büyük geçmiş olsun aynı vakayı 15 gun önce ev halkı olarak toplu yasadık...Allah beterinden saklasın..
S&S
büyük geçmiş olsun aynı vakayı 15 gun önce ev halkı olarak toplu yasadık...Allah beterinden saklasın..
S&S
reha abı buyuk gecmıs olsun..
Allah acıl sıfalar versın.....
reha yardıma ıhtıyacın olursa tel. bılıyorsun...!!
yengemıze acıll sıfalar..........BABAADAM adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
abi gerçekte geçmiş olsun aaa çok kötü bir durum herzaman duamdır sevdiğimle birlikte aynı anda ölmek kimse kimsenin acısını görmesin...
Çok geçmiş olsun yapabileceğimiz birşye olursa ashes'tan bana ait bütün telefonları alabilirsin...Hayırdır inşallah...Ama 15-20 gün önce benim annem ve kardeşimde aynı bu şekilde oldular Ören'de ler, orda bir mikrobik birşey var sanmıştım ama acaba ülke genelindemi var anlayamadım kafam karıştı şimdi.....
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
çok geçmiş olsun, inşallah büyük bir sorun değildir.
Allah acil şifalar versin ,
sağlıklı günler dilerim
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.[MEDIA][/MEDIA]
Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Yapabileceğimiz birşey olursa bize haber verin.
çok geçmiş olsun inşallah biran iyileşir
baba cım geçmiş olsun ya hay allah (cc) şaşırdım inan yengemize çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bizleri kardeşiniz gibi görüp paylaştığınız için teşekkür ederiz her ne kadarda tanışmasakta yengemize kardeşimize sevgi saygılarımızı iletiyoruz ..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
çok çok geçmiş olsun...
sanırım yukarıda bir yerlerde bir torpiliniz var
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
sevgili arkadaşım ve eşine geçmiş olsun dileklerimi iletir,bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu birliktelikler dilerim...
Geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Arkadaşlar, sizin varlığınız ile yalnız olmadığımızı biliyor ve,sıcak ve cana yakın geçmiş olsun mesajı , kan grubu ve telefon numaralarını bırakan arkadaşlarımıza, telefon ile arıyan kardeşlerimize, sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunmayı bir borç biliriz.Eşim şu anda oğlum ile uyuyor.Akşam serum takılacak,bir ara tekrar fenalaştı.İnşallah bunu atlatacak. Önemli bir gelişme olduğu taktirde sizlerle paylaşırım.
Sağlıklı günler dileğiyle herkezi tek tek kucaklıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Sizi Seviyoruz MT ailesi ....
abi çok geçmiş olsun allah şifalar versin
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Çoook geçmiş olsun,acil şifalar.Her ne kadar tanışmasakta eşimde selam yolluyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
geçmiş olsun arkadaşım... umarım boyle tatsızlıklarla birdaha karşılaşmazsın
geçmiş olsun allah onu size bağışlamış , böyle üzücü bir olayı bi daha yaşamazsınız umarım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Cok buyuk gecmis olsun , sanirim kan tahlili yapildiktan sonra belki bir seyler bulunur.Sicak yuvanizdan Tanri hic eksit etmesin kimseyi. Sagligina kavusmasi dilegi ile tekrar gecmis olsun.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)