Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bende Motorlandım;

REKLAM ALANI

hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    mZ in üstüne biraz ezik kaçmıyor mu?
    Kolpa Adamları

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
    mZ in üstüne biraz ezik kaçmıyor mu?
    Adam taksitLe iki tekerLekten vazgecemedigi icin butcesine uygun bi$i aLio..! Bu ezikLik mi ? Motora ezik dedigin anLamini cikardim burdan ama, kurdugun cumLe konuyu acan insani da ayni kefeye koymu$ oLmuyo mu ? Burada sevincLer payLa$iLio, ezikLikLer diLe getiriLmiyo, cunku kimse ne bir ba$kasini ne de kimse bir ba$kasinin kuLLandigi araci ezik gormuyo..!
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Hayırlı olsun. Hoşgeldin.

mustafatuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011)
    Hayırlı olsun.. Allah, benim gibi motoru olmayanlarada Nasip eylesin..

saygılar

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    güle güle kullan...Honda İnnova 125 le birebir kopyadır...hatta betteri üretenler bu İnnovayıda üretiyor desem bana acaba inanacakmısın...

http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...1&extra=Galeri

aynı rakama bu taş gibi Kymcoyuda alabilirdin...2150 ytl...taş ötesi kaya mübarek...hayırlısı olsun artık...

http://www.kymco.com.tr/html/activ110.html
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

nolimit4444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100KH (44_FF_432)
    abi hayırlı olsun daha iylerini alman dilegi ile kazasız belasız sürüşler dilerim...
    HayAT Bir Film BiZim İçİN OynUYOR...

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı lucas adlı üyeden alıntı
    Adam taksitLe iki tekerLekten vazgecemedigi icin butcesine uygun bi$i aLio..! Bu ezikLik mi ? Motora ezik dedigin anLamini cikardim burdan ama, kurdugun cumLe konuyu acan insani da ayni kefeye koymu$ oLmuyo mu ? Burada sevincLer payLa$iLio, ezikLikLer diLe getiriLmiyo, cunku kimse ne bir ba$kasini ne de kimse bir ba$kasinin kuLLandigi araci ezik gormuyo..!
    Ben motor gücü olarak kastetmiştim.Adam iki zamanlı motor hastasıydı,demek ki artık daha sakin makineleri seviyor.Gereksiz yere popülizm yapmayalım.
    Ayrıca şu anda bir Mz251 ikinci el pazarında 1-1500 ytl ye bulunabiliyor.
    Kolpa Adamları

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Siteye üye olduğumda Allah kısmet ederse birgün içinde 4-5 adet motorumun olacağı kendime ait bir garajımın olmasını istiyorum demiştim. MZ251 satalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Geçen yaz motorsuzdum, bu yazı motorsuz geçirmeye dayanamadım. Aldığım motorda arkadaşıma ait. Kendisi binmiyordu, yatacağına bu fukara binsin niyetine 1+4 taksitle verdi. Bir motor hastasının motorsuz gezmesinin % 80 nedeni bana göre maddiyattır. Benimkide öyleydi. Bu motoru almamın nedeni 1-param yok 2-2 zamanlı bir motora nispeten yakıt tasarrufuyla kendi parasını ödüyor (hergün 1,80 YTL dolmuş ücreti yaklaşık 1 YTL günde tasarruf ediyorum. Yoksa gönül neler ister neler. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu arada motorla ilgili bir ikide bilgi vereyim. Yakıtını ölçemedim daha ama kesinlikle az yakıyor. 2 kişiyle 100 KM hızı gördüm, sonra zorlamadım, daha yeni almışım bişey olur korkusuyla. Motor güç olarak hiç fena değil, ruhsatta 7 hp yazıyor. 1 viteste kalkarken hemen öne atılıyor bende 2.viteste kalkıyorum. Anlayacağınız çinli deyip hor görmemek lazım. Yarı otomatik ilk birkaç gün zorluk çektim. Şimdi sol elim debriyaj aramıyor. Ancak gaz verme ve gaz kısma ya çok tepki veriyor. Bu soruna bi çözüm bulamadım. Ya ben hala acemilik çekiyorum, yada bunlar böyle, biz alışmışız debriyajla kullanmaya.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun....

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun, amiiin, darısı başımızaaa!!!
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    hayırlı uğurlu olsun biiraz geç oldu idare et dostum
    kazasız belasız sürüşler temenni ederim
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler