bir olaydır.
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
çok çok geçmiş olsun..
[COLOR="Blue"][SIZE="2"][B]Extreme_Biker O-'O[/B][/SIZE][/COLOR]
Reha abim biz bir ailleyiz yengemize çook geçmiş olsun
ama lütfen böyle bir durumda telefon ettt
ben dostlarımın kötü günlerini siteden okumak istemiyorum o günlerinde yanında olmalıyım yoksa biz nasıl bir aille oluruyz
abi ayrıca seni çok seviyorum
KAMP ADAMLARI
abiçok geçmiş olsun eşinize iletirseniz sevinirim..çok zor bir durum biliyorum ve inanırmısınız bilmiyorum ama eşinizin gözü yaşlı fotoğraflarını görünce öyle bir üzüldüm ki allah belamı versin size en büyük yemini ediyorum şu anda dokunsalar ağlarım kendimi zor tutuyorum...
Soner ben Reha nın eşi aliona,ilgine ve sitedeki kardeşlerimin hpinizin yakın ilgisine teşekkür ederim.ben ilaçlar ve sizlerin moral mesajlarınız ve geçmiş olsun temenninelirizle iyileşiyorum .ALLAH hepinizden razı olsun....iyi gecelerdostdark adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun dicem ama geçmiştir zaten bidaha tekrarlanmaz inşallah
Çok büyük geçmiş olsun abi. Umarım eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur.
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Oğlumun ismi de murat . sizleri çok seviyoruz .Tek dileğimiz zorda olsa bir gün tüm dostlarımızla,hepinizle tanışmak. Çok iyi insansınız. Her zaman sağlıklı günler dileriz sizlere.. Eşiminde selam ve sevgilerini iletiyorum Rehamuratd adlı üyeden alıntı
aynı olay benımde basıma geldi.ölüyodum zannettim.normal zehirlenme olayı değildi.eşinin neler çektiğini iyi bilirim.konuşamıyordum bile.sebebine gelince.kahvaltıda simit yemiştim(hani şu her caddede açılan simit evleri varya) 2saat sonra sancılar başladı. sonradan öğrendımkı sımıtcılerde cok fazla fare bulundugu ıcın sık sık ılaclanırmıs.%95 fare zehirinden di. neyse dostum cok gecmiş olsun. acil şifalar
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
çok geçmiş olsun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
büyük geçmiş olsun.eşinin gözü yaşlı fotosunu görünce bende üzüldüm.allah ayırmasın.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Aliona çok geçmiş olsun ama Reha abime söyle biz buralardan yazı yazacak kişiler değiliz Aillemizde kimin derdi varsa orada olmak isterizchopper250 adlı üyeden alıntı
yoksa ben bir derdimde sizi nasıl arayabilirim
KAMP ADAMLARI
abi tekarar tekrar geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
ülkelerimizde artık başka ülkeler tarafınadan gönderilen ve mağsum insanları etkiliyen hjastalıklar var
1-kuş gribi
2-kene
3-doğuda ki bi sınır ilindeki örümcekler gibi
bunlar ekolojik savaşın bence birer küçük olayı
önceden insanlar üşütme gibi şeylerden hasta olurdu ama şimdi virüs,kanser vb. gibi nükleer ve deneysel mikroplardan hasta oluyo bence buna bi son verilmeli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)